Şimdi Ara

20 bin TL ile neler yapılır ciddiyim! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
5.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bimden su al sat.

Bence en iyisi o paraya bir ps3/4 kafe açılabilir biraz daha üstüne koyularak tabi ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrencisiniz ve 20.000tl'niz var, öyle mi?
    Helal yoldan kazanç istiyorsunuz...

Kusura bakmayın ama ben öğrenciyken aylık harçlığım 300tl'idi. (2009 - 2013)

Eğer o yaşta o kadar param olsaydı 257 - 256tl bandında hepsine gram altın alırdım.
  • Azazel Geri Dönüyor kullanıcısına yanıt
    Güzel mantık hocam sağ ol 😄😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NoyanDervis kullanıcısına yanıt
    Fazla ciddiyet iyi değil hocam. Ne demek hiçbir şey yapılmaz? En basitinden gider birkaç ülke gezerim istersem

• radko kullanıcısına yanıt
    Bimde suyun 15 ile 20 kuruş olduğu zamanlar aklıma geldi

• foto-entry uyumu
  • iddaa oyna katla parayı
  • blackshow kullanıcısına yanıt
    Tıp öğrencisiyim . Fiziğim iyi sadece

• Kripto al👍suan düşüyo takip edersen en dipten aldiginda biraz kazanbilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 17 Temmuz 2019; 3:13:6 >
  • borsadan altından dolardan para kazanmak helal
    ama faiz haram abowww
  • Work and travel.
    Mükemmel bir yatırım, hem bütcene hem yaşına göre.
    Geri dönüşü sana mükemmel olacak emin olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaronBaghdass B kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi seneye yapacağım bir aksilik olmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Empirewashere

Tıp öğrencisiyim . Fiziğim iyi sadece
    Afferim sana. Güzel meslek seçmişsin. Zor ama başarırsan hayatın kurtulur. Bizim gibi fizikçi olursan iş bulamaz başka işlere yönelirsin. Bende yazılım sektöründeyim. Kendime ait şirket kuruyorum.
  • blackshow kullanıcısına yanıt
    Sağolın hocam . Severek yazdım ben görüp edip memnunum yani . Ailem de zorlamadı ondan kendim girdim bu işe .
    Ülkede işler sıkıntı hocam mecbur . Şirketiniz umarım istediğiniz gibi güzel olur . Bana da şirketinizden haber verin . Merak ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: BaronBaghdass

Work and travel.
    Mükemmel bir yatırım, hem bütcene hem yaşına göre.
    Geri dönüşü sana mükemmel olacak emin olabilirsin
    Hocam üniversite son senede gidilebiliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanarya75 kullanıcısına yanıt
    Work and travel okul ile bağımsız bir program ve sadece okul ortalaman 2 üzerinde olmalı

• İnsanlari seyyar sat dukkan ac lokmaci ac diye kandirmayin ya

Mafya var kardesim mafya su gercekle yuzlesin artik. Turkiye underground bir ulke ayni rusya meksika brezilyadan farki yok. Bizde cok dusunduk eminonunde su bile olsa satmayi ama seyyar simitci bile harac oduyor. Dogulular her yeri kapmis harac vermezsen bela oluyorlar. Cocuk midye mi satacak mesela midye mardinlilerin elinde. Malesef boyle.

• 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt
    Bu konu açık ve net ya

• Work and travel parasi tam ama onda da gercekler bilinmeli. Bende dusunuyorum gitmeyi.

1. senin benim gibi insanlar instagrama foto atmak icin degil de para kasmak icin gidiyor. Ama tek is yaparsak 3 bin dolar para oderiz. Orada kira yeme icme vs derken tek isle her ay ortalama bin dolar tasarruf edilir eylule geldiginde 3 bin dolar sana kalir. Gitmisken bin dolarlik mutevazi tatil bin dolara iphone pc vs geriye kaldi bin dolar. 500 dolar donus ucak parasi. Geriye kaldi 500. Tek is yapinca boyle cunku haftalik 40 saat sen hesap et. Arti kimisi gidiyor 40 saat bile alamiyor kimi isveren 32 saat veriyor ailesinden para isteyen oluyor tr den. Overtime da isverenler cok sevmiyor yaptirmayi 1.5 kat odedigi icin. Yani mesele hafta 80 saat calisabilecek zaman yaratmak. Boyle olursa 3 bin ver 500 le don. Hosuma gitmiyor ama 3 ay haftada 80 saat calisabilirsen. Gezme tozma alisveris travel derken tr ye 6 bin dolar parayla donersin. 3 u verdigin 3 u de karin. Bende bu konudan dolayi wata kararsizim. Dusunuyorum hala kismet. Mesele 2 is bulabilmek. Ya da oyle bi is olacak ki tip olacak garsonluk gibi o basli basina 1.5 is yapar. Belki 2 is. İyi dusunup tartmak lazim. Arastirmaya devam.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.