Şimdi Ara

20 yaşından sonra ne hobi edinilebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
4.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en güzel hobi hareket ederek olur. fazla para da harcamazsın ve sağlığın iyileşir. = Spor.
  • Arkadan itisli arabayla yan verebilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dawras kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de telefon işine girmeyi düşünüyorum da,
    telefonu nasıl buluyorsumuz? tamirden sonra satıyor musunuz? Ben de başlamak istiyorum ama çalıntı telefon olayından korkuyorum. telefonu tamir edip açarız suç üstümüze kalır falan, bu yüzden çekiniyorum.
  • Spor yapmak ve balık tutmak.
  • Kısaca kendi uğraştıklarımı özetliyim içinden ilgini çeken birşey olursa bir göz at
    Rc Modeller. ( Kit halinde gelen ve ilk önce plastik aksamdan yürüyen sonrasında ise elektirik esc servo vs takıp kullanabileceğin. Sonrası ise nitro modeller.) Aklına ne geliyorsa uçak,otomobil,tekne vs hepsinin ölçekli modelleri mevcuttur.

Bisiklet. Sadece pedal atıp gidiyorum yeaaaa gözüyle bakmayınız. Ortalama bir kadro alıp kullandıkça eksiklerini gördükçe parça yükseltmesi yapabilirsiniz. Kendiniz sök yap yaparsınız bunları.Sizin gibi pedallayacak gruplar bulabilirsiniz. Yani hem bedenen hem hobi yönünden hemde sosyal açıdan kıymetli bir uğraştır bisiklet.

Denizcilik. Kısaca anlatmam gerek yoksa sayfalarca yazı yazmamız gerek deniz hakkında. Unutulmamalıdır ki Denizde yaşayan canlı bizim gibi su dışında yaşayamaz,Bizde su altında yaşayamayız. Dünyamız içinde ayrı bir dünya orası ilgilenmek ögrenmek gerek diye düşünüyorum. Dalış imkanın varsa asla kaçırma. Gerekirse yazdan yaza yap ama her sene bir dalış bölgesinde dalış yap.

• Trekking yapabilirsin. Eğer bir grup bulabilirsen. İstanbul haliçte de kürek eğitimleri var denemeye değer. Fitness da eğer özverili olursan seni oldukça iyi hissettirir. İlle de supplement alman gerekmiyor eğer cılızsan bir kaç ay düzgün beslenip belli bir kiloya ulaştığında bir sefere mahsus bulk olabilmen için karbonhidrat alırsın. Yani ararsan alternatif var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31 yaşındayım hiç bir hobim yok

konununda yaş ile alakası yok
  • Sosyal fobim var demişsin eskiden benimde vardı. Bende 20 yaşındayım

Bu olayı yenmek istiyorsan spora başla. Ben 16 yaşında taekwondo yapmıştım, 1 sene kadar ve orda az da olsa yenmiştim bu korkumu. Sonra yüzme ve fitness denedim. Bu yaptıkların senin özgüvenini yavaş yavaş arttıracak ve 1 2 sene sonra sosyal fobin yüksek ihtimalle minimum seviyeye iner.

15 16 aydır fitness yapıyorum ve çok güzel bi vücut elde ettim, spordan dolayı tanıdığım birçok insan oldu spor salonlarında ister istemez insanlarla iletişim kuruyorsun.

Şuan tek bir korkum yada çekincem diyeyim dans etmek hiçbi düğünde yada bar tarzı yerlerde kalkıpta dans edemem oynayamam. Bunu yenmek ve dans etmeyi öğrenmek içinde dans klubüne gitmeyi düşünüyorum.

Bence çekingen davranmak yerine git başla bi spora devamı gelir zaten.
  • zebani ol
  • Dalış yap. Hem çevrende değişir, farklı insanlar tanırsın.

• Dalış, dağcılık, avcılık ve atıcılık, trekking, bisiklet türkiye'de yaşlı insan hobisi.

Fitness, boks, yüzme vs. tavsiye ederim.
  • Fitness yapabilirsin eğer azimliysen hem sosyal çevre kazanmanda etkili olur özgüvenin artar

• Origami ye başla hocam hem neredeyse masrafsız hemde çok güzel kafa dağıtıyor. Çokta eğlenceli. Ejderhadan yut kediye kadar onlarca hayvan, kitap ayraçları gibi çok efsane şeyler var tavsiye ederim.

