13 ağustosta teslim olacağım. acemi birliğim izmir gaziemir... Ulaştırma olarak geleceğim. Sıracılık biraz can sıkıcı ama sabredeceğiz artık. Umarım çok zorluk çekmeyiz.
buraya dusen 335 var mi
HAVA SAVUNMA 20'nci Zh. Tug. K.lığı ŞANLIURFA hayırlısı artık ne diyelim bende 12 si sabahı urfadayım
335 asteg olarak 12 kasımda oradayım inşallah. Tugay Topçu Taburu 1.Batarya Adestim Subayı. 1.Batarya nasıldır bilgileriniz var mı arkadaşlar??
çok güzel şehir halkıda cok misafir perverdir
Ben Urfalıyım Arkadaşlar.. Sormak istediginiz birşey olursa pm den sorun cevaplim...
Urfada ne terör ne başka bir tehlike vardır.. hiçbir çekinceniz olmanız. rahat yaparsınız.. urfada en büyük düşmanınız yazın 50 derecelik sıcaklar..
20'nci Zh. Tug. K.lığı ŞANLIURFA piyade olarak kısa dönem çıktı genel olarak raht diolar hayırlısı olsn bakalm 12sinde ordaym..
20'nci Zh. Tug. K.lığı ŞANLIURFA TOPÇU ER olarak çıktı iyimidir arkadaşlar?Daha önce gidenler bilgi verebilir mi :D
331 olarak ordaydım. Tugaya teslim olduk direk dağıttılar bir kısım tugayda bir kısım alayda (bunların ikiside urfa merkezde) bir kısım suruça bir kısımda (ben dahil) Viranşehire dağıtıldık. Ordan da %95imiz karakollara dağıldık ve siz benim kadar şanslı olurmusunuz bilmem ama; evde uyumadığım kadar uyudum, askerliğim boyunca 20 defa ancak selam verdim (acemilik hariç 11 tanesi çarşıya çıkarken bölüğe uğramamdan dolayı ), ne içtima ne spor sadece yatış ve sizin keyfinize göre işler (11 kitap bitirdim)
Ama bunu hakketmek için bütün kısa dönemler birbirimizi çok iyi tuttuk ve karakolun çıkarları için özel günlerde karakolu kusursuz hazırlamaya çalıştık. (Evet tskda başarı ziyarete gelen rütbelilere tüm karakol olarak ne kadar yağlama çektiğinizdir)
Umarım şans sizinde yüzünüze güler diğer yerler böyle değil söylemiş olayım.
YORUMLARIN GENELİNE GÖRE RAHAT Bİ YER HADİ HAYIRLISI BAKALM..DEDELER TECRÜBELERİNİZİ BEKLİYORUZZ
Ben urfalıyım buraya çok yakın otururyorum.. şehrin merkezindesiniz.. resimdeki ormanlık yer sizin mekan onun karşı caddeside askeri lojmanlar her iki yerdede nöbet tutarsınız artık..
BUDA SİZLERE ORANIN İÇİ VE ESKİ BİR YEMİN TÖRENİ VİDEOSU:
329. kd idim. en şanssız kısadönemler idik. denetlemeler bize denk geldi. arazide kaldık 8 gün. deli gibi yağmur yağdı. buz gibi soğuktu o sıralarda hava. hasta olanlara kimse bakmadı desem yeridir. az küfretmedim o zamanlarda. her sabah spor vardı. son 1 ay gönüllü olarak gündüz nöbetçi onbaşı olucam dedim başçavuşa. 1 ay boyunca günde en az 20-30km yol yürüyordum sürekli. nöbetçileri nöbet yerlerine getirip götürüyordum. biraz yorucu idi ama hem sabah sporundan yırtıyordum hem sürekli hareket halinde olduğum için soğuktan etkilenmiyordum hemde içtimalardan, komutanların saçma emirlerinden yırtıyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: FelixCrail
329. kd idim. en şanssız kısadönemler idik. denetlemeler bize denk geldi. arazide kaldık 8 gün. deli gibi yağmur yağdı. buz gibi soğuktu o sıralarda hava. hasta olanlara kimse bakmadı desem yeridir. az küfretmedim o zamanlarda. her sabah spor vardı. son 1 ay gönüllü olarak gündüz nöbetçi onbaşı olucam dedim başçavuşa. 1 ay boyunca günde en az 20-30km yol yürüyordum sürekli. nöbetçileri nöbet yerlerine getirip götürüyordum. biraz yorucu idi ama hem sabah sporundan yırtıyordum hem sürekli hareket halinde olduğum için soğuktan etkilenmiyordum hemde içtimalardan, komutanların saçma emirlerinden yırtıyordum.
Siz tugaydaydınız galiba bizim tugaydan gelen devreler çok sıkıntılıydı karakolda kalmışlardı 3-5 gün geri dönmek istemiyorlardı.
Arkadaşlar, ben de piyade olarak pazar günü teslim olacağım.
Hepimize hayırlı olsun,
Tüm urfaya gidenlere hayırlı teskereler arkadaşlar uzunca bir zamandır bakamamıştım konuya tekrar bir bakayım istedim sormak istedikleriniz varsa buralardayım yine
yokmu 339 urfaya giden..
yok galiba hocam bi ben gidiyorum kendimi paraladım ama ses cıkmadı ha bide bişey soracam hocam 20'nci Zh. Tug. Mknz. P. Tb. K.lığı diyor siyah beremi takacaz yoksa normal kamuflaj kep mi
Yeni gelen arkadaşlar yedeksubay .tk ya giriş yapalım lütfen.
Hem birbiriyle aynı yere düşenleri bulmak kolaylaşır hem de oluşacak istatistik tablosunda faydaları olmuş olur.
Zaten 900 e yakın arkadaş oraya kayıtlarını girdiler çoğu da donanım haberden burada paylaşırken bir yandan da o listeyi ihmal etmeyin.
Hepinize hayırlı tezkereler. ;)
normal kep kamuflajdır. çünkü hiç urfada siyah bere takan görmedim.kepin önündeki o yuvarlak neydi adını unuttum o siyah olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Nashfox
yok galiba hocam bi ben gidiyorum kendimi paraladım ama ses cıkmadı ha bide bişey soracam hocam 20'nci Zh. Tug. Mknz. P. Tb. K.lığı diyor siyah beremi takacaz yoksa normal kamuflaj kep mi