Şimdi Ara

20 bin TL ile neler yapılır ciddiyim! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
5.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    20bin liraya yatırım. Iyiymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayı beklet veya üstüne para eklemeye devam et
    90 bin falan olunca yurt dışına gider gezersin veya bir araba bir telefon alıp geçersin ne yapacağın sana kalmış.

• Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    Hocam bi özel iletişime geçebilir miyiz ? Borsa falan da oynadım zamanında güzel paralar kazandım oralardan da ama farklı fikirler istiyorum mümkünse bir iletişime geçelim mj

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam o alana girmek istemiyorum ben ya

• frksahan F kullanıcısına yanıt
    Tabiki istediğiniz konuda buyrun yazın görüşelim . Her zaman müsaitim .

• boş boş gereksiz insanlar yazıp durmuş. kardeşim senin gibi girişimci insanlara yardımcı olmak benim işim.
    ticaretten anlıyorsan e-ticarete başla. boş yere dükkan kirası,elektrik parası,o bu şeyle de uğraşmazsın.
    evin bir odasını depo olarak kullan.

e devlette e ihale diye bir şey var. oraya katıl.
    icralık eşyaları veya gümrükte kaçakçılıktan yakalanan eşyaları ihale ile satıyorlar.
    20 000tl ye oradan satabileceğini düşündüğün şeyleri ucuza al. sonra onları sahibinden de, gittigidiyor da sat.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam. Şu an en mantıklı gelen şey oldu bu çok sağ olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Empirewashere

Şöyle anlatayım . Maalesef parayı atayım 3-5 e katlayım diye bir şey yok . Mesela borsa oyna tavsiyeleri gelmiş çoğu borsa oynamayan kişiden sanırım . Bilmeden 0 dan bir insan nasıl parayı katlasın ?
    O yüzden bildiğin veya üzerine çalışıp öğrenebileceğin bir alan seçmeni tavsiye ederim .
    Aktif olarak ticarette olduğunuzu söylemişsiniz . Ticaretle alakalı bir takım şeyler yapabilirsiniz . Ayrıca 20k az değil . Uygun cafe kiralı bir yerde cafe açma işine girebilirsiniz lakin direkt eleman almaya o para kurtarmaz sizin bir şeyler öğrenip yapmanız lazım o yüzden o iş de bir tık yaş gibi . İlginiz olduğunuz şeyden daha kolay oluyor .
    Ben mesela anlatmayı seviyorum ygs-lysde de derece yaptım şimdi üniversitede para kazanıyorum bundan .

Düzeltme : Üniversitede okurken para kazanıyorum . Ege tıp 3 e geçtim . Mani olmayacak şekilde özel ders veriyorum . Tyt-ayt veya ortaokula . Soranlar olduğu için ekledim bu konuda yardıms ihtiyacı olan carsa yardım ederim .
    ozel ders mi veriyosun

• 20 bin artık büyük bir para değil çok ihtiyacın yoksa ing turuncu hesap aç vadelide dursun para 200-300 kazandırır herhal
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    Gerek yok helal kazanç istiyorum

• Hocam başarabilecekseniz Türk insanının en büyük eksiği yabancı dil edinin. İlber hocamızın dediği gibi dil dediğiniz 25'ine kadar iyi öğrenilir. Paranızı da biriktirin ve kararınızı verin; okuduğunuz üniversiteyi meslek için mi okudunuz bilimsel işler için mi?
    Ve misyon ve vizyon hedefleri doğrultusunda harcayınız.
    Bendeniz şu an İngilizce aşamasındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty28 -- 15 Temmuz 2019; 14:26:7 >
  • kty28 kullanıcısına yanıt
    Şu an ingilizce var profesyonel yapacağım onu ve bir dil daha ekleyeceğim. Okuduğum üniversite mesleğim için okuyorum şu an hala onun üzerine is kurmayı düşünüyorum

• SHADOW kullanıcısına yanıt
    Evet hocam herhangi bir sorunuz olursa yanıtlayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empirewashere -- 15 Temmuz 2019; 14:57:1 >
  • 2 yıllık sağlık bölümü okurdum,masraflarını da oradan karşılardım.okul bitince ya da 2.sınıfta iken kpss kitaplarına parayı gömerdim veya temelim yoksa dershaneye giderdim.atanınca aylık maaşın(paramedik isen) 5 milyar.20/5=4 ayda harcadığın parayı çıkartıyorsun ayrıca ömür boyu maaşın oluyor,kendine ve gelecekte kurmayı düşündüğün ailene yatırım yapmış oluyorsun.

• Bir tane Honda CBR 250R alır keyfime bakardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirusBro -- 15 Temmuz 2019; 16:57:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

20bin liraya yatırım. Iyiymis
    Bu para miktarını küçük görme kafası çok yanlış. Az çok demeden birikir damlaya damlaya göl olur. Diğer türlü birikimsiz hiçbir şey olmaz.
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle ama 20bin tlnin yuzde 50siyle yatirim cok zor

• Hocam kimse dememiş kripto para alabilirsiniz. Mesela BTC sene başında 4-5 bin dolarlarda gidiyorduşu anda 10000 e yeniden çıktı. Yani fiyatı düşen sağlam kriptoları alıp pusuya yatarsanız kazanabilirsiniz.
  • Sağ ol hocam ben yatırım amacı ile sormuştum

• PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Çok yakın bir yakınım paramedik

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.