Şimdi Ara

20' daha iyi değil mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 20" lcdler 22" lcdlere göre aynen 17"-19" karşılaştırmasında olduğu gibi daha mı iyi(iyi derken görüntü kalitesi olarak) acaba? 20" ve 2" lcd leri kullanma şansına ermiş arkadaşlar yorum yaparlarsa memnun oluruz.

• Samsung 205 BW kullanıyorum. 22' lerin , 20' lere üstünlüğünün büyüklükten başka bir şey olmadığını biliyorum. Hatta bazı 22' modellerin 20' lere göre nokta aralığı daha fazla. Yurt dışında çözünürlük farkı oluyor ama Türkiyede böyle ürünlere rastlamadım henüz.

Bazısı büyükten hoşlanırken bazılarınada büyük monitörü oyunlar için pek tercih etmiyor (ben 22' kullanmadığımdan bilmiyorum şahsen)
  • 20ve 22" ler aynı çöznürlükte 1680*1050. 20"de 1680*1058 daha iyi durur tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: homebird

Samsung 205 BW kullanıyorum. 22' lerin , 20' lere üstünlüğünün büyüklükten başka bir şey olmadığını biliyorum. Hatta bazı 22' modellerin 20' lere göre nokta aralığı daha fazla. Yurt dışında çözünürlük farkı oluyor ama Türkiyede böyle ürünlere rastlamadım henüz.

Bazısı büyükten hoşlanırken bazılarınada büyük monitörü oyunlar için pek tercih etmiyor (ben 22' kullanmadığımdan bilmiyorum şahsen)

• 20" ler tabiki daha mantıklı ama alan herke 2" fazla olsun kırmızı olsun mantığı güdüyor.
  • bence de 20" lcdler 22" lere göre görüntü kalitesi nokta aralığı yüzünden (aynı olan modellerde birşey diyemem) daha iyi.ama bazıları için 2" lik fark görüntü kalitesinden daha önemli olabilir.
  • örneğin samsung 226bw nin nokta aralığı 0.282 ve çözünürlük 1680 X 1050 iken,

206bw modelinin nokta aralığı 0.258.çözünürlükte aynı.

buna göre görüntü kalitesi 206bw nin aynı 17" ile 19" arasında yapılan kıyaslamalara benzemektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.20 ORTALAMA İYİ Mİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence 22". ne kadar büyük o kadar iyi, 0.02 gibi bi fark ÇOK önemli deil zaten TN panel nereye kadar.
  • aslında 20" ve 22" arası ciddi bir fark yok bence, göze bağlı birazda. mesela ben 22"de raha edemedim çok büyük geldi, 20" daha mantıklı büyüklükte geldi, tercih meselesi. sonuçta spekler bence aynı sayılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.