Şimdi Ara

20-25bin arası ilk araba önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilk defa araba alacak birisiyim ve arabarla ilgili çok bilgim yok ama bu fiyata az yakacak çok sorun çıkarmayacak araç önerilerinizi bekliyorum. ayrıca araba piyasasını araçlarla ilgili bilmem gereken şeyleri nerden nasıl öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycem1 -- 13 Aralık 2016; 22:29:27 >

• bu arada yanlış yazmışım 20-25 bin olacaktı o
  • bycem1 B kullanıcısına yanıt
    Benim de fiyat aralığımda bu benim ilk aracım değil yalnız uzun süre çok araştırdım az yakıt performans konfor ve sıkıntı yaratmayacak bir araç konusunda Nissan Almera 1.5 Tekna modelinde karar kıldım
    Genel olarak şöyle bir inceledim;
    1- Sahipleri genelde ya ilk olur yada 2 veya 3 çok fazla el değiştirmez
    2- Model aralığı 2004 ve 2007 dir aynı ayarda aynı donanımlı araçlar vw audi honda toyota grubuysa en az bi 5 bin daha fazladır.
    3- Donanımı gayet iyidir 4 cam otomatik dijital klima yol bilgisayarı 4 hava yastığı 17 inç çelik jantlar ve daha birçok özellik
    4- Triger zincirlidir karoser sağlam ve kolay kolay çürüme yapmıyor.
    5- Motor 1.5 ve 98 hp güç gayet yeterli ve ekonomik

100 bin ile 150 arasında ilk elden veya 2. sahibinden 25 bine bana göre alınacak en iyi araç...
  • Hocam Daihatsu sirion'u araştırın kesinlikle alırsınız. Bebde 1.3 sporty var. Kesinlikle öneriyorum.
  • orjinal, dizel logan verelim. 112binde
  • quote:

Orijinalden alıntı: MutluPmyo

Hocam Daihatsu sirion'u araştırın kesinlikle alırsınız. Bebde 1.3 sporty var. Kesinlikle öneriyorum.

piyasası nasıl
  • M.Akif Ersoy kullanıcısına yanıt
    Otomatik vitesleri peynir ekmek gibi satılıyor. Ucuza bulabilirsen iyi olur. Manuel temizleride satiliyor. Her malın bir alıcısı var hocam. Ben arabamı 23e aldim. 28-30 milyarlık getz getir değişmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alman ve avrupa raçlarından uzak dur fiat yada reno tarzı birşey al derim . tipi hoş donanımlı olabilir ama kimse parça fiyatlarını yazmıyor.. bmw den uzakdur eski kasalar başa bela...

bmw 1995 diyelim 1 kapı kolu hemde cıkma 100 lira hadi git all
  • tata vista 2012 max 50k kilometrede cillop gibi araç
  • Mazotlu getz al. Bendekini 25e verdim. 4 yıl kullandım. sadece lastikleri değiştim. Bi de fren diski.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıldır albea multijet kullanıyorum. malum albea. pek konfor aramazsan hiç sıkıntı çıkartmayan bir araç. tavsiye edebilirim.
  • getz, palio/albea, punto gibi araçlardan alıp araba nedir ne değildir öğrenmeni tavsiye ederim. bozup kırdığında ustası bol parçası bol ucuz bu araçlara yönel derim.

bmw gibi uçuk önerisi olan arkadaş, adam ilk sanayiye gittiğinde soksunlar di mi anlamıyor diye...
  • palio yeni başlayanlar için gayet ideal bir seçim olur.
    parça ucuz ve 2.eli kuwetlidir. sürmeyi iyice öğrenince zaten aracı dileğinize göre değiştirirsiniz.
  • Gardasım 2004-2009 arası İbiza veya Cordoba al keyfine bak az yakar çok Kacar dostum 1.4 hem bemzinlisine hem dizeline bindim sesi pek sorun etmezsen tdi tek geç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.