Şimdi Ara

20 Yaşında Boy Uzaması İçin Ne Yapılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
110.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar , başlık gayet anlaşılır.

20 yaşında, boyu 1.82 olan biri boyunu 2-3 cm daha uzatabilir mi ? Mümkünse nasıl ? Ne yapmak lazım ?

Cardio ve ağırlık çalışmalarından herhangi birinin boy uzamasına olumsuz etki etmesi söz konusu mudur bu yaşta ?

• quote:

Orijinalden alıntı: adayci

23 yaşına jadar boy uzar diyorlar ama garanti yok.bende bu konudan muzdaribim.yaş 21 boy 1.77.1.80 olmak istiyorum:(
    hacı harbiden 1.82 boy normal değilmi ya ben 21 yaşımdayım 1.82 yim bu boy bile fazla geliyo..hele birde zayıfsan çokta güzel görünmüyo erkekte zayıf ve uzun harbi kötü duruyo orantılısı iyi ama bence ideali 1.75 falan uzun olunca noluyo sanki ben çocukken hep dua ederdim 1.65 boyundaki babamı geçmiyeyim diye valla herkes uzamak ister bende tam tersi neyse yaşım 21 e geldi boyda 1.82 ye dayandı hatta uzamaya meyilliyim sanki barfiks falan çektimmi kendimi birazdaha uzamış hissedyrm barfiksi sırt için çekiyorum bu arada..birisi benim yaşım 22 boyum 1.65 ben ne yapayım demiş arkadaşın o lafı hoşuma gitti kardeş bence takan birisi değilsin sende ama takma bencede zira iş her zaman boyda posta bitmiyo mesela hani kızlar için falan istenir boy ama bendede konuşma kabiliyeti falan yok konuşamıyorum insanlarla çekingenim benden kısa birçok kişinin yanında süper kızlar var ama bak ben..??
  • arkadaşım bende bir aralar boy kısalığından şikayetçiydim 16 yaşlarında uzamak istiyodum çok araştırdım sordum soruşturdum kendine iyi bakarsan yemen içmen iyi olursa bide uyku düzenin iyi olursa normal şekilde uzayacaksındır zaten öle ağırlık çalışmak felan fasa fisodur güvenme onlara derim boy uzamaya en yararlı spor dalları yüzmek ve basketboldur ama şöyle bişe var aslında boy uzamanın yaşlan ilgisi yoktur yaş sadece istatistiksel olarak doğrulanmış verilerden ibarettir vucudun gelişim aşaması çok önemlidir 25 yaşında bile uzayan insanları görmek mümkündür bedenin yaşı aslında kimlik yaşıylan herzaman örtüşmez sen 20 yaşında olabilirsin lakin bedenin bunun tam tersini diyebilir. sen gene elinden geldiğini yap hatta imkanın varsa bunu ilgili doktorlara danış nebiliim belki vucud yaşını iyi gösteren bir teknikleri vardır örneğin ben parmaklardaki çizgilerin gelişim yaşını gösterdiğine inanırım boyum uzarken bunların değişdini ve daha çok belirgenleştiğini farkettim. tabi bu bir his meselesi ne kadar doğrudur bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

arkadaşım bende bir aralar boy kısalığından şikayetçiydim 16 yaşlarında uzamak istiyodum çok araştırdım sordum soruşturdum kendine iyi bakarsan yemen içmen iyi olursa bide uyku düzenin iyi olursa normal şekilde uzayacaksındır zaten öle ağırlık çalışmak felan fasa fisodur güvenme onlara derim boy uzamaya en yararlı spor dalları yüzmek ve basketboldur ama şöyle bişe var aslında boy uzamanın yaşlan ilgisi yoktur yaş sadece istatistiksel olarak doğrulanmış verilerden ibarettir vucudun gelişim aşaması çok önemlidir 25 yaşında bile uzayan insanları görmek mümkündür bedenin yaşı aslında kimlik yaşıylan herzaman örtüşmez sen 20 yaşında olabilirsin lakin bedenin bunun tam tersini diyebilir. sen gene elinden geldiğini yap hatta imkanın varsa bunu ilgili doktorlara danış nebiliim belki vucud yaşını iyi gösteren bir teknikleri vardır örneğin ben parmaklardaki çizgilerin gelişim yaşını gösterdiğine inanırım boyum uzarken bunların değişdini ve daha çok belirgenleştiğini farkettim. tabi bu bir his meselesi ne kadar doğrudur bilemem
    Bu boydakilerin uzama istegini de hic anlamam.. ortalamasi 170 olan bi ulkede gayet uzunsun zaten 182 boyla :) daha ne istiyosun..

• quote:

Orijinalden alıntı: emresho

Bu boydakilerin uzama istegini de hic anlamam.. ortalamasi 170 olan bi ulkede gayet uzunsun zaten 182 boyla :) daha ne istiyosun..

Alıntıları Göster
    Ulan ben 22 yaşındayım 165 im, Ben napayım? git hayatın tadını çıkar boyla olmuyor hiç birşey.. Bak ya yine sinirlendim.
  • boy uzaması erkeklerde 21 yaşına kadar sürer fakat boyun gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAN-FGM

boy uzaması erkeklerde 21 yaşına kadar sürer fakat boyun gayet iyi.
    spor spor spor..

yüzme, esneme hareketleri, barfiks şeklinde hareketler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragotreis

spor spor spor..

yüzme, esneme hareketleri, barfiks şeklinde hareketler..

Alıntıları Göster
    BEN 17 DEN SONRA HİÇ UZAMADIM ancak basketbol ve yüzmek ilaveten bol kalsiyum almak yardımcı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    17 YAŞINDAN SONRA BOY UZAR MI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

BEN 17 DEN SONRA HİÇ UZAMADIM ancak basketbol ve yüzmek ilaveten bol kalsiyum almak yardımcı olabilir.

Alıntıları Göster
    basketçilerin bir zıplama programı var.
    forumda başlığı var

diğr yöntem de barfiks çekmek ve o boruya asılı kalmak.ben2 dakka/gün yapıyorm ve sonuç almaktayım
  • 23 yaşına jadar boy uzar diyorlar ama garanti yok.bende bu konudan muzdaribim.yaş 21 boy 1.77.1.80 olmak istiyorum:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: adayci

23 yaşına jadar boy uzar diyorlar ama garanti yok.bende bu konudan muzdaribim.yaş 21 boy 1.77.1.80 olmak istiyorum:(
    hacı harbiden 1.82 boy normal değilmi ya ben 21 yaşımdayım 1.82 yim bu boy bile fazla geliyo..hele birde zayıfsan çokta güzel görünmüyo erkekte zayıf ve uzun harbi kötü duruyo orantılısı iyi ama bence ideali 1.75 falan uzun olunca noluyo sanki ben çocukken hep dua ederdim 1.65 boyundaki babamı geçmiyeyim diye valla herkes uzamak ister bende tam tersi neyse yaşım 21 e geldi boyda 1.82 ye dayandı hatta uzamaya meyilliyim sanki barfiks falan çektimmi kendimi birazdaha uzamış hissedyrm barfiksi sırt için çekiyorum bu arada..birisi benim yaşım 22 boyum 1.65 ben ne yapayım demiş arkadaşın o lafı hoşuma gitti kardeş bence takan birisi değilsin sende ama takma bencede zira iş her zaman boyda posta bitmiyo mesela hani kızlar için falan istenir boy ama bendede konuşma kabiliyeti falan yok konuşamıyorum insanlarla çekingenim benden kısa birçok kişinin yanında süper kızlar var ama bak ben..??

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet-a

Alıntıları Göster
    Boy Uzatma Formülü ile boyunuz uzasın!

Kim ne söylerse söylesin, durumunuza bakılmaksızın boyunuzu UZATABİLİRSİNİZ!

Kemiklerinizin büyümesine sebebiyet vermeden ama sadece omurganızı düzeltmek suretiyle boyunuzu uzatmanız mümkün. Omurganız, boyunuzun %35'ini oluşturmaktadır.
    Sizin boyunuzu olumlu ya da olumsuz olarak etkileyebilecek ana yapısal sistem zaten omurgadır.
    İyi haber ise, omurganızı düzeltmek suretiyle boyunuza gayet kısa bir zaman içerisinde 5 ila 15 cm ekleyebilmenizin mümkün olması!
    Programımız size boyunuzu uzatma yöntemlerini ve şaşırtıcı sonuçlar elde etmeniz için omurganızı nasıl düzelteceğinizi gösterecektir.

