Şimdi Ara

20 bin TL ile neler yapılır ciddiyim! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
5.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mantıklı hocam ben de Hotel'de musteri karşılama departmanı düşünüyorum aslında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frksahan

Work and travel okul ile bağımsız bir program ve sadece okul ortalaman 2 üzerinde olmalı
    Universite öğrencisi olmanız gerekiyor yalniz yapmak için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O is nasil parasi iyi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanarya75 kullanıcısına yanıt
    Son sınıfta da öğrenci olunuyor :)

• quote:

Son sınıfta da öğrenci olunuyor :)
    Ya hocam belli ki bilmiyorsunuz mevzuyu :D Yazın gidiliyor bu programa. Yani mezun durumunda oluyorsun son sene bunu soruyorum ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanarya75 kullanıcısına yanıt
    Mevzuyu biliyorum da ben son sene derken son sene yaz ayı değil önceki senenin yaz ayı sandım

• 1 tl ni banka faizine koyarak max 1.25 tl yaparsin.

Gelecegi super tahmin ediyorsun dolar altin aldin sattin vs o o da 1 tl ni 3tl yapar ama bu nominal bir artistir reel artis degildir. Dolar parani o kadar yaparsa zaten enflasyon artiyor paranin alimgucunu yine korursun 1 tl ye iki ekmek aliyorken artik yeni paran 3 tl ile yine 2 ekmek hatta belki 3 ekmek alirsin cok az da paranin reel degerini artirirsin. Borsa vs icinde ayni sey gecerli ki su an ulkenin durumuna bakinca dolar faiz vs borsadan cok daha karli.

Ama 1 tl ni 5 tl kemiksiz net kar yapmanin tek yoli yatirimdir. İktisat der ki if there is no saving , there is no investment. Tasarruf ucunu yatirimla taclandirirsan anlamli.

Bende gecen konu actim uni ogrencisiyken seyyar satici olmak istiyorum. Mukemmel para var ticarette ne satsan parani 5 e katlar. Ama gel gel gelelim burda bana tavsiye yazanlarin hicbiri mafyadan bahsetmedi. Ben sormama ragmen bilmiyorum dediler.

Bu isin yolu yordami yok mu ? Burasi hukuk devleti degil mi ? Adam geliyor sana sikiyor polis tutukliyor niye siktin anama sovdu diyor. Her sey bu kadar basit. Mafyanin itleri kaybedecek biseyi olmayan insanlar oldugu icin hapise girmek mesele degil.

Ben bu islerin icinde olan bilen birinden bunlari ogrenmek varsa inceligi dinlemek cok isterim. Ama burada oyle biri yok heralde. Bizim gibi girisimci olmak isteyen genclerin onu bu ulkede boyle sacma illegal seylerle engelleniyor. Bir marka yaratmak tr nin yeni fastfoodunu yaratmak istiyorum ama zor.

En guzel yatirim artik app yapmak guzel bir fikir ve sermaye. Fikir cok ama yazilim bilmiyorum boyle bir arkadasim da yok.

E ticaret isini arastirmak bilmek lazim varsa bilen yesillendirirse sevinirim. Gg hb buralarda satis yapmak trendleri takip edip satmak. Vergini de odersin sorun degil. Mukemmel. Evim bir odasini depo yap nedir ki. Mesele inceligini bilmek. Risk almadan iyice arastirmadan da bilinmiyor malesef.

• 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ya. Ben aynı zamanda otostopla geziyorum. Bu sene yurt dışına çıkacağım. Çıkmadan yanımda bir şeyler alıp satmayı düşünüyorum. Aynı zamanda burada tanıdığım imalatçılar var yurt dışında is bağlamaya da çalışacağım. Döviz bazlı ihracat çok fark eder

• Askerliğini yapmamışsan bence üstüne 13 bin daha koy bedelli yap,hayatın için daha fayadalı olur👍

• radko kullanıcısına yanıt
    Üniversite bitsin hallederiz

• Türkiyede bir yere yatırım yapıp batmanı zevkle izleyebilirsiniz.
  • Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt
    Yine birilerinin yarası var

• ticaretine devam edip büyütüp devam edebilirsin.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Öyle görünüyor zaten

• Türkiyede en kolayı torba. 10k eşya alırsan gramı 10-12ye falan geliyor, 50den satılıyor bi fişek

Güzel iş lan aslında ne kadar kolay para

Ya da has orji satarsın gramı gelir 30-40a sen 100e okutursun. Yüzde olarak daha az karlı ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 17 Temmuz 2019; 18:28:21 >
  • Meshhead kullanıcısına yanıt
    Hocam yakma bizi

• Kesinlikle git gez gör
    Belki bir yaz yurtdışına dil okuluna gidersin fiyatları bilemiyorum ama aşağı yukarı yeterli olur.
  • oozgur16 kullanıcısına yanıt
    O plan var hocam ve yapacağım gezginim zaten bloğum var

• quote:

O plan var hocam ve yapacağım gezginim zaten bloğum var
    O zaman paraya,mala değil de kendine yatırım yap.Kendini geliştirebileceğin bir şeye paranı harca.
  • oozgur16 kullanıcısına yanıt
    Ben anlatamıyor muyum ki anlamadım. Zaten yapıyorum ben bunu diyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.