Şimdi Ara

20 ytl param var.Cuma günü kızla buluşucam. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha geçen gün mazotu bile kıza ödedim Sen gelmişsin burdan neyden bahsediyorsun güven Kendine bak dalgana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

bende yarın 3 kişi(biri manitam olcak inş) çıkıcam 50 ytl para var sinemaya gitsek yetmicek napıcağımı bilmiyorum

3 ü de senden mi geçinicek

yok bee banane ondan
  • Geceyi üç Rus'la geçirebilecek kadar param var, grup indirimi yaparlarsa dörtleyebilirim de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman_solider

Daha geçen gün mazotu bile kıza ödedim Sen gelmişsin burdan neyden bahsediyorsun güven Kendine bak dalgana

Sendeki de neymiş be hocam mazotu sen koysaydın bari
  • İlla rutin şeyleri yapmak zorunda mısınız? Bunu ona söyle, neymiş öyle sinema+yemek+cafe. Bu kadar mı sosyal faaliyet. Tabi plan yapılmazsa bunlarla kısıtlı kalıyor insan. Bir planla önce, ne bileyim sergileri, tiyatroları araştır, öyle bir yere gidin, ya da gezilebilecek parklara vesaire, daha önce yapmadığı şeyleri yap, sevdiğin biriyle vakit geçirmek illa ki para harcaman gerekmiyor. Ki eminim farklı bir şeyler yapmış olmak onu daha çok mutlu edecektir.
  • Yarın ptt açıkmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çağdaş

Ortalama hesap çıkartayım ben sana. Öğlen buluşursunuz diye tahmin ediyorum

Tavuk döner+ ayran 2x4=8
    Biraz tabanvay gezerseniz 2X0=0, hem büyük bir ihtimal park görüp oturur konuşursunuz
    Zaman geçtikten sonra, nescafe iyi gider 2x2=4

Ne oldu 12ytl harcamış oldun ortalama, kalan 8ytl otobüse yeter diye düşünüyorum =)

İşte tasaruflu adam örneği Süper! ::D

quote:

Orjinalden alıntı: sssalways

İlla rutin şeyleri yapmak zorunda mısınız? Bunu ona söyle, neymiş öyle sinema+yemek+cafe. Bu kadar mı sosyal faaliyet. Tabi plan yapılmazsa bunlarla kısıtlı kalıyor insan. Bir planla önce, ne bileyim sergileri, tiyatroları araştır, öyle bir yere gidin, ya da gezilebilecek parklara vesaire, daha önce yapmadığı şeyleri yap, sevdiğin biriyle vakit geçirmek illa ki para harcaman gerekmiyor. Ki eminim farklı bir şeyler yapmış olmak onu daha çok mutlu edecektir.

Arkadaş çok haklı..İlla yemek yiyip dolaşcakmısınız....Parka götür? Alın simitinizi atın kuşlara..Bundan iyisimi var be..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 10 Aralık 2008; 22:15:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Jok3R.

Yarın ptt açıkmı?

Değil.
  • rezalet rezalet
  • no woman no cry
  • Seni yemeğe saraya götüreceğim deyip simit sarayına götür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

bende yarın 3 kişi(biri manitam olcak inş) çıkıcam 50 ytl para var sinemaya gitsek yetmicek napıcağımı bilmiyorum

3 ü de senden mi geçinicek

Hakikaten ha.
  • Samimi bir şekilde söyle durumunu. Eğer gerçekten (doğru bir tabirle) "evlenilecek" kız dediğimiz insanlardan ise seni anlayacaktır. O duruma göre hareket eder ya da erteler kızmaz ve aksine samimi olduğun için daha çok mutlu olur. Ama mırın kırın ederse suratını buruşturursa, hemen lafı yapıştır; "Testi geçemedin, seninde o tür kızlardna farkın yok! Hadi güle güle!"
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scratch_

20 ytl param var ve cuma günü kızla buluşucazbittim ben iddaa ya baktm ama elimdeki parayıda kaybetmiyim dedim.20 ytl nin zaten 10 ytlsi yol parası.Sinema , yemek derken bittim ben . Arayıp gitmeyelim de diyemem.Napıcam

satcak bırseylerın varsa alabılırız..
    mesela leptopunu sıkışığım diye 350 ytl den ver..yada telefonunu sat..kız için herşey yapman lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: crawling

quote:

Orjinalden alıntı: K-orn

Bir tane tebeşir alınır. bir su bardağı suda eritilerek afiyetle içilir. ve beklenmeye başlanır. en fazla yarım saat sonra ateş ve bulantı başlar ( ateş kesinde bulantı başlarmı bilmiyorum ) ve sevgiliye "Alo hayatım çok kötüyüm ateşim var ve midem bulanıyor sürekli istifra ediyorum. hastalandım. çıkma olayını başka bir zamana ertelesek" denir. Sevgilide seni anlayışla karşılar ve " Ayy canımm kıyamam ben sana yapabileceğim birşey varmı aşkım" der sende yok hayatım kusura bakma çıkamadık bugün ama dururmum ortada denir biraz havadan sudan muhabbet edilir ve telefon kapatılır.

dene bir istersen

Dostum arayıp hastayım diycekse niye tebeşir tozunu suya katıp içiyo kız telefondan ateşini ölçmicek ya..Bu arada

• Bak sana Tavsiye Turkcell hattın varsa Gençturkcelli ol ve pazartesi veya perşembe bulumaya çalış sinema bileti alın 6 ytl diğeri bedava McDonald'a götür ordada 2. menü bedava yanı işin içinden çıkabilirsin ama yinede 10-15 ytl daha bul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrDraius -- 10 Aralık 2008; 22:57:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür

Dünün programıydı bu..

Sinema > 15ytl+10ytl
    Yemek > 20ytl
    Kafe > 20ytl
    Yol > 5ytl

70 lira kadar gitti.
    70-20=50 => 50 liraya ihtiyacın var =)

yuh oha
    ben bi kızla 1 gunluk cıkacak olsam 70 ytl olması gerekıosa hayatta cıkmam
    benı mı ıstıor paramı mı bısı anlamam boyle cıkmadan ben
    70 ytl ye ..... lara bile gidersın
  • adam gibi git konuş böyle böyle biraz makaraya vur yaw kızım param yok bak açlıktan nefesim kokuyo de sonra şaka maka harbiden 20 liram var snde ne kadar var de bendemi bende hesapmı ödicem felan derse salla gitsin ( 2. ve sonraki buluşmalar için )

ilk buluşma içinse evdekilere durumu aç abi abla vs olmadı arkadaşlarından borç iste 25-30 liraya kurtarırsın ama nemelazım sen yine yanında 50 lira bulundur

ki bana kalırsa bn buluşmadan önce kızla görüştüğüm zaman 20 lirayı çıkartı eline verirdim al bunu son param bugün sen ısmarla bana walla masraflı olmucam derdim + hayat müşterek bence alman usulü olması gerekir ilk buluşma hariç onda zaten hep erkekler öder ödemedim derseler yalan yada başka arkadaşı ödemiştir kız asla para ödemez

• quote:

Orjinalden alıntı: Jok3R.

Yarın ptt açıkmı?

bot mu alcan
  • annen abin ablan baban vs vs para isteyebilecegin kimsen demiyok kardeşim ya...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.