20-21 yıllık BMW alınır mı ?
-
-
Ben almam
Kimseye de karışmam -
Kenarda arabanın bi 3-5 katı para varsa, vakit varsa, sanayide sağlam tanıdık varsa alınır. Aksi takdirde uzak durulur. -
Gidip 2005-2010 arası bir megane aynı parayı vermektense, insan daha estetik duran bir şeylere yönelmek istiyor ister istemez.. Ama böyle korkunç bir durumun olduğunu gerçekten bilmiyordum :D
-
alınır hocam,yoksa sanayi esnafı nerden ekmek kazanacak?
-
Megane bakan adamın o yaşta BMW ile işi olmaaz -
Alınmaz. Hepsinin km yalan. Benim 2015 model aracım bile 200 bin kmdeyken almıştım geçen yaz. O 90-2000 model bmwlerin heleki tüplü olanlarının 300 bin kmde olmasına imkan yok. Hepsi düşürülmüş alayı. Bu arabalar hele 2010 lu yıllarda çatır çatır kullanılıyordu -
20-21 yıllık araba alınır ama bmw alınmaz. git audi al daha tatlı olur. 2000 a4 avant harika olur.
-
Tamirci değilsen alma,bezdirir seni yoksa -
Ne kadar az el değiştirmiş bulursanız o kadar az masraf çıkarması olası. İnce eleyip sık dokumak lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanEmir411
Megane bakan adamın o yaşta BMW ile işi olmaazValla açık diyeyim, aslında aile için bir şeyler istiyoruz. Ama yaşım genç. Biraz da duygusal bakıyorum.. Megane o kadar vereceğime aynı paraya daha standardı yüksek bir şeye bineyim diyorum. Bu defa da masraf konusu aklı kurcalıyor. Bu adamlar bu kadar sanayiye gidiyorsa, bu arabalar binen kim? Bu arabaları satan kim? Bu arabaları alan kim? ... gerçekten duygusal kısmı aşamıyorum:D
-
Az çok masraf çıkartabilir 20 yaşında araç sonuçta.
O yaşlardaki çoğu bmw araç genelde yanlamak için kulllanılmış, modifiye adı koyularak araca işkence ederler, gereksiz şeyler takanlar mı dersin aklına ne gelirse her türlü şeyleri yapıyorlar genelde.
Düzgün temiz bir aile arabası bulursan al, bulamazsan hiç bulaşma bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 1 Temmuz 2021; 1:40:41 > -
Hahhahahhahahah -
bende var, e46 kasa 3.18i sormak istediğinizi sorun. benim size vereceğim ilk tavsiye koltuğuna dahi oturmamış insanları dinlememeniz olur. Olabildiğince orjinal bir araç alırsanız hiçbir şey olmaz -
Csb -
Sanayi esnafı taş mı yisin -
O yaşta Bmw almam için çok param olması gerek. -
Alınmaz. Ama forumdaki çok bilmişler, 150 bine Egea veya başka yeni model bir araç alacağına 20 yaşında hurda al derler.
-
BMW yanlama mevzusuyla ünlü maalesef, o yaştaki araçlarında ellenmemişini bulmak zor... Madem 20 yaşında kaliteli araç bakıyorsun, mercedes ya da audi bak mesela...
En azından BMW kadar ellenmemiştir... Ya da az daha genç B6 kasa Passat...
-
o yaşta bmw alıyorsan, en az sağda solda o kadar daha paran olsun ki masraflarıyla başa çıkabilesin.
alınır hocam,yoksa sanayi esnafı nerden ekmek kazanacak? |
Kenarda arabanın bi 3-5 katı para varsa, vakit varsa, sanayide sağlam tanıdık varsa alınır. Aksi takdirde uzak durulur.
|
kardes arabayi almak kolay, zor olan yürütebilmek. insanlar enayi mi 2010 200 bin kmde focus golf vs alacagina boş egea aliyor. Ya da 2010 bmw porsche cip alacagina megane aliyor. bi dusun bakalim neden. ayrica o 23 24 yasindaki bmwler asla 300 binde değil. 1997 bmwler 2011 2012de 300 bine yaklasmisti |
Alınmaz. Hepsinin km yalan. Benim 2015 model aracım bile 200 bin kmdeyken almıştım geçen yaz. O 90-2000 model bmwlerin heleki tüplü olanlarının 300 bin kmde olmasına imkan yok. Hepsi düşürülmüş alayı. Bu arabalar hele 2010 lu yıllarda çatır çatır kullanılıyordu
|
Eski bir BMW nin günlük rutini:
https://www.youtube.com/watch?v=39gmFYqV6zg&feature=youtu.be |
Sanayi esnafı taş mı yisin
|
Kullanıyolarda sor bakalım onlara araçlarında ne arızalar varmış ne sıkıntılar varmışta KULLANMAK ZORUNDALARMIŞ. Eski model atmosferikte arıza verse bişey olmaz ama bu arabalar sonuçta arızasız ve temiz bir şekilde yürümüyor.
Benim 2006 model mareamda hararet müşürü bozuktu, zırt pırt fan açardı, durduk yere rölantiyi 2000 devire sabiylerdi. Termostatı bozuktu, soğutma suyunun içinde bin şahit isteyen antifriz su karışımı vardı, su eksiltiyordu, yüksek hızlarda direksiyonu yumuşuyor ve titriyordu direksiyon pompasıyla salıncaklar bozuktu kısaca... aklıma gelen bunlar. Ben bunlara rağmen arabayı 4-5 sene boyunca kullanabildim ? Yağını filtresini değiştirip geçtim evet kullandım ama huzurlu ve yola çıkabilecek durumdamıydı ? HAYIR Ayrıca çok basit sahibindene girin 90-2000 model 3 ve 5 serilerinin ilan adetlerini toplayın bide güncel bmw 3 ve 5 lerin ilan adetlerini toplayın. 90-2000 modelleri millet daha çok elden çıkarmaya ve daha çok ilan yoksa bişey bilmiyorum |
Arabaların yolda yürüdüğünü görünce yaw nolacak gidiyor işte deniyor ama dediğiniz gibi arkaplanda durum genelde çok farklı oluyor. Yok kliması soğutmaz yok efendim elektronik bilmemnesinde arıza vardır bilmemne sensörü okumuyodur. Bu arabayı alsan huyunu suyunu önceki sahibi gibi bilmediğin için sorun yaşaman muhtemel oluyor. Bu eski arabaları arabanın istediği gibi kullanman gerek, Driven34 bile ne kadar temiz araçlar almasına rağmen o BMW lere neler neler yapılıyor. Sarı siteden megane parasına alınan bi BMW den ben pek bişey beklemem. İlla üst segment isteniyorsa Mondeo-Laguna gibi ana akım markaların araçları daha mantıklı bence |
Benzer içerikler
- motor suyu kapağını açınca su yükseliyor
- yamuk jant belirtileri
- göz almayan led far
- blue dci nedir
- gaziantep en yakın deniz sahili kaç km
- t-roc fiyat listesi
- renault zoe pil değişimi fiyatı
- zeekr 001 fiyat
- mazda 2024
- citroen c4 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X