Şimdi Ara

20 lik diş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 hafta önce sol alt(filme göre sağ alt) arkada zonklama hissettim agrı yaptı. Dişçiye gittim 20 liktende onun önündeki çürüktende olabilir dedi ve çürügü doldurdu neredeyse kanal tedavisine gidecekmiş çürük. Neyse bundan sonra 2 hafta agrı hissetmedim taa ki 4-5 gün öncesine kadar . Yine zonklama hissedince film çektirmek aklıma geldi. Çektirdim filmi sonra yine bugüne kadar agrı yapmadı bugünde agrıyınca artık gitmeyi kafaya koydum. Dayanılmayacak bir agrı degil agrı kesici içince hafifliyor rahatlatıyor ancak içmezsem haykırmak istiyorum ancak haykıramıyorum durumu oluşuyor. Filmide paylaştım. Daha önceden tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim filmimi doktora gidince gösterecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi friendfire0181 -- 27 Nisan 2015; 23:48:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alt taraftaki 2 tanesi çekilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheContact -- 27 Nisan 2015; 23:23:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yaşadım 2-3 ay önce bu acıyı 1 hafta boyunca beni hayattan soğuttu 2-3 gün okula gitmedim sonra kendiliğinden geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheContact

alt taraftaki 2 tanesi çekilmeli

Alttakiler gerçekten yamuk duruyor hatta diger tüm dişleride yamultmuş görünüyor bana. Ailemede söyledim fazla abarttgımı söylediler. Bu arada yaşım 18. Dişin çekilmesi gerektigini nasıl anladınız biraz detaylandırırsanız sevinirim.

• Güncel...

• quote:

Orijinalden alıntı: friendfire0181

quote:

Alttakiler gerçekten yamuk duruyor hatta diger tüm dişleride yamultmuş görünüyor bana. Ailemede söyledim fazla abarttgımı söylediler. Bu arada yaşım 18. Dişin çekilmesi gerektigini nasıl anladınız biraz detaylandırırsanız sevinirim.

Bende çektirmiştim
    Doktor bana 20likler eğerki diğer dişlere baskı yapıp gelişmelerine engel oluyorsa o diş çekilmelidir demişti
    Şimdi fotoya göre sizin dişler baya kaymış yani 20likler giderse diğer dişlere yer açılır

Not dişi çekmiyorlar kırıyorlar bilgin olsun
    Not 2 diş hekimi değilim gerçek bir hekime danışırsan daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheContact -- 27 Nisan 2015; 23:32:38 >

• Benim 20 likler cok ilginc. Gecen sene basladilar agrimaya,gittim dr a muayene etti rontgen cekti dedi kesin cekilmeli ama nasi agriyor agzimi acamiyorum pipetle corba iciyorum o derece . Tam karar verdik cektrmeye aradan 3-4 gün gecti agri,sizi hicbi sey kalmadi. Sene icerisinde 2 gun agridi 2 ay agrimadi,bu sekilde devam etti hep. Bende cektirmiyorum simdilik

• Geçmiş olsun hocam. Ağrısı kötüdür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bende çektirmiştim
    Doktor bana 20likler eğerki diğer dişlere baskı yapıp gelişmelerine engel oluyorsa o diş çekilmelidir demişti
    Şimdi fotoya göre sizin dişler baya kaymış yani 20likler giderse diğer dişlere yer açılır

Teşekkürler bilgi için. Kırıyorlar diyice şimdi tırsmaya başladım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende çektirmiştim

Teşekkürler bilgi için. Kırıyorlar diyice şimdi tırsmaya başladım

Aletle dişi kırıyor bir şey hissetmiyorsun zaten sonra parçaları alıyor sadece kanın sıcaklığını hissediyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Benim 20 likler cok ilginc. Gecen sene basladilar agrimaya,gittim dr a muayene etti rontgen cekti dedi kesin cekilmeli ama nasi agriyor agzimi acamiyorum pipetle corba iciyorum o derece . Tam karar verdik cektrmeye aradan 3-4 gün gecti agri,sizi hicbi sey kalmadi. Sene icerisinde 2 gun agridi 2 ay agrimadi,bu sekilde devam etti hep. Bende cektirmiyorum simdilik

En kötü bir diş filmi çektirin. Yandaki dişi çok çürütürse dişi kaybeder veya kanal tedavisine gider. Bunlarla karşılaşmamak için diş filmi şart. Bence sizde çektirmeseniz bile bunu yapın. Yaş ilerledikçe ameliyat zorlaşıyormuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.