Merhaba Arkadaşlar, Şu an Opel Corsa 1.3 CDTI Silverline kullanıyorum. Dizel - Triptonik - 2006 Model - 95.000 km
Dar iç ve bagaj hacmi, tam otomatik olmaması, motor sesinin içeriye rahatsızlık vermesi, konforun sıfıra yakın olması gibi birçok nedenden ötürü aracımı satıp yerine aşağıdaki özelliklerde bir araç almak istiyorum; *20-25.000 TL fiyat aralığında *SEDAN yada bagajı hacmi geniş HB *2004 model ve yukarısı *120.000km ve aşağısı *LPG'li yada LPG ye uyumlu benzinli *Kronik sorunu olmayan , sorunsuz otomatik vites(tam otomatik, yokuş kalkış desteği olan) *Donanım ve Güvenlik açısından full yada full e yakın(Digital Klima, ESP, en azından arka camlar otomatik olsun ) *Ufak tefek boya vs harici ciddi hasarı olmayan
Forumu biraz araştırdım ve bu özelliklere yakın olan Alfa Romeo 156 yı gördüm. Bu aracında şu an 2.0 TS Selespeed modelleri var genelde. Bu aracı tavsiye eder misiniz? Birde bu aracın vergisi nedir acaba? Başka önerebileceğiniz araçlar varsa yardımlarınızı bekliyorum...
Honda civic vtec 2
msansertekin
kullanıcısına yanıt
Aslında en çok baktığım arabalardan bir tanesi Honda Civic ama km si 120.000 altında olup kazasız, ağır hasarsız bulmak imkansız gibi... Keşke temiz bulabilsem, kaçırmam...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme