Bildirim
20 bin civarı, annem için araç önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2008 corsa 4 kapı 20 bine bulamazsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lawnate
2008 corsa 4 kapı 20 bine bulamazsın
2007 2006 da olur farketmez o kadar zaten almak istediğim araç tipini söyledim ben.
pek anlamıyorum ki otomobil işlerinden 24 yaşındayım ehliyetimi bile almadım :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilzenci -- 18 Kasım 2015; 7:42:53 > -
Toyota Yaris felan bakabilirsiniz
Otomatik mi olucak öncelik nedir ufak olması mı az yakması mı geniş olması mı? Bunları belirtirseniz daha çok yardımcı olabiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: bedaesoldier
Otomatik mi olucak öncelik nedir ufak olması mı az yakması mı geniş olması mı? Bunları belirtirseniz daha çok yardımcı olabiliriz.
Otomatik+ufak iyi olur.
Bir de 2. el araç alırken kredi çekiliyorsa (neye göre çekiliyor?) fiyatı 25.000'e kadar çıkabilirim -
2005 civari fiat panda dualogic bakabilirsiniz.ikinci el arac alirken piyasasi zayif arac almak bence daha iyi cunku bu tur araclar cok temiz ve düşük kmlerde bulunabiliyor.panda sehirici max 6 ltr yakiyor.sehirdisi 4 e kadar iniyor.
O zaman fiat palio speedgear öneririm. Otomatik vitesi sorunsuzdur. Sanırım honda tarafından eliştirilen bir otomatiğe sahipti. Kullanması kolaydır ve ufak iyidir. Ama şu kredi olayında demek istediğinizi anlamadım, taşıt kredisi ihtiyaç kredisi fln mı sordunuz ?
daihatsu sirion&fiat panda -
Aman hocam o modeldeki otomatik corsalardan uzak durun bir garip araçlar. Ama manuel olursa o olabilir.Otomatiği opelin easytronic dediği lanet bir şanzımandır biraz araştırın easytronic şanzımanı zaten vazgeçersiniz. -
Palio speed gear olabilir veya normal palio daha ucuz olur 99-2000 modeller ama otomatik olmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X