arkadaşlar merhaba ben 20-25 bine araç arıyorum aslında ben nasıl bir araç istediğimi bilmiyorum dizel benzin lpg olur benzinli ama lpg uyumlu olmalı mesela vokswagen in fsi motoru olmaz böyle areba arıyorum hatchback 5 kapılı veya sedan olabilir 2008 ve üstü modeller ama bmw mercedes volvo gibi araçlarda 2004 ve üstü düşünüyorum araç güvenli olmalı performansı iyi olmalı istanbul da kullanacağım için yakıt tüketimi benim için önemli malum trafik çok bana marka ve model söylerseniz çok sevinirim araç komforlu olmalı ben alfa romeo 147 düşünüyordum ama bence pahalıydı benim baktığım fiyata 2007 vardı ben uzun süre kullanır mıyım bilmiyorum ama uzun süre kullanabileceğim bir araç arıyorum o yüzden onu düşünmüyorum birde görünüşü güzel araba arıyorum görünüşü güzel olmayan ama mantıklı araçlarda olabilir birde güçsüz motor istemiyorum sürekli kocaeliye gideceğim köylerine farklı yerlere de gideceğim için istiyorum
birde niye bilmiyorum ama hatchback arabalar daha çok hoşuma gidiyor ama illa hatchbak olacak diye bir şey yok km si max 120-130 bin bir araç arıyorum aklımda birsürü seçenek vardı ama daha tam olarak istediğimi bulamadım malum ikinci el araba almak öyle kolay değil temiz araba bulacaksın en uygunu ve en temizini bulacaksın zor iş kazık yemek kimse istemez birde ben birgün çok güzel dediğim arabayı öteki gün beğenmiyorum
bu 25 bin şimdilik son fiyatım belki ileride dahada arttırırım orası belli olmaz şu an verebileceğim max fiyat kendimi fazla zorlamak da istemiyorum
merak ettiğim birşey var ben bir ara subaru impreza bakıyordum sürekli 4 çeker lpg li çok güvenlikli araba ama max hızı düşüktü yakıtı fazla 0 100 hızlanması 15 sn civarıydı şu an net olarak hatırlamıyorum bunlar fabrika verisi niye acaba
çok şey istediğimi biliyorum belkide şimdi almam aracı bir kaç ay sonra alırım aslında ben 1.5 aydır bakıyorum ama bir türlü karar veremedim istediğim özellikler şimdilik bu kadar yardımcı olanlara şimdiden teşekkür etmek istiyorum
ben olsam kasım aralık aylarında alırdım,piyasa daha uygun oluyor ve pazarlık marjı artıyor,,, tavsiyem ise dizel olucaksa polo,fiesta,punto , tüplü olucaksa japon olmalı.toyota veya honda
Mazda 3 bakabilirsiniz. Araştırılmaya değer bir araçtır İmpreza'ya baktıktan diğer araçlar siin için anlamısızlaşır Nedenlerinde gelince: 1. Köylere gidiyorum demişsiniz. İmpreza 4 çeker biçilmiş kaftan 2. Güvenlik demişsinmiz o aralıkta güvenlik konusunda aşık atacak araç yoktur. 4 çekerin katkısını unutmamak gerek. 3. piyasada tutulmadığı için fiyatları uygun. Kendim gördüğümde kesinlikle şunu söyleyebilirim ki harcanan her kruşa değen bir araç. 4. Manuel alacaksanız Hi low profile kolu var inanılmaz birşey. araştırırsanız bir çok bilgi bulursunuz.
Neden impreza almamalısınız: 1. Maximum hız düşük demişsiniz. 185-190 düşük ise valla hiç araç almayın derim, kendinize veçevrenize zarar verirsiniz Ferrari bakın. 2 Çoğunluk şehir içi (yapılan km'nin %80'i) dur kalk trafiğinde ise yakıt başınızı ağrıtır. 3. parça fiyatları abartılı.
Hocam impreza 1.5 için söyleyebileceklerim şunlar.Dediğiniz gibi çok güvenli bir araç köylere falan gidiyorum demişsiniz 4 çekeri çok iş görür.Son hızı 185-190 eğer uçmak istemiyosanız gayet yeterli bir son sürat.0-100 hızlanması ise 12-13 saniya arası bişey ki bu da yeterli bir hızlanma üzeek bir hızlanma değil eğer öyle 3.20 lerle falan kağışmaya çalışırsanız üzülürsünüz tabi ama açıkçası binek bir araç için yeterli bir performans.Yakıt konusunda tüp atarsanız başınızda ağrımaz 1.5 in şehir içi ortalama yakıtı benzinlide 10 litre civarı oluyor düşük bir rakam değil.Ama o fiyattan daha fazlasını hakeden bir araba bunu kesinlikle söyleyebilirim.Şimdi bir kaç video yükleyeceğm izlemeniz tavsiye ederim.Ayrıca manuel alacaksanız diğer arkadaşın söylediği gibi hi-low kolunu araştırın çok faydalı bir özellik...
Bu videoda 0-100 hızlanması araç low modunda yaklaşık 11 saniyede çıkıyor...
Mitrid6tesM
kullanıcısına yanıt
benim baktığım mı yanlış bilmiyorum ama son hız 175 0-100 hızlanması 15 sn civarı bu araç dizel olsa son hızı normal diyecem ben öyle hız aramıyorum zaten benim takıldığım 15 sn yoksa o hıza sadece uzun yolda çıkılır normalde çıkılmaz benim baktığım diğer araçlarda en fazla 13 sn ben subaru yu daha spor bir araç bekliyordum o yüzden birde piyasası peek yok ben belki uzun süre binerim belkide satmam gerekir bunu kestiremiyorum
teşekkürler ama ben polo fiesta punto gibi arabalar düşünmüyorum belki senin dediğin gibi kasım aralık beklerim yada fırsat bi araba bulsam daha erken alırım
teşekkürler ben peugeot hiç düşünmüyorum bu fiyata 308 vardı ama boş araba birde sevmiyorum tipini mazda 3 güzel ama ankarada bu fiyata pek temiz bulunmuyor bide 2007 mazda düşünmüyorum
y_a_sY
kullanıcısına yanıt
teşekkürler zaman ayırdığın için videolar da çok güzel ama videodaki hangi motor kaç model subaruyu baya araştırdım kimse kötü demedi ama internette yazılan herşeye güvenilmiyor ben subaru kullanan kimseyi tanımıyorum almaya en çok yaklaştığım arabaydı bu temiz bir tane bulmuştum vazgeçtiğim için görmeye gitmedim
hemen hemen aynı durumdayız bunun ıcın bugun bende bır konu actım bununla ılgılı bende 25 26 cıvarı hecbek benzınlı araba bakıyorum sana snu deyım begenıyorsan focus tıtanyum u tavsıye edebılrım lpg uyumlu ve guzel araba ben tıpını sevmedıgım ıcın su an opel astra enjoy ve megane 2 yı dusunyorum .
şu an kullangım ıse 2001 cok temız bı ambıente paket var ama ıste ısınamdım bi görünüşüne onun ıcın degişcem degişreknde 4 5 6 yas gencleştryım dusuncesındeyım , arkadaşlar niye ya cok tıplı araba dıo ben pek sevmedım bır turlu malesef :/ yanı sen focus lara bak begnyrsan cok saglam guzel arclar bı ust kasalrıda cok guzel tavsıyemdır. titanyum falan da bulabılrsın 27 28 e bütcenı bıraz ascan artık üst kasa alıcaksan
aslında 2008 model vardı baktığım fiyata ama km yüksekti bu yaşta az km araç zor bulunuyor nissan primera baktın mı bilmiyorum ama bence çok güzel çok geniş ve rahat araba benim baktığım fiyata 2006 var benim bildiğim kadarıyla 2008 e kadar üretildi belki yanlış biliyorumdur 27-28 e 2008 var megane bende düşünüyorum ama çok var piyasada megane 2 hb mi oluyor bence hb çok çirkin ben sedana bakıyordum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-daha-52000-binde-136276776/detay
ford mondeo opel insignia sen hb demişsin ama belki bunlarada bakarsın volvo s40 biraz daha eskidir ama olsun audi a3 golf ama fsi motorlusunu tavsiye etmem lpg uyumlu değil tabi lpg düşünmüyorsan ayrı tabi
quote:
Orijinalden alıntı: burak_ahtapot
aslında 2008 model vardı baktığım fiyata ama km yüksekti bu yaşta az km araç zor bulunuyor nissan primera baktın mı bilmiyorum ama bence çok güzel çok geniş ve rahat araba benim baktığım fiyata 2006 var benim bildiğim kadarıyla 2008 e kadar üretildi belki yanlış biliyorumdur 27-28 e 2008 var megane bende düşünüyorum ama çok var piyasada megane 2 hb mi oluyor bence hb çok çirkin ben sedana bakıyordum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-daha-52000-binde-136276776/detay
ford mondeo opel insignia sen hb demişsin ama belki bunlarada bakarsın volvo s40 biraz daha eskidir ama olsun audi a3 golf ama fsi motorlusunu tavsiye etmem lpg uyumlu değil tabi lpg düşünmüyorsan ayrı tabi
anladım sen sedan sevıon ben hecbek :) ben megane 2 hecbek begenıyorum seklını :) dusun yanı focusu satıp alıyorum :)) ben sımdı kia ceed ve toyata aurisi ekledım seceneklerıme , benım amacım degştrrkende en az bes yas genc bı araba almak
nissan almam o net, ford astranın ve magane 2 nın 2007 2008 nı dedım actgım konuda ben
golf fsi bulabılırm fakat fsi tup uyumu olmadgı ıcın vazgectım actgım konuda da belırttım bunu fsi olmasa hıc dusunmem. lpg uyumlu deıl pek onlara, golf 6 var , lpg uyumlu tek ust model golf bıldım kadryla ,onlarında fıyatı yuksek hatta tek lpg uyumlu golf dıye aldgı sıfr fıyatına satmak ısteynlrı gördüm , bende ne yapcagımı bılmyorum ama golf 6 begendgım bı arac bagaj dısında konfor seriligi görseliigi güzel ,fiyatı olumsuz benm ıcın bı delılık yapıp alabılrım ama golf 6 yı secenklerım zayıf dserse golfe karşı, fiyatı tuzlu bagj buyk deıl olumsuz yanları bnm ıcın :) yere yakın olmasa honda cıvıc de alırdım bna sorun oluo yere yakın olması sen dert etmyrsan mukemmel bı araba civic de
bazı hatchback ler benimde koşuma gidiyor hoşuma gitmeyen sedan çok o yüzden sedan yada hatchback istiyorum diyemiyorum fiat bravo baktın mı dış görünüşü fena değil ama nasıl bir araç pek bilgim yok
burak_ahtapotB
kullanıcısına yanıt
fiat almam görünüş olark sevmıorum hıc bı araba dört drtlik deil maddi manevi artılarıda var eksileride artısı cok olanı tercih yapcan bırını mecbur :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme