Şimdi Ara

20-22 bine en ygun araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. megane coupemi sattıktan sonra yeni bir araç almaya karar verdim. başlıktada belirttiğim gibi 20-22 bin tl ye 2005 model ve üstü HB 5 kapılı bir araç önerebilirmisiniz.

• Ben olsam 22 bin lira param varsa 2007 model Seat İbiza 1.4 TDI Stylance alırdım.

1.4 TDI motor kendini kanıtlamış yıllardır herhangi bir problem olmadan yüz binlerce km yol yapmış motordur.

Ayrıca donanım olarak bu fiyat aralığında rakibi yok.

ABS + EBD
    2 airbag
    Yol bilgisayarı, Hız sabitleyici
    Elektrikli ısıtmalı katlanır yan aynalar
    4 cam otomatik ve sıkışma kontrollü, çocuk kilitli
    Ön ve arkada sis farları, Far yükseklik ayarı
    Elektro-hidrolik direksiyon, yükseklik ve derinlik ayarlı
    6 hoparlörlü direksiyondan kumandalı mp3 çalar, hıza duyarlı ses artışı/azalışı
    Dijital klima
    15' alüminyum alaşım jant, İmmobilizer

36 mt ile sınıfının en kısa fren mesafesi ve en iyi frenleri
    B sınıfının yol tutuşu en iyi olan araçlarından biridir. Bunu da maalesef sert süspansiyonlara borçludur.
    Euroncap'tan 4 yıldız.

Ve en önemlisi 5.5 litre şehir içi tüketimi ve 4 litre şehir dışı tüketimi ile harika yakıt tüketimi...

• quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

Ben olsam 22 bin lira param varsa 2007 model Seat İbiza 1.4 TDI Stylance alırdım.

1.4 TDI motor kendini kanıtlamış yıllardır herhangi bir problem olmadan yüz binlerce km yol yapmış motordur.

Ayrıca donanım olarak bu fiyat aralığında rakibi yok.

ABS + EBD
    2 airbag
    Yol bilgisayarı, Hız sabitleyici
    Elektrikli ısıtmalı katlanır yan aynalar
    4 cam otomatik ve sıkışma kontrollü, çocuk kilitli
    Ön ve arkada sis farları, Far yükseklik ayarı
    Elektro-hidrolik direksiyon, yükseklik ve derinlik ayarlı
    6 hoparlörlü direksiyondan kumandalı mp3 çalar, hıza duyarlı ses artışı/azalışı
    Dijital klima
    15' alüminyum alaşım jant, İmmobilizer

36 mt ile sınıfının en kısa fren mesafesi ve en iyi frenleri
    B sınıfının yol tutuşu en iyi olan araçlarından biridir. Bunu da maalesef sert süspansiyonlara borçludur.
    Euroncap'tan 4 yıldız.

Ve en önemlisi 5.5 litre şehir içi tüketimi ve 4 litre şehir dışı tüketimi ile harika yakıt tüketimi...

sesi dert degılse en ii secenek,traktör mısali

• quote:

Orijinalden alıntı: watkseburt
    sesi dert degılse en ii secenek,traktör mısali

Arabanın dışında kullanmıyoruz ama arabayı değil mi? Yalıtımı çok iyi olduğu için kabin içerisinde bir gürültü yok. Yanlış yönlendirmeyelim, 140.000 km.dir beni rahatsız edecek bir ses duymadım. Zaten dizel sesi sadece rölantide fazla ama hızlandıkça yerini normal bir dizel sesine bırakıyor. Zaten Common Rail değil, PD teknolojisi kullanıyor o yüzden yeni nesil dizellerle kıyaslamayalım.
  • Aslında aklımda hep focus hb vardı. ghia olanlarından. sesi içeri almıyosa motor sesi benim için önemli değil. focus a kıyasla sizce yine ibiza yı mı almalıyım. hiç düşünmediğim bir araçtı kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endometrium

Aslında aklımda hep focus hb vardı. ghia olanlarından. sesi içeri almıyosa motor sesi benim için önemli değil. focus a kıyasla sizce yine ibiza yı mı almalıyım. hiç düşünmediğim bir araçtı kendisi.

İçeri ses almasını ıstemıyorsan dırek ele focusu motor sesını bılmem ama yol sesı sınıfına gore daha fazla alıyor

Astra Golf Civic Corolla iyi bir tercih Olabılır ( civiclerinde yol sesı aldıgını duydum dogrumu bılmıyorum :S)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fıraty

quote:

Orijinalden alıntı: endometrium

Aslında aklımda hep focus hb vardı. ghia olanlarından. sesi içeri almıyosa motor sesi benim için önemli değil. focus a kıyasla sizce yine ibiza yı mı almalıyım. hiç düşünmediğim bir araçtı kendisi.

İçeri ses almasını ıstemıyorsan dırek ele focusu motor sesını bılmem ama yol sesı sınıfına gore daha fazla alıyor

Astra Golf Civic Corolla iyi bir tercih Olabılır ( civiclerinde yol sesı aldıgını duydum dogrumu bılmıyorum :S)

22.000 tl ye alabılecgınız o kasa cıvıclerın yol sesı bas agrısı yapar uzun yolda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumda colt hakkında baya iyi yorumlarlar yapılmış.alt segment olmasına rağmen ilgimi çekti.... .. özellikle 2009 tan sonraki kasa çok güzel olmuş köpekbalığına benziyor. önceki kasalar bana çok itici geliyordu. aslında mitsubishiyi cok severim ama coupeyi satarken zorlanınca tutulan bir araç almaya karar vermiştim.. Bu aracın dizeli olmaması üzücü acaba LPG takılabiliyormu bu motorlara...
  • bu fiyata alcağin vw golf 5 den çok memnun olcağına eminim yada istersen benim aracımdan alabilirsin nissan almera temiz bulursan oda seni memnun edecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slithreen

bu fiyata alcağin vw golf 5 den çok memnun olcağına eminim yada istersen benim aracımdan alabilirsin nissan almera temiz bulursan oda seni memnun edecektir

20-22 ye golf 5 zor bulunsada temız olmaz ama golf4 güzel bir tercih olabılır ama biraz hantaldır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.