Arkadaşlar 20 level oldum silvermoon ve tranqta görev kalmadı. Orgrimmar dahil birsürü yerden getir götür görevleri çıktı biraz kafam karıştı. Şimdiki zone em hangisi olacak ?
bende senin gibi yapmıştım.20 den sonra james guide ı öneririm.barrens guide diye geçer
yanına addon olarak questhelper ve cartographer kurarsan max 1 haftada 70sin.
şehrine git orda undercitye gönderen bi portal var undercityden çık tarren millse doru akmaya başla
Onları okumaya üşenirsen direk barrensa geç derim.. crossroadstaki yüksek levelleri, ratchettaki görevleri oradan stonetalon mountainstakileri yapabilirsin.. daha sonra camp taurajo, 25 olduktan sonra thousand needlesa inebilirsin..
Carbonite var o yüzden görev alma bulma sorun olmuyor. Fakat haritanın heryerinde görevler var. Hepsi verilmeyi ekliyor mesela. Şimdilik Tarren Milssten başk alternetifim yok oradaki görevleri yapmaya başladım.
Mesela Thuder BLuffa nasıl gidebilirim ?
Birde Blood Elflerin 20+ zonesi yok mu?
quote:
Orjinalden alıntı: -JigSaw-
Mesela Thuder BLuffa nasıl gidebilirim ?
Silvermoon'dan portal la Undercity oradan sehrin hemen cikisinda Trisfal Glades'deki zeplinle Orgrimmar (Durotar) oradan ucarak Thunder Bluff
seklinde gidilir ancak ara yollarda ucusnoktalarin yoksa kosmak gerekecektir; ki bu 20. lvl'da biraz tehlikeli olabilir