Şimdi Ara

20'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI ŞANLIURFA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
0
Favori
149.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normal kep,nefte, kamuflaj giyiyorsunuz orda.acemilikte eğitimizini eray yüzbaşı verirse vay halinize.
  • Eray yüzbaşı mı kalmıştır orda felix crail
    329 dönemindeki rütbelilerin çoğu gitmiştir.
    Ama harbiden o olsaydı sıkı eğitim verirdi..
    Ne günlerdi ama...
  • sertti mertti ama iyi adamdı aslında. yemin töreninden bir gün önce mekanize binasının önünde yaptığı konuşma iyiydi
  • Evet haklısın o konuşmaya ben de şahit olmuştum...
    Güzel konuşmaydı...
    Urfa'nın Ağustos sıcağında acemilik eğitimi...
    İstikamet sağınız dağılın marş marş...
    Ne günlerdi beee...
    Şimdi düşünüyorum da inanasım gelmiyo...
    Ama yaptık bitirdik ve geldik...
    Darısı yeni gidenlerin ve oradakilerin başına...
  • Allah tum gideceklere hayirlisiyla gidip gelmeyi nasip etsin arkadaslar,varsa sormak istedikleriniz cevaplayabilirim gerci 4 sene gecti ben bu konuyu acali askere gidip geleli ama olsun yardimci olmaya calisirim
  • artik sinir karakollarina kisa donem gonderilmeyecekmis. biz 335 dik sinir karakolunda 337 ler geldi ama onlar poset torun goremeden terhis oldular. bu olay 20.zirhli nin kurali mi yoksa daha genel mi yoksa 20.zirhli ya bagli alay/taburlara ozgu mu bilmiyorum.
  • tüm karakollar için geçerliymiş antep den gelen 337 söyledi onların karakola da yeni kısa dönem gelmemiş.
  • Genel olarak alinmis bir karar demekki
  • yok mu buraya dusen:) her turlu yardim oneri yapilir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty0909

yok mu buraya dusen:) her turlu yardim oneri yapilir:)

usta birliğim burası , bakım bölüğü alım yorum ve tavsiyelerini :))
  • 20'nci Zh. Tug. Loj. Des. K.lığı Bkm. Brl. Geri Des. Bl. K.lığı
    - ŞANLIURFA

arkadaşlar bilgi verebilecek kimse yokmu???
  • 20.zırhlı tugay devasa büyük bir yer.
    bin türlü farklı askerlik yapılabilir.

bakım ve geri des. hakkında bilgim yok ama rahat yerlerdir. buranın sorunlu yeri mekanize piyade.

20.zırhlı cok cok buyuk bir yer anormal buyuk o yuzden su soyledir bu boyledir demek cok dogru olmaz.
    forumlarda kotu seyler yaziyor ama aldanmayin bosuna moralinizi bozmayin
    dedigim gibi bin tane farkli yere dusebilirsiniz

ama genelleme yaparsak:

- yemekleri kotudur buna itiraz eden olmaz sanirim.
    - banyo sorunludur (belirli gun belirli saat)
    - egitim ve disiplin acisindan sert bir yerdir
    - sporu agir olabilir dustugunuz yere gore (pentatlon vs)
    - sorunlu askerler sayica fazla olabilir

gecen sene bana 20.zirhli piyade cikti ama ilk gun suruc a gonderdiler oradan da sinir karakoluna. ama 339 dan itibaren karakollara kisa donem gitmiyor
    zaten usta birliginiz belirli artik.

yani bir jandarma kadar rahat temiz yemekleri guzel rahat bir askerlik beklemeyin. egitimler de jandarma gibi hafif olmayacaktir zorlayici spor da olabilir
    ozellikle kasim ayi denetlemeri olacagindan zorlayabilirler. ama dedigim gibi cok kolay bir birlige de gonderebilirler.

ulasim olarak urfa dan gap havalimanindan havas ile (10 milyon) tugay in cok yakininda inebilirsiniz. zaten tugay sehrin gobeginde
    carsi izninde direk urfa nin ortasindasiniz.

• Merhaba Arkadaşlar,
    Benim kardeşim de 20.zırhlı tugaya topçu er olarak gönderildi ancak,
    onun birliği hareketli birlikmiş ve şu anda şırnaktaymış ve oraya sevk ediliyorlarmış.
    1.topçu taburu 3. batarya ya gönderilecekmiş. Bu konuya ilgili bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirse çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler...
  • Konuyu acali 4seneyi gecmis gunler ne cabuk geciyo yaaa,Allah tum gideceklere ve suan askerde olan kardeslerime saglik sihhat guc versin ama emin olun bi sekilde iyi yada kotu gecip gidio arkadaslar zamani hic anlamiyorsunuz bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fahrilcvs

Merhaba Arkadaşlar,
    Benim kardeşim de 20.zırhlı tugaya topçu er olarak gönderildi ancak,
    onun birliği hareketli birlikmiş ve şu anda şırnaktaymış ve oraya sevk ediliyorlarmış.
    1.topçu taburu 3. batarya ya gönderilecekmiş. Bu konuya ilgili bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirse çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler...

3. batarya 2 takıma ayrık şekilde görevde şuan. siirt doğan ve şırnak güneyçam. senin kardeşin güneyçamamı gidiyor?
  • Muhabere bölüğü 90/1 tertip onbaşı tamer:) Hey gidi günler hey.. Güneşe çıkmamak için ağaç altlarından giderdik:))
  • merhabalar selam herkese
    benim usta birliği askeriye ismi şu:
    ŞANLIURFA SURUÇ 20.ZIRHLI TUGAY 3.HUDUT ALAYI 2 HUDUT TABURU
    burası tam olarak suruçun neresinde kalıyor acaba yardım edecekk imse yokmu lütfen
  • bölüğe göre değişir.

8.bölük suruç ta kalır. veya karargah bölüğü. karargaha düşmeye bak rahattır nispeten.
    5.bölük akçakale dir suruç a oldukça uzaktır 100 km güneydoğusu gibi en sorunlu yerdir.
    6.bölük var orasaı suruca yakın 50km güneyinde.
    7.bölük sınırdan uzaktır içeride kalır.
  • teşekkür ederim cevap verdiğiniz için acemi birliği samsundaydı.1.bölükteydim samsunda acemilik biti hava değişimi aldım hava değişim sonunda şanlıurfa SURUÇ 20.ZIRHLI TUGAY 3.HUDUT ALAYI 2 HUDUT TAbuRU usta birliği askeriye tek gideceğim için istanbuldan bulamkta zorlanırım diyerek dedim
  • ben kısa dönem olarak 1 ay suruç da acemilik yaptım usta birliğinde 5.bölük akçakale oradan da sınır karakollarına gönderdiler.
    herhangi bir sorunuz varsa cevaplarım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.