Şimdi Ara

20 ytl param var.Cuma günü kızla buluşucam. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cafe yerine kahveye gibin

yeter o zaman
  • sinemayı iptal etmeye çalış. Yemek artı kahve
  • Kıza çiklet ısMarLarsn artık
  • pazartesi gidin gnc günü
  • Yurdun genelinde yağış var, yağmur altında yürüyün. Vay efendim romantikmiş falan de Yol parasondan kurtul

Bugün abdestini al da yarın yağmur yağsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faber. -- 10 Aralık 2008; 17:58:12 >
  • takılın bı bank ustunde gitmeyin bi yere
  • alman usulu yapın hem arkadaşım ben bilecikten izmire sevgilimi görmeye gittim 2 gün kaldım orada 2. gün param bitmişti enişteme paramı kaybettim dedim bilet aldı kızada aynı yalanı uydurdum
  • Bir tane tebeşir alınır. bir su bardağı suda eritilerek afiyetle içilir. ve beklenmeye başlanır. en fazla yarım saat sonra ateş ve bulantı başlar ( ateş kesinde bulantı başlarmı bilmiyorum ) ve sevgiliye "Alo hayatım çok kötüyüm ateşim var ve midem bulanıyor sürekli istifra ediyorum. hastalandım. çıkma olayını başka bir zamana ertelesek" denir. Sevgilide seni anlayışla karşılar ve " Ayy canımm kıyamam ben sana yapabileceğim birşey varmı aşkım" der sende yok hayatım kusura bakma çıkamadık bugün ama dururmum ortada denir biraz havadan sudan muhabbet edilir ve telefon kapatılır.

dene bir istersen

• arkadaşım niye hepsini sen ödüyorsun? keriz misin? Alla Alla sonuçta sen de insansın sana da para yağmıyor.. Git kırış paraları, paranın yarısını sen ver deme git param az 20 ytl ile yapılabilecek şeyler düşünelim de eğer yüzü gözü bozulursa bırak paran için çıkıyodur seni seviyosa zaten bende var idare ederiz der
  • eve çağır
    güzel bi dvd film indir

ondan sonra durex balon al

iş tamam :)
  • sorun yok ilk buluşma değilse tabiki ilk hesap senden gerisi hallollur gider ondan aşkımmmmm dedin mi okey
  • Alman usulü bile yetmez
  • 20ytl yi küçümsiyo millet hey allahım ya

beyler 20ytl akıllı kullanılırsa çok çok iyi para
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scratch_

20 ytl param var ve cuma günü kızla buluşucazbittim ben iddaa ya baktm ama elimdeki parayıda kaybetmiyim dedim.20 ytl nin zaten 10 ytlsi yol parası.Sinema , yemek derken bittim ben . Arayıp gitmeyelim de diyemem.Napıcam

şu kızların parasınıda ödemek zorundamısınız ya..bu nasıl düzendir nasıl gelenek görenektir..
    seninde baban var,onunda babası var,sende harçlık alırsın,oda harçlık alır..
    kız milletini alıştırıyorsunuz...sonrada param yok diye ağlanıyorsunuz..
    onuda normal arkadaşın gibi gör ortak verin yada o ısmarlasın..

• böbreklerden tekini sat kızı gezdir eğlendir paralar suyunu çekince intar et
  • sinema 20 ytl
    yemek 20 ytl
    cafe 15
    yol 5

60ytl kı ortak oderız
  • evdekilerden borç iste kardeşim abin felan varsa veya ablan durumu açıkla utanma... bu yollardan bizde geçtik babama der alırdım ben para...20 ytlylen kızın yanında kendini pek bi güvende hissedemezsin
  • AŞK KAÇ PARA Kİ

KIZA SOR PARA MI AŞK MI

ALLAH C.C. YARDIMCIN OLSUN , BULUSMADA SİNEMA GİBİ LÜKS ŞEYLERİDE ÇIKARIRSAN KÂRA GİRERSİN

20 ytl param var.Cuma günü kızla buluşucam.

• Banka Hesap Numaranı Gönderirsen Yardımcı Olabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: own3dripy

20ytl yi küçümsiyo millet hey allahım ya

beyler 20ytl akıllı kullanılırsa çok çok iyi para

Evt Bizim Burda ii Para Kütahyada Bi Cafeye Giderseniz En Fazla 5 Ytl Harcarsınız. Sinemayada 5+5=10 15 Ytl Yetiyoda Artıyo Bize
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.