Şimdi Ara

[right][b]20-25 BİN YTL ARASI HANGİ ARABALARI ÖNERİRSİNİZ BENZİNLİ 1600 CC OLARAK[/b][/right]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 20-25 bin ytl arası bi araba almak istiyorum ama kararsız kaldım hangi marka ve modelleri öneririsiniz yakıt yedek parça ve sağlamlık açısından avantajlı ve kullanışlı olanı hangisidir.

az yakan

sağlam

parçası çok pahalı olmayan

ve kullanışlılık açısından tavsiye edebileceğiniz bişey varmı.

benzinli

ve düz vites

20-25 BİN YTL ARASI HANGİ ARABALARI ÖNERİRSİNİZ BENZİNLİ 1600 CC OLARAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myartur -- 4 Ekim 2008; 0:11:27 >

• dostum aradıgın ozellıklerı belırtırsen ayrıntılı bır sekılde, daha yararlı onerıler yapabılırız. fiyat skalan cok genıs cunku :)
  • yardıme decek kimse yokmu?
  • 0 mı ikinci el mi? dizel mi benzinli mi? otomatik mi manuel mi? nerede kullanacaksın, şehiriçi şehirler arası? aile arabası mı istiyorsun vs vs... belirtirsen yardım eden çok olur. biraz daha detaylandır istediklerini.
    sadece 20 25 bin arası dersen kim nasıl yardımcı olsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markweber -- 21 Eylül 2008; 20:41:32 >
  • kimse yokmu yaf
  • fake misin yukarıda yazılanları okumadın sanırım cevap verirsen yardımcı olacaklar
  • kesinlikle corolla
  • focus nasıl bilgisi olan varmı
  • 1.6 larda pek bi fark yok nerdeyse tüm 1.6lar aynı yakıyor
  • bence vw bora almalısın dostum bu paralara alınabilecek en kaliteli araba
  • iktisatta bi terim vardı insanı tarif eden neydi hatırlayamadım. liseteyi okuyunca aklıma geldi. az yaksın çok kaçsın parçası ucuz. arkadaşım bunlar dilek ve temenniler sadece. böyle bi araba yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.