• Maketciligie başla hocam. Rebel maket falan al şöyle büyük savaş gemilerinden falan. Hem güzel uğraşırsın hemde çok iyi dekorasyon olur odan için.

• The Handsome Family kullanıcısına yanıt
    Hocam hemen cevaplamaya başliyim

-Telefonları sahibinden, DH 2.el bölümünden ya da bit pazarından alıyorum.
    -Tamirden sonra satmıyorum çünkü yaptığım tamirler amatör sınıfta ikinci olarak daha çok N serisi telefon topluyorum zaten bana pek yararı olmaz satmanın son olarak da zaten aldığım cihazların bazısı imei kayıtsız oluyor.

Güvenebileceğiniz bir yerden alırsanız cihazları sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Bir konuda uyarımı yapıyım benim eski Nokia alırım toplarım diye düşünüyorsanız hala parça fiyatları 150 200 bandında uyarayim bir de bir telefon alıp tamire başlamadan parçası var mı yok mu bakın hala N95 8gb ekranı bulamadım mesela.

• Çalışmayıp napcak güzel kardeşim insanların sorumluluğu var eşi çocuğu var tabi çalışcak ben 3 aydır çalışmıyorum hobi veya başka bir şey yapmak içinde +10 saat sürem var peki para var mı ?? Yok ee ne anladım bundan ben ?? Peki 9.5 saat çalışırken bir şey yapabiliyor muydum gene hayır bu sefer alkole karı kıza veriyorduk kendimizi yani 2 ucu boklu değnek TR de bu çalışma mevzusu ya maaşın iyi olcak hemde 8 saati geçmezsen bir şeyler yapabiliyorsun.

Bence en mantıklısı spor yapmak bu salona gidip 100 kg kaldırmak değil evde al dumbell ağırlık seti egzersiz yap inan vücudunda testo ve endorfin hormonunda artış göreceksin ve kasların biraz hacim alıp ve doğru orantıda sıkılaşcak bu da seni daha kondisyonlu fit yapcak pahalı bi aktivite değil cross fit diye bit şey var vücut ağırlığyla egzersiz yapılabilir bakın bu konuda ciddiyim 1-1.5 saat egzersizle çok daha iyi hissedeceksiniz parası olan 2 ağırlık istasyonu alıp vücut geliştirmede yapabilir boş oda ve para varsa.

Hobi çok var abi müzik aleti çalabilirsin gitar olur bağlama olur org olur ki en mantıklısı org hem 10 parmağı kullanırsın hemde yan enstrümana gerek kalmadan bütün sesleri verir sana ha kalitesi müzik aletlerinin pahalıdır ama 2.eli ucuzuda vardır tabi öğrenmek için kurs ve bilir kişi lazım bu da bütçeye göre.

Bu aklıma gelenler mesela fotograf çekmekte büyük hobidir yaratılmış en nadide örneği kayıtlarsın herhangi bir şeyin koleksiyonu olabilir çok işte gidiyor hobinin yaşı yoktur bence herkes hatta hiç bir şeyin yaşı yoktur kendini fizik ve psikolojik olarak iyi hissediyorsan bir şeyin yaşı yoktur bence en büyük hobi içimize atıp yapamadıklarımızdır liste yapıp hepsini gerçekleştirmek en büyük hobilerden 1 tanesi bana göre ama gel gelelim ülke şartları buna müsait değil ufak şeylerle umutlu olmaya çalışın bence.

• Hobi diyorsan yaş önemli değil ki. Yaş sadece profesyonel olmak istiyorsan önemli bir unsur. İstediğin, ilgini çeken alana başlayabilirsin direkt. Benim önerim ise kickbox. Çünkü çeşitli yaşlardan insanlar var, hem de kendini korumayı öğrenirsin özgüvenin artar.
  • Motosiklet
  • İmkanın varsa elektro gitar tavsiye ederim hocam. Ben de 20 yaşımda başladım yeterli motivasyonu sağladığınız sürece bence çalması kolay bir enstrüman. Müzik zevkiniz bilmiyorum gerçi.

• RC Modeller ile uğraşabilir keyifli zaman geçirebilir ve gerçekten hobinin tadına varabilirsiniz.
    Kendim RC kullanıcısıyım ve oldukça sevdiğim bir hobi.
    Tavsiye ederim. Bunu araştırıp yardımlar alarak ulaşabilirsiniz.

Örnek: google görsellere "1/10 4x4 scale crawler" yazarsanız detaylı olarak görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.