Şimdi Ara

20 ytl param var.Cuma günü kızla buluşucam. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sana çok güzel bi taktik verecem kesinlikle işe yarar çok dua edersin.

Önce kızı arıyorsun cuma günü buluşmaya gelemiyorum diyorsun. Üzülmüş numarası yaptıktan sonra kız ısrarla sormaya başlıyor(her kız yapar).

Sonra sen yabancı değilsin aramızda böyle şeylerin muhabbeti olmaz açık söyleyecem gibi acıtasyonla kıza paran olmadığını oyüzden buluşamıyacağını söylüyorsun.

Kız samimiyetinden söylediğini düşünerek daha iyi sıcak davranıyor hem aranız iyi oluyor hem hesapları parası olan ödüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiriT

Sana çok güzel bi taktik verecem kesinlikle işe yarar çok dua edersin.

Önce kızı arıyorsun cuma günü buluşmaya gelemiyorum diyorsun. Üzülmüş numarası yaptıktan sonra kız ısrarla sormaya başlıyor(her kız yapar).

Sonra sen yabancı değilsin aramızda böyle şeylerin muhabbeti olmaz açık söyleyecem gibi acıtasyonla kıza paran olmadığını oyüzden buluşamıyacağını söylüyorsun.

Kız samimiyetinden söylediğini düşünerek daha iyi sıcak davranıyor hem aranız iyi oluyor hem hesapları parası olan ödüyor

MükemmeL

• quote:

Orjinalden alıntı: Ricky_Mardin

quote:

Orjinalden alıntı: own3dripy

20ytl yi küçümsiyo millet hey allahım ya

beyler 20ytl akıllı kullanılırsa çok çok iyi para

yalnız kütahyada sinemeada kızın babası görürse dötüne yersin pompalıyı :)
    Evt Bizim Burda ii Para Kütahyada Bi Cafeye Giderseniz En Fazla 5 Ytl Harcarsınız. Sinemayada 5+5=10 15 Ytl Yetiyoda Artıyo Bize

• quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

arkadaşım niye hepsini sen ödüyorsun? keriz misin? Alla Alla sonuçta sen de insansın sana da para yağmıyor.. Git kırış paraları, paranın yarısını sen ver deme git param az 20 ytl ile yapılabilecek şeyler düşünelim de eğer yüzü gözü bozulursa bırak paran için çıkıyodur seni seviyosa zaten bende var idare ederiz der

Alkışlamak az gelir ama bunu demek biraz samimiyet ve yetenek ister :D anlatabilmiimdir umarım ama gerçekten iyi fikir denenmesi rica olunur .Belki kızda senn gibi para sorunu yaşıyordur ?? Bnce ön yargılı olma ve bu arkadaşımızın dediği gibi Sor deki bukadar param var ne yapalım .. Takma kafaya bnde bu yüzden aslında kızlardan kaçıyorum en büyükdert bnce bu ...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TiriT

Sana çok güzel bi taktik verecem kesinlikle işe yarar çok dua edersin.

MükemmeL

tabikide

ne garipler ne parasızları sevindirdim bu yöntemle

• quote:

quote:

quote:

20ytl yi küçümsiyo millet hey allahım ya

beyler 20ytl akıllı kullanılırsa çok çok iyi para

yalnız kütahyada sinemeada kızın babası görürse dötüne yersin pompalıyı :)
    Evt Bizim Burda ii Para Kütahyada Bi Cafeye Giderseniz En Fazla 5 Ytl Harcarsınız. Sinemayada 5+5=10 15 Ytl Yetiyoda Artıyo Bize

Ne Biçim Alıntı Yapmıssın Yaa

Yok Öyle Bişey Olmuyo. O 10 Sene Önceydi Artık Çok Normal Böyle Şeyler Burda

• Kız ile gerçekten büyük bir aşk yaşıyorsa ve ileride gerçekten bişeyler düşünüyosan ... 20 ytl paran kaldığını yüzüne direk söyle ona göre bugün sakin olalım de .. ama kız yeniyse ve bu ilk buluşmaysa ... işin biraz zor dostum ... ama aslında ilk buluşmaysa senden bişey istemeye çekinicektir .. o yüzden basit bi yerde sakin bi yemek yiyin ... kızı indir sahil tarzı biyere maksat muhabbet havasında takılın işte :D ... kız baya paranın içine ediyosa ulan 20 milyonla 3 ay ev geçindiren aile var falan triplerine girebilirsin .. tabi kız o günden sonra bidaha buluşurmu
  • Aşağıda yazdıklarım 2kişi için

