Şimdi Ara

20 bin TL ile neler yapılır ciddiyim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
2
Favori
5.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar! Üniversite öğrencisiyim ve ilk okul ikinci sınıftan beri aktif olarak ticaretteyim ve bu zamana kadar da böyle bir birikim yaptım ve artık paranın yatmasını istemiyorum. Ciddi bir şekilde soruyorum ve yardımınızı bekliyorum. Bu para ile neler yapılabilir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 20bin lira diye bir para kalmadı ki artık. bir haftalık avrupa tatili yaparsın
  • Ben olsam %30 İhtiyaç, %20 Keyfi, %50 Yatırım yaparım.
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
    Siz de haklısınız hocam topu topu 3.5 bin dolar gibi bir para yani. Ama yine de yatırım olarak neler yapılabilir?

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Şu an için o kadar büyük bir ihtiyacım yok. Tamamen yatırım düşünüyorum.

• Cig kofteci ya da lokmaci ac

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Öğrenci olmasam keşke...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 lira ile ne yapılır ?
    14 yıl önce açıldı
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forexe girilir. Oturudugun yer yakınlarında köy varsa tarla sahibinden kasa kasa meyve sebze alınır pazarda satılır. Bulunduğun yer turistik bı yerse İstanbul'dan çakma Adidas Nike t-shirt alıp gene seyyar olarak satabilirsin. 1 adet vr gözlükle ve standla meydanlarda sanal gerçeklik deneyimi yasatabilirsin. Araba al sat yapabilirsin. 2.el malzeme alıp sahibindende satabilirsin vs vs vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Araştıracağım

• Kesinlikle work and travela başvurmanı öneririm. O parayıda tekrar kazanıp dönersin ABD den.
  • Kimjun kullanıcısına yanıt
    Bu zaten planımda var bu parayı direkt dolar olarak alıp yapacağım elimdeki parayi soruyorum ben yine de Teşekkürler

• Öğrenci iken ne tür işler yapıp o parayı kazandınız hocam?

• Mesleğim var benim hocam. İlk okul 2 den beri aynı firmada çalışıp işi öğrendim ve kafayı da kullanıp sınav ile burs kazandım

• 2 bin lira ayır. Hayatın boyunca bir daha karşılaşamayacağın güzellikteki 10 kadınla beraber güzel geceler geçir. 10 gece sonra paran kalmayacak ama yaşadığın hisleri unutamayacaksın.
  • Gerek yok öyle şeylere hocam sağ ol

• Ya

Rım
    Forextir altındır bilmem.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Para zaten şu an altın olarak

• Şöyle anlatayım . Maalesef parayı atayım 3-5 e katlayım diye bir şey yok . Mesela borsa oyna tavsiyeleri gelmiş çoğu borsa oynamayan kişiden sanırım . Bilmeden 0 dan bir insan nasıl parayı katlasın ?
    O yüzden bildiğin veya üzerine çalışıp öğrenebileceğin bir alan seçmeni tavsiye ederim .
    Aktif olarak ticarette olduğunuzu söylemişsiniz . Ticaretle alakalı bir takım şeyler yapabilirsiniz . Ayrıca 20k az değil . Uygun cafe kiralı bir yerde cafe açma işine girebilirsiniz lakin direkt eleman almaya o para kurtarmaz sizin bir şeyler öğrenip yapmanız lazım o yüzden o iş de bir tık yaş gibi . İlginiz olduğunuz şeyden daha kolay oluyor .
    Ben mesela anlatmayı seviyorum ygs-lysde de derece yaptım şimdi üniversitede para kazanıyorum bundan .

Düzeltme : Üniversitede okurken para kazanıyorum . Ege tıp 3 e geçtim . Mani olmayacak şekilde özel ders veriyorum . Tyt-ayt veya ortaokula . Soranlar olduğu için ekledim bu konuda yardıms ihtiyacı olan carsa yardım ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empirewashere -- 15 Temmuz 2019; 14:56:13 >

• Neyden kazandıysan ona yatırım yap
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.