Şimdi Ara

20.kattan laptop düşerse ne olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 kattan aşağıya laptopu düşürdüm arkadaşlar
    markası toşhiba satllite yeni cihaz
    ekran camı komple catlaklarla dolu ve ekran kasadan koptu kasada çizik bile yok kasayla ekranı tutan demir tutucular yamuldu ekransız
    bir şekilde çalıştırıyorum bilgisayar açılmadan boot kısmında 3 defa açılıyor kapanıyor tamamen açılıp kapanmıyor sonra tekrar power düğmesinden açmak gerekiyor devamlı 3defa açılıp kapanıyor hariçi monitör taktım fakat onu görmüyor
    bunu ekransız olarak hariçi monitor takaratk yaptırma sansım varmıdır
    ve sizce sorun nedir

paramparça almasını bekledim düşerken ama şağlam cihazmış
    gerçi zemin beton olsaydı olurdu herelde ama yeşil alan olmasının faydası geldi demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blanebate -- 11 Ekim 2009; 20:27:06 >

• evet güzel bir fikir.ancak sonrasında ne tür bir sorun olduğunu anlayabilmek için neden monitörü görmediğini tespit etmek lazım.
  • cihazı kompile söktüm açaba monitorü görmemesinin sebbebi
    harici monitörün takıldıgı yerdeki parcanın üstete 5orta 5 alt beş giriş deliği var üstteki delikleri birtanesi boşta
    masa üştü bilgisayarın ekran kartının giriş yerini söktüm baktım onda 15 giriş soketinin hepside tam açaba sorun oradan olabilirmi
  • bazı bilgisayarcılar bilgisayar alırken elleriyle tek tek test etmezler takarlar bir makineye tüm sorunları dökülür
    bence sende 1,2 bilgisayarcıdan bu konuda bilgi al sonuçta 20.kattan düşmüş tek sağlam parça işlemci ve ramlar kalması lazım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 11 Ekim 2009; 22:11:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blanebate

cihazı kompile söktüm açaba monitorü görmemesinin sebbebi
    harici monitörün takıldıgı yerdeki parcanın üstete 5orta 5 alt beş giriş deliği var üstteki delikleri birtanesi boşta
    masa üştü bilgisayarın ekran kartının giriş yerini söktüm baktım onda 15 giriş soketinin hepside tam açaba sorun oradan olabilirmi

evet deliklerden 1 tanesi sorunluysa açmayabilir.o zaman bilgisayarcıya götür bakalım inşallah çözersin zayi olmaz alet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Dolar 10 TL Ne Zaman Olur ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.