ÜRÜN HAKKINDA BİLGİ İÇİN SİTE ADRESİ http://tinyurl.com/7a5ad2v

• quote:

Orijinalden alıntı: metiny41

Boy Uzatma Formülü ile boyunuz uzasın!

Kim ne söylerse söylesin, durumunuza bakılmaksızın boyunuzu UZATABİLİRSİNİZ!

Kemiklerinizin büyümesine sebebiyet vermeden ama sadece omurganızı düzeltmek suretiyle boyunuzu uzatmanız mümkün. Omurganız, boyunuzun %35'ini oluşturmaktadır.
    Sizin boyunuzu olumlu ya da olumsuz olarak etkileyebilecek ana yapısal sistem zaten omurgadır.
    İyi haber ise, omurganızı düzeltmek suretiyle boyunuza gayet kısa bir zaman içerisinde 5 ila 15 cm ekleyebilmenizin mümkün olması!
    Programımız size boyunuzu uzatma yöntemlerini ve şaşırtıcı sonuçlar elde etmeniz için omurganızı nasıl düzelteceğinizi gösterecektir.

ÜRÜN HAKKINDA BİLGİ İÇİN SİTE ADRESİ http://tinyurl.com/7a5ad2v

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

Alıntıları Göster
    bende 20 yaşındayım kaça kadar uzuyoruz ona göre spor falan yapayım boy 1.73
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

Alıntıları Göster
    20 yaşından sonra boy uzatmak 3 şekilde mümkün:

1 - Doğal yollar ile:

yastıksız uyumak, bol süt içmek, d vitamini almak, güneş banyosu yapmak, her sabah erken kalkıp sabah yürüyüşleri yapmak, gerinme hareketleri yapmak, eve barfiks alıp asılı kalmak, bol bol zıplamak, ip atlamak gibi şeyler ile evet 2-3 cm boyunu uzatabilirsin ama bu kemiklerin uzaması olmaz, omurgan düzelir omurgan düzeldiği için yürüyüşün düzelir yürüyüşün düzeldiği için daha uzun görünürsün, kiloluysan kilo verirsin ve bu da seni uzun gösterir ayrıca psikolojik açıdan da vücuduna uzamak için uyarılar gönderdiğinden dolayı uzayabilirsin ama bu yöntemlerle en fazla maksimum 3 cm gibi bir fark yaratabilirsin daha fazlası değil.

2 - Ameliyat ile:

amerikada boy uzatma ameliyatları yapılıyor 85 bin dolar gibi uçuk bir fiyata ( buna hastanede konaklama parası dahil değil ) boyunu uzatıyolar googleda aratırsan görürsün 15cm'e kadar uzatıyorlar boyunu yani 1.80 isen ameliyattan çıktıktan 1 sene sonra 1.95 olabiliyorsun. ama çok acılı ve maliyetli bir yol. başka hiç bir umudun kalmadıysa tercih edilebilir ve kesinlikle amerikada olman gerekir bu ameliyatı türkiyede zaten zevk için boyunu uzatanları kabul etmiyorlar ama amerikada ediyorlar ve ameliyata alıyorlar.

3 - Kendini kandırma yolu ile:

boy uzatıcı tabanlıklar takarak veya içten topuklu ayakkabılar giyerek en az 6 cm en fazla 9 cm'e kadar boy uzaması sağlayabilirsin boy uzatıcı tabanlıklardan ayakkabıya koyuyorsun yürürken biraz rahatsız etsede baya bir uzatıyor boyunu içten topuklu ayakkabıları tavsiye etmem çünkü modeller çok kötü. direk taban satıp alıp ayakkabılarının içine koyabılırsın.

başkada yolu yok.

