Şimdi Ara

20 lik diş apse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah rızası için yardım edin gücüm kalmadı düzgün yemek yiyemiyorum adam gibi dün sabah uyandım 20 lik gömülü dişimde nohut tanesi kadar şişlik var ağzım tam kapanmıyor ve çok az açılıyor hiçbirşey yiyemiyorum öğlen mercimek çorbası akşam şehriye çorbası fazla çorba seven birisi de değilim ama midem kasınca mecburen çevrede tanıdıklara sordum çıkmaya çalışıyor dediler eti yara yara çıktığı için acı veriyor dediler sabah özel dişçi me gittim ağzımı tam açamıyorum diye orada filim çekemedi devlet hastanesine yönlendir Di panoramik filim dedi sanırım ama uyutmuyor zorla acıya acıya yemek yiyorum elimden gelen 12 saate bir alfoxil içmek ve diş spreyi sıkmak yinede çok rahatız ediyor uykuya dalmak için ne yapabilirim atıcam kendimi 5 kattan aşağı en sunuda

Edit: aklıma gelen başka birşey var o apseli şiş yeri sıcak iğne veya kolonya ile dezenfekte edilmiş iğne ile delip boşaltsam olur mu bu acıya katlanırım problem değil daha sonra ağzımı çalkalayıp dışarı atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 28 Ağustos 2019; 0:58:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kısa zamanda çektirmelisiniz.Ağrı kesici olarak majezik,arveles alın etkilidir diş ağrısında.Antibiyotik çok önermem ancak uzayacaksa çektirmeniz içebilrsinz fakülte varsa oraya başvurun yoksa da devlet hastanesine çektirmeden tamamen geçmez maalesef kendiniz akıtmayı denemeyin.

• En yakın iyi bir dişçiye gitmeniz lazım 20lik dişle inatlaşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: SenseiReki

En kısa zamanda çektirmelisiniz.Ağrı kesici olarak majezik,arveles alın etkilidir diş ağrısında.Antibiyotik çok önermem ancak uzayacaksa çektirmeniz içebilrsinz fakülte varsa oraya başvurun yoksa da devlet hastanesine çektirmeden tamamen geçmez maalesef kendiniz akıtmayı denemeyin.
    Hocam gittiğim özel dişçi ağzım açılmıyor diye filim çekemedi devlete çektir gel dedi filimde belli oluyor muş çıkmak üzere mi düz mü alınması gereklimi v.s tam bilgi için filim istendi çıkmasını bekleyip ozaman çekebiliriz dedi eğer herşey yolunda ise tabiki ameliyat olmadan çıkınca çektiririm çok daha iyi olur benim açımdan birde sorduğumda bizim burada diş aldırma ameliyatı yapılmıyor dediler devlet hastanesinde başka ile özel bir hastane tavsiye ettiler yardımınız için çok teşekkür ederim iyi aksamlar

Edit: bende ağrı yok sadece çıkmaya zorladığı için acı ve apse var sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 28 Ağustos 2019; 2:0:7 >

• geçmiş olsun yaş kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-332B02CDB

En yakın iyi bir dişçiye gitmeniz lazım 20lik dişle inatlaşmayın
    Herzaman gittiğim özel diş doktoru gittim filim çekemedi devlete çektir gel dedi ağzım açılmıyor diye filim durumuna göre hareket edeceğiz dedi düzgün şekilde çıkıyorsa çıkmasını bekleyip çekebiliriz dedi bu şekilde cerrahi operasyon gerekli dedi ağza dikiş filan atılacak dedi bende haliyle istemedim umarım normal şekilde çıkarda ağrı acı durumuna göre çekip kurtulurum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20'lik diş mevzusu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiazLou

geçmiş olsun yaş kaç
    Sağolun hocam yaş 21 ilk o diş çıkarken ateş ağrı apse yapmıştı 1 sene filan önce şimdi yine oldu bu sefer ateş yükselmesi yapmadan sadece acı ve apse şeklinde dışa vurdu

• Geçmiş olsun kardeş bende tam 4 günün çektim apseli dişimden antibiyotik tek çare 3 gece yatamadım ağrıdan majezik Tadolax fort en sonda dex Forte kullandım bir 2 saat rahatlatıyordu sonra yine devam.

Özellikle gece çekilmez boyuta ulaşıyordu.

Sana tavsiyem benim 20 ilk dişim değil ama ihmal etiğim ve geçen sene Amelyatla aldırdığm o 20 ilk diş sağolsun yanındaki azı dişimi de baskılayıp kırıp çürüttü onun ağrısıydı.

Perşembe malesef çektireceğim.

Dişi asla ihmal etmeyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Em onu

• quote:

Orijinalden alıntı: netkolik21

Geçmiş olsun kardeş bende tam 4 günün çektim apseli dişimden antibiyotik tek çare 3 gece yatamadım ağrıdan majezik Tadolax fort en sonda dex Forte kullandım bir 2 saat rahatlatıyordu sonra yine devam.

Özellikle gece çekilmez boyuta ulaşıyordu.

Sana tavsiyem benim 20 ilk dişim değil ama ihmal etiğim ve geçen sene Amelyatla aldırdığm o 20 ilk diş sağolsun yanındaki azı dişimi de baskılayıp kırıp çürüttü onun ağrısıydı.

Perşembe malesef çektireceğim.

Dişi asla ihmal etmeyin.
    Sağolun hocam sizede geçmiş olsun benim şükür ağrım olmuyor sadece acı var çıkmaya çalıştığı için birde ben ameliyat istemiyorum çıkmasını bekleyip öyle çekeceğim tabiki devlet hastanesi çıkan rapora göre hareket edilecek umarım herşey yolunda normal çıkarda temiz hal olur

• Kendin akıtma enfeksiyonu yayarsın kurtulmadan hiçbir müdahale yapmazlar. İlk antibiyotik kullandıracaklar. Ağzını açabilimeye başladığında da çekecekler.

• opg bile çekemeyen diş klinigine bidaha gitme acemi yer oldugunu belli ediyor
    sislik beyazsa eczaneden siringa al hafif bastir cek tuzlu suyla gargara yap surekli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1k mg genel spektrum antibiyotik verecekler önce onu kullanacaksın
    röntgenin panaromik olcakmış ztn ağzını açmana gerek yok
  • biliyorum hocam fakat benim dişçimde panaromik filim çekilmiyormuş imkan yok sanırım orada çekilen filimler böyle ufak mavi karton kağıt gibi birşey ile dişin yanın koyup çekiyor sonra sallıyor netleşiyordu sanırım şuan durumu iyi alfoxil 1000 mg kullanıyorum 2 gün oldu düne göre durum oldukça iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

Kendin akıtma enfeksiyonu yayarsın kurtulmadan hiçbir müdahale yapmazlar. İlk antibiyotik kullandıracaklar. Ağzını açabilimeye başladığında da çekecekler.
    gelen yorumlar üzerinde acıya katlanıp dokunmadım kendim geçmesini bekleyip alfoxil 1000 mg yutup güç bela uyudum sabah kalktığımda durumum oldukça iyi yani düne göre şişlikte azalma var tam geçmese bile ben çıkmasını bekleyip öyle çektirmeyi düşünüyorum bu şekilde ameliyat istemiyorum hocam ondan filim çekilince diş durumuna göre hareket edeceğiz artık sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.