Şimdi Ara

20 iş günü doluyor ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar R9 380 2Gb ekran kartım sık sık yeşil ekran ve VRM sıcaklıkları boşta 80 derece yükte 125 130 dereceye çıkmasıyla servise gönderdim. İlkinde kartınızda bir sorun bulamadık deyip kartı bana geri gönderdiler. Bende 2 hafta sonra tekrar gönderdim kutunun içinde usb bellek koydum usb belleğin içine yaşadığım sorunları fotoğraf ve video ekelyerek anlatttım. 1 hafta sonra biri aradı ve gene bir sorun çıkmadı dedi. Bende fırçaladım biraz o sıcaklık değerleri sizce normalmi dedim o da değil tabiki felan dedi. Tüketici hakem heyetiyle iletişime geçeceğimi söyedim onlarda tekrar test edeceklerini söylediler. Sonra onarım durumu 2 hafta beklemede kaldı her aradığımda VRM değerleriyle ilgili yurt dışından bilgi bekleniyor diyorlar. Sonunda yarın 20 iş günü doluyor yarın akşam arayıp değişim istediğimi bildirsem bana bir sorun çıkarırlarmı ? çıkarırlarsa ne yapmam gerekiyor. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

22.02.2018 tarihinde ürünün kaydı alındı.

• arkadaşlar yardım lutfen
  • Süre dolunca hakem heyetine başvurun. Onlar da zaten tamir edilemeyeceğini biliyorlardır. Ürün değişimi talebinizi reddedip paranızı almaya zorlayabilirler sizi.
  • xwanhedax X kullanıcısına yanıt
    yasalara göre ürünün muadili veya para iadesi hakkınız var. Ürünün muadilini talep edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerring

Süre dolunca hakem heyetine başvurun. Onlar da zaten tamir edilemeyeceğini biliyorlardır. Ürün değişimi talebinizi reddedip paranızı almaya zorlayabilirler sizi.

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Hocam ilk önce onlarladan istekde bulunmak istiyorum çünkü tüketici hakem heyetleri okuduğuma göre baya uzun sürüyor 3 veya 6 ay gibi uzun bir süre. O yüzden ilk onlarla iletişime geçeceğim eğer sorun çıkarırlarsa dediğinizi yapacağım. Zaten para iadesi gibi birşeyi asla talep etmem zamanında 550 tl ye almıştım şu an 850 900 lira. Bir işe yaramaz üstüne ekleyecrk maddi durumum yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xwanhedax -- 16 Mart 2018; 1:38:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.