Şimdi Ara

20 k dan kaça çekerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fen Liseliyim. YGS sınavım çok kötü sonuçlandı. YGS1 ve 2 20k geldi. İTÜ veya ODTÜ mühendislik istiyorum. 25 Marttan beri çok yoğun çalışıyorum. Acaba LYS de kaç k ya çekebilirim. Benim sorunum sorular değil sınav psikolojisi oluyor herhalde..

• up
  • Gecen sene forumda 25binden 7 bine ceken bi arkadas vardi itu ye gitmisti ama bolumu unuttum. Saglam bi lys ile hala sansin var yani istedigin yerler icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan lys konularının en az %90 ı bitmiş ve pekişmişse ayrıca okul puanın da iyi ise rahat çekersin.

• LYS konularım daha iyi tabii ...Okul puanım 53 gibi gelecek. Şansım var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurum95

LYS konularım daha iyi tabii ...Okul puanım 53 gibi gelecek. Şansım var mıdır

okul puanı çok iyi 25 binden 5 bine bile çekiliyor 20 binde n5-10 bine çekmek iyi bir lys ile çok zor değil mattan 47 geodan 27 biyolaji haris fenlerin ikiside 27 üstü yapsan mf te 7 bine falan çekersin.yani okul puanın başlı başına bir avantaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 1 Mayıs 2013; 11:52:38 >
  • bizim okuldan geçen sene arkadas 21binden 8bine çekip omü tıpa gitmişti ayrıca diploma notum 84 falan diyordu yani o 9.10da çalışmamışti son 2sene toparladı diploma notunu yoksa daha kötüydü:)

• bizim okuldan geçen sene arkadas 21binden 8bine çekip omü tıpa gitmişti ayrıca diploma notum 84 falan diyordu yani o 9.10da çalışmamışti son 2sene toparladı diploma notunu yoksa daha kötüydü:)

• Teşekkürler arkadaşlar moral veriyorsunuz. Bir de şu sınav stresini bir yenebilsem. Zaten YGS de ondan böyle geldi. Çalış çalış bir sınava gir stresten yapma. Olur mu böyle şey demeyin oluyor işte. Sanki hem bilgi hem de psikolojin ölçülüyor sınavlarda.. Heyecan yapıyorsan sen yürü git mühendis, doktor v.s. hiçbişi olamazsın diyorlar adama..İstediğin kadar bilgili ol alt yapın sağlam olsun önemli değil.
  • quote:

Arkadaşlar
    Fen Liseliyim. YGS sınavım çok kötü sonuçlandı. YGS1 ve 2 20k geldi. İTÜ veya ODTÜ mühendislik istiyorum. 25 Marttan beri çok yoğun çalışıyorum. Acaba LYS de kaç k ya çekebilirim. Benim sorunum sorular değil sınav psikolojisi oluyor herhalde..

çekmiş beyler

http://forum.donanimhaber.com/m_77939233/f_//tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

Arkadaşlar

çekmiş beyler

http://forum.donanimhaber.com/m_77939233/f_//tm.htm

Adama bak benim ygs 23k geldi bi sevindim bi sevindim

• 30 35k
  • bana 38 okul puanı geldi 65 den 28e çektim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.