Sinema = 15ytl + 10ytl[mısır+kola]
    Yemek = 20ytl
    Yol = 10ytl [Yazdığın yol parası]
    Ne olur Ne olmaz kızlasın = 20ytl

=75ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: lClair

en iyisi eve çağır evde film izlersiniz olmadı mısırda patlatırsın bakaldan 2lt cola aldınmı tamamdır

valla helal
  • Akıllı bir erkekin sevgili tutma süresi max 2 gündür.. O 2 günde ulasacagı noktaya sistemli ve planlı bir şekilde ulaşır, kıza para harcattırır ve bırakır..

sonuç: hava + para + zewk

senden giden tek şey: zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: K-orn

Bir tane tebeşir alınır. bir su bardağı suda eritilerek afiyetle içilir. ve beklenmeye başlanır. en fazla yarım saat sonra ateş ve bulantı başlar ( ateş kesinde bulantı başlarmı bilmiyorum ) ve sevgiliye "Alo hayatım çok kötüyüm ateşim var ve midem bulanıyor sürekli istifra ediyorum. hastalandım. çıkma olayını başka bir zamana ertelesek" denir. Sevgilide seni anlayışla karşılar ve " Ayy canımm kıyamam ben sana yapabileceğim birşey varmı aşkım" der sende yok hayatım kusura bakma çıkamadık bugün ama dururmum ortada denir biraz havadan sudan muhabbet edilir ve telefon kapatılır.

dene bir istersen

Dostum arayıp hastayım diycekse niye tebeşir tozunu suya katıp içiyo kız telefondan ateşini ölçmicek ya..Bu arada

@BauglirXul

Dostum sende kusura bakma ama böyle bişeyi becerebildiğini zannetmiyorum senin..

• 214-1
    226-üst
    232-üst
    224-2
    234-0
    233-02
    222-1
    223-02
    231-üst
    t.oran:236

at 1lira al 236 denemeye değer
  • quote:

Orjinalden alıntı: hero92

214-1
    226-üst
    232-üst
    224-2
    234-0
    233-02
    222-1
    223-02
    231-üst
    t.oran:236

at 1lira al 236 denemeye değer

tutar mı ya bizde alalım
  • bende yarın 3 kişi(biri manitam olcak inş) çıkıcam 50 ytl para var sinemaya gitsek yetmicek napıcağımı bilmiyorum
  • Bence kıza açık açık de param yok.O ısmarlasın bi dahakine sen ısmarlarsın söz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 10 Aralık 2008; 20:50:02 >
  • Ya Acık acık de Kız yenı degılse param yok aşkım cnm vs. de bugun olmaz dıger gün olur allah elbet bızımde yuzumuze güler de ha bunu demeye çekınıyorsan Hastayım evdeyım de ama bunu derkende bı düşün kızla samımıysenız tabı bızım eve gelırmı gelmezmı dıe düşün belkı cok samımımısınızdır kız der tmm bebegim ben senin yanına gelıyım yanında oluyumda yeterkı evde oturalım dıyebılır

Ama bence acık acık de para yok dıe cunku hepımız gectık bu yollardan kardes çekınmene gerek yok oda ınsan evladı sende ınsan evladısın 20 ytl bıle zor kazanılan bir para 20 ytl dıyıp gecme yanı çalısmadıgın için ne kadar zor kazanıldıgını bılemessin

iyi forumlar
  • Ortalama hesap çıkartayım ben sana. Öğlen buluşursunuz diye tahmin ediyorum

Tavuk döner+ ayran 2x4=8
    Biraz tabanvay gezerseniz 2X0=0, hem büyük bir ihtimal park görüp oturur konuşursunuz
    Zaman geçtikten sonra, nescafe iyi gider 2x2=4

Ne oldu 12ytl harcamış oldun ortalama, kalan 8ytl otobüse yeter diye düşünüyorum =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 10 Aralık 2008; 21:43:09 >

• Arkadaşlar DH-Sevgilimle çıkacağım fakat param yok fonu oluşturalım ya.Nedir bu aşıkların hali para yok pul yok
  • Param yok de birinden borç alamıyosan veya başka bi yerden bulamıyosan. Napıcan başka hacı xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

bende yarın 3 kişi(biri manitam olcak inş) çıkıcam 50 ytl para var sinemaya gitsek yetmicek napıcağımı bilmiyorum

3 ü de senden mi geçinicek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.