Şimdi Ara

20 Yaş Üstü Tüm Spor Severlerin Hepsi Buraya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1905batu

quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

19 yaşındayım sıkıntı olur mu ?
    Ayrıca evde kendimiz yapabileceğimiz dogal protein karışım tarifi olanlar yazabilirlerse herkes yararlanır protein tozlarına güvenmiyorum ciğerleri bir süre sonra bitiriyor diyenler var.

eğer ağırlık çalışıyosan çalıştığın günlerde 3 haşlama yumurta peynir ve süt tüket sana gerekli proteini verir tabi dünya vücüt şampiyonasına katılmıycaksan :)

Uyguluyorum hocam bugün 3 haşlama yumurta,peynir,tavuğun göğüs kısmı yerinden yedim.
    Öneri için teşekkürler.

• Konu ölmüş gibi bir his var içimde ama hadi hayırlısı öyle olmaz umarım.
  • quote:

quote:

quote:

Ayrıca evde kendimiz yapabileceğimiz dogal protein karışım tarifi olanlar yazabilirlerse herkes yararlanır protein tozlarına güvenmiyorum ciğerleri bir süre sonra bitiriyor diyenler var.

eğer ağırlık çalışıyosan çalıştığın günlerde 3 haşlama yumurta peynir ve süt tüket sana gerekli proteini verir tabi dünya vücüt şampiyonasına katılmıycaksan :)

Uyguluyorum hocam bugün 3 haşlama yumurta,peynir,tavuğun göğüs kısmı yerinden yedim.
    Öneri için teşekkürler.

Konu canlanır canlanır öyle umalım :)

bu arada yaş 19 boy kilo kaç ve salonda falan spor yapıyomusun yoksa sadece evde kendi kendine mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öneri için teşekkürler.

bu arada yaş 19 boy kilo kaç ve salonda falan spor yapıyomusun yoksa sadece evde kendi kendine mi?

71 kg 174 boy zaman bulamadığım icin spor salonuna gidemiyorum evde krom 40 kg ya kadar ağırlıklarım var bir adet uzun bar 2 tane kısa bar göğüs yayı ile çalışıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20+ dediniz geldik, ayrıca konuda baya az G.Saraylı var

• Birileri Galatasaraylımı eksik dedi =) S.a. Diyelim Yerimizi Alalım Bu Seviyeli Konuyu Bırakmamak Gerek.. Özellikle Maç Günleri Tartışmamızı Burdan Yapmalıyız =)
  • Beyler
  • Rize Trabzon muhabbeti artık kabak tadı verdi.
    hiç bir Rizeli Trabzonu tutmak zorunda değildir.
    ben Rize'im Ts i tutuyorum.baska Rizeli Fb yi tutar.herkesin kendi tercihi.
    benim çok bildigim Trabzonlu var ama Ts yi tutmuyor.Fb taraftarı olan bir Trabzonlu arkadasım var maclarda ana avrat sovuyor Trabzona.çok tartıstım onunla.sonrasında muhabbeti kestim.
    Benimde sevmedigim anlasamadıgım Trabzon'lular vardır etrafımda ama bir o kadarda cok sevdigim Trabzon'lu arkadasım var.
    baskası Rizeliyi sev2mez Tarbzon'ludan nefret eder onun bilecegi iş.Rize'lileri biri sevmiyorsa adamı linç edemem ya.sadece uzulurum neden sevmiyor diye.
    ben bir Rize'li olarak Trabzon taraftarı olmaktan mutluyum.
    sevmiyor diye bir kişi ona neden sevmiyorsun falan deyip yuklenmekte dogru değil.
    karşısına belki yanlış insanlar çıkmış oyle tanımış.herkes memleketinin sevilmesini ister dogal olarak.sevmeyen birine kızarak daha kotu bir izlenim verebilirsiniz.
    çoçuklugumdan beri bu muhabbetten cok sıkıldım şahsen.ikidebir karlşımıza çıkıp duruyor.
    ben Trabzon'da Rizespor formasıyla çok maça gittim.53 plakalı arabalar taşlanıyormuş falan diyor millet.öyle olsa beni taşlarlardı.
    Rize'de Trabzon maça geldiğinde Trabzo'ludan çok Rize'liler maça gider destekler.
    geçmişte saçma sapan şeyler yaşanmış olabilir ama hala daha bunu sürdürmek gerçekten fitneciliktir.
    artık nefret tohumlarını bir kenara bırakmamız lazım.
    herkes bizim kardeşimizdir.
    Rize,Trabzob,Samsun,Denizli,Antep ne farkeder ki.
    Veya Ts,Fb,Gs,Bjk,Bursa vsss.
    bir maç yüzünden düşman olucak değilim kimseye.
    Hiç kimsede bana olmasın.
    saçmalamanın anlamı yok.
    düşman zaten yeterince var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Öneri için teşekkürler.

71 kg 174 boy zaman bulamadığım icin spor salonuna gidemiyorum evde krom 40 kg ya kadar ağırlıklarım var bir adet uzun bar 2 tane kısa bar göğüs yayı ile çalışıyorum.

2-3 kilo erip kasa ağırlık ver fit olursun tahminimce internettenden hareketlere bak bi gün ara vererel çalış 3 göğüs 3 ön kol 3 arka kol 1 veye 2 omuz çalış boş vaktin olursada dışarda biraz koş

• @Sarpcore arkadaşımız çok doğru söylemiş ve noktayıda koymuş.

@mat_cuborn Her takım olsun çok olsun herkez burda olsun:D

@Moonspell_ kesinlikle katılıyorum sana ve hoşgeldin

@onurbk logo ve imza yakışmış bence hep öyle kalsın :D
  • Herkeşe benden çay Drogba ya yok.
  • Maç geldi çattı neredeyse, ses seda yok kimselerden
  • +30 için de topik isterik
  • Drogba kazana düştü gelsin tavşan kanları :)

Gergin ve sessiz sedasız bekleyiş sürüyor ondandır bu sessizlik medya bile sessiz bu günlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Mikser

+30 için de topik isterik

Sizinde bir ayak çukurda
  • quote:

Siz yaşlılarla kafamız uymaz bizim. Siz gidin reef le hellmarch la takılın
  • Gitmeyin bu kadar üstlerine bizde birgün 30+ olacağız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ben genellemeye kendi adıma vardım. Başkası adına veya genel olarak değil. Çark etmiyorum da. Bu Rizeliler Trabzonluları neden sevmez muhabbetinde hep maç bağlantısı kurulur.

Ayrıca Rize den göçen insanlar çoktur evet bu tamamiyle Rize nin sosyoekonomik durumuyla alakalı. Rize de yapacak iş yok, küçük şehir ve insanlar bu yüzden göçüyorlar. Ama Rize yi emin ol gayet iyi bilirim. Geldiğim yeri unutmam. Memleketimi de sonuna kadar savunurum.

Açıp etraflıca da okudum, görüp deneyimledim de. Etrafımdaki hiçbir trabzonlu senin dediğin gibi dürüst değiller. Zaten söyledim de ben gördüklerimden sonra sevmedim. Diğerlerini bilmem.

Ayrıca Rize ve Trabzon arasındaki maç kavgası çok uzun yıllar süregelmiştir. Bir dönem Trabzonspor Rize ye maça gitmiyordu da. Hatta en son lig maçında da büyük olaylar çıkmıştı. Bunu da açıp araştırabilirsin. Rizeli ler Trabzonluları sevmez diye bir durum yakın tarihte yok. Ama ben kişisel olarak Trabzonluları pek sevmem. Tıpkı başka memleketteki adamları sevmediğim gibi. İstediğim genellemeyi bu konuda yaparım bu benim tercihimdir.

Çark ettiğim de yok zira.

Ayrıca bu konuda tartışmak da istemiyorum seninle. İstersen pm den veya başka bir ortamda bunun sebepleri üzerine uzun uzun da konuşurum

konuştukların tam bir saçmalık abidesi eminim kişisel düşüncelerden genellemeye varmakta sana has bişedir
    şimdi ben kalkıp 5-10 tane içki içen konyalılar arasında zaman geçirsem ve izlenimlerim kötü olsa bunu tüm konyayamı mal edeceğim. senin çevren sorunluysa kusura bakma biz bişe yapamayız

önceki mesajlarında tepki vermesem hiçkimse kişisel genellemelerini anlamaz nedense ben tepki verdikten sonra kişisel genelleme oluyo gidin kendi iç dünyanızı çamaşır suyuylan güzelce bir yıkayın

rize insanında trabzon insanı gibi aidiyet duygusu yoktur trabzondan büyük şehirlere göç eden insanlar rizeden çoktur hatta sakaryada küçük bir il olacak derecede trabzon nufusu vardır ama onlar memleketlerini sahiplenirler bu gün askerde istanbulda yaşayan bir rizeli istanbulluyum der ama istanbulda yaşayan bir trabzonlu trabzonluyum der bunun örneklerini baya bir görmüşümdür hatta albayımızdan bile bunları yakın zamanda dinlemişimdir askerde trabzon insanı ayrı bir sevilir izmir ve ankara insanıylan beraber farklarını kesinlikle belli ederler kısaca demek istediğim trabzon insanı başkasının kuralarrına göre yaşamak istemez kendi kurallarına göre yaşamak ister ve bu konudada mücadele eder karşısındaki ezik insanlarda bunu kötü olarak anlar

sen kişisel olarak trabzonluları sevmeyebilirsin hatta hatta başka memleketin insanlarınıda sevmeyebilirsin ama şundan emin olabilisinki bu düşünceleri başka yerde söylesen seni sorunlu olarak algılarlar.

o maç mevzusuna gelirsekte ben hiçbir zaman trabzonun rizeye maça gitmediğini hatırlamıyorum bu konuda belgelerlen beni aydıntmanı beklerim
    şu anda rizelen trabzon arasında hiçbir sorun yoktur 2 sene önce kupa maçımızı orada yapmıştık ve rize insanı bizi kendi takımları gibi destekledi.
    yukardada dedim şimdide diyorum trabzon insanı rekabeti seven ağzı durmayan lider özelliklerini barındıran içi temiz ve dürüst insandır

• quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

quote:

quote:

Avon Ali gelmiş
    Bu topic sana 2 boy küçük gelir

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.