• quote:

Hacım bak şimdi. Yaş 20 ye dayandı bende. Aylardan mayıs yaş tam 20 oldu. Ve temmuzda boy ölçtüm 1:69. Ama kare ( david backem ) suratlı olduğumdan kısa gözükmüyordum. Hatta insanlar boylu poslusun derlerdi. Ama bi ölçtüm hayal kırıklığı. 1:70 bile değilim :( Sonra başladım ne yapabilirim. Temmuz Ağustos Eylül Arasında biraz voleybol, süt yoğurt ürünleri bazı zamanları erken uyuma ve 1 hafta aralıksız zıplama ile bu yarım yamalak istikrarsız 3 ay içinde tam 5 cm uzadım.

Yaz gelsin yine 1 ay zorlucam kendimi 1:75 filan kesin olurum sanırım çünkü şuan 1:74,2 cm yim :)))) Sadece zıpla ve günlük taze süt tüket. Ve en son ne zaman uzadın onu düşün. Eğer erken tarihlerde uzama yaşadıysan hala şansın çok yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

quote:

Hacım bak şimdi. Yaş 20 ye dayandı bende. Aylardan mayıs yaş tam 20 oldu. Ve temmuzda boy ölçtüm 1:69. Ama kare ( david backem ) suratlı olduğumdan kısa gözükmüyordum. Hatta insanlar boylu poslusun derlerdi. Ama bi ölçtüm hayal kırıklığı. 1:70 bile değilim :( Sonra başladım ne yapabilirim. Temmuz Ağustos Eylül Arasında biraz voleybol, süt yoğurt ürünleri bazı zamanları erken uyuma ve 1 hafta aralıksız zıplama ile bu yarım yamalak istikrarsız 3 ay içinde tam 5 cm uzadım.

Yaz gelsin yine 1 ay zorlucam kendimi 1:75 filan kesin olurum sanırım çünkü şuan 1:74,2 cm yim :)))) Sadece zıpla ve günlük taze süt tüket. Ve en son ne zaman uzadın onu düşün. Eğer erken tarihlerde uzama yaşadıysan hala şansın çok yüksek.

Arkadaşım 3 ay boyunca zıplandın mı yoksa bu 3 ayda sadece 1 hafta mı zıpladın ve ne kadar süre zıpladın günde ?

• 20 yaşınızdan sonra boy uzaması bir ütopya dır.

bunuda paylaşayım işte kısa boyluların sıkıntıları benimde yaşadıgım sorunlar bazıları
    Amerika’da bulunan Princeton University’nin toplum üzerinde yaptığı bir araştırmaya göre;

Kısa boylu olanlar iş bulmakta daha çok zorlanıyorlar ve yaptıkları iş mülakatlarında elenme oranları -özellikle yöneticilik ve idare ile ilgili işlerde- daha yüksek.
    Kısa boylu olanlar uzun boylu olanlara nazaran karşı cinsle aşk ilişkisi konusunda çok başarısız.Ankete katılan kısa boylu olan kişilerin karşı cinse yaptıkları ilk teklifte aldıkları olumlu cevap oranı %18.Oysa bu uzun boylu olanlarda %83!!!
    Ankete katılanların %87’si seks yapacağı kişinin uzun boylu bayan/erkek olması gerektiğini söylüyor.
    Uzun boylu olanlar işlerinde daha çok terfi alıyor ve hedefledikleri yerlere gelebilme yüzdeleri daha yüksek.
    Uzun boylu insanlar,diğer insanlar üzerinde daha kolay egemenlik kurabiliyorlar;daha ikna ediciler.
    Uzun boylu olanlar rekabette daha ön sıradalar ve liderlik vasıflarına daha yatkınlar.
    Uzun boylu olanlar daha mutlu,daha enerjik,kendilerine olan güvenleri daha yüksek,hayata daha kolay yön verebiliyorlar ve en önemlisi hayatta daha başarılılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cja -- 26 Temmuz 2015; 17:41:44 >

• Cja kullanıcısına yanıt
    Ütopya diyorsun ama ben 23 yaşındayım ve son 5-6 ay içerisinde 2 cm uzadım
  • Pounc3 kullanıcısına yanıt
    Kaçtınız kaç oldunuz hocam?
  • 3RE3RA kullanıcısına yanıt
    1.77 idim 1.79 oldum kardeşim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.