< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
20’lik dişi çekmenin zararı ne olur? Çene küçülür mü
-
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zararı olmaz faydası olur diğer dişlere baskı yapmaz ileride
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çene daralıp küçülüyormuş bu çok kötü olur zaten insana benzemiyorum daha kötü olucam
Ben 4ünü de çektirdim sorun olmadı. İstersen ağrı yaparsa çektirirsin.
Hocam ağrı yapiyor bugün gidip çektiricem ama çene kemiği küçülüyormuş sen bir değişiklik gözlemlemedin mi?
Dediğim gibi olmadı. Doktorun iyi olduğunu anlamak için sor kaç dakikada çekiyormuş gömülü. Eğer 20 dkdan fazlaysa başka doktora git.
Of ya tipim kayıcak😭😭
gigachad mısın kardeş?
0.5 cm lik dişini çektirdin diye çenen mi küçülecek?
-
Hocam forumda biri yazmıştı çektikten sonra çenesi küçücük olup daha da geriye kaymış çok korkuyorum böyle olmasından
Upp acilll
Aaaaaa ölüyorum
küçülmez
-
Çektirdim hocam şimdilik bir küçülme farketmedim
1 günde mi farkedecektin lafa bak bu zamanla oluşan bir şey uzun zamana yayıldığı için sen ve çevrendekiler farketmeyebilir bile ulan bende bi değişim var çirkinleşmişim ama ne dersin. şuan bir fotonu çek ve 2 yıl sonra o anki halinle karşılaştır dediğimi anlayacaksın evet diş çektirmek çeneyi daraltır aksini diyenler bu durumun farkında bile değildir çoğu insan çenenin yüzü ne kadar etkilediğinin farkında değil o yüzden kimse üstüne düşmüyor 1 cmle mi yakışıklı olacam derler ama gerçek bu yüzdeki 1 milim bile çok farkediyor. sen malesef çenesi geride olacaksın
-
benim bildiğim 20lik harici diş çekildiğinde o durum oluşuyor. siz daha iyi biliyorsanız bir şey diyemem
-
Şakasına yazdım da onu dediğin doğru sanırım. Çok ağriyooooooo
Dişi çekmenin veya çekmemenin faydasını, zararını biz değil doktor röntgen ve muayene ile teşhis eder ve yorumlar. Oyun - yazılım güncellemesi değil ki buraya sorasınız. 20'lik dişlere genelde doktorlar öndeki dişlere baskı yaparak hem ağrı hem zarar vermesinden dolayı çekilmesini tavsiye ediyorlar. Pratikte de üşengeçlik ve dişçi korkusu ile çektiremediğim dişlerin faydasını da çektirene kadar görmediğimi belirtmeliyim. 2'sinden kurtuldum inş diğer 2 sinden de kurtulacağım. O kadar arkada istesenizde bir şey yenilmiyor denendi onaylandı
Dişlerinize iyi bakın arkadaşlar, ben çürük ve 20'lik dişler için kaç tane diş hastanesi gezdim hepsi birbirine pasladı durdu en son iyi bir özelde tüm tedavimi sizi bugün tedavi etmeyelim siz bir daha gelin yaşamadan halledebildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 17 Kasım 2022; 23:53:43 >
-
Dişlerin çok yapışıkla hatta çaprazlaşmaya başladıysa o düzelir, ama dişleriniz yapışık değilse normal düzendeyse ve aralıkları normal ise daha da açılır.
Bunları öğrenmek için bir panaromik rontgen ya da gerekiyorsa emar ile doktorunuzun bakıp karar vermesi gerekir. Siz ya da burda diş doktoru olmayan kimseler değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 17 Kasım 2022; 23:52:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- pirinç unu kilo aldırır mı
- bumble premium
- luppo antep fıstıklı
- yarım altın nasıl anlaşılır
- oceral sprey kullanıcı yorumları
- çay emojisi
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X