Şimdi Ara

20 ytl param var.Cuma günü kızla buluşucam. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: SysRq*

Yurdun genelinde yağış var, yağmur altında yürüyün. Vay efendim romantikmiş falan de Yol parasondan kurtul

Bugün abdestini al da yarın yağmur yağsın.

ya kardeş çok güldüm. ya felaket fikirlerin var senin akşam akşam çok güldürdün beni

• quote:

Orjinalden alıntı: IuFuKI

quote:

Orjinalden alıntı: Özgür

Dünün programıydı bu..

Sinema > 15ytl+10ytl
    Yemek > 20ytl
    Kafe > 20ytl
    Yol > 5ytl

70 lira kadar gitti.
    70-20=50 => 50 liraya ihtiyacın var =)

yuh oha
    ben bi kızla 1 gunluk cıkacak olsam 70 ytl olması gerekıosa hayatta cıkmam
    benı mı ıstıor paramı mı bısı anlamam boyle cıkmadan ben
    70 ytl ye ..... lara bile gidersın

Eğer kızı gerçekten seviyorsan 70 ytl önemli değildir. Hem arkadaşın yazdıkları normal bir buluşma olayında olması gerekenler. Ben 150 ytl den fazla harcadığım zamanları bilirim. Tabi hak edene...

• Ben bi buluşuyorum bazen 100-150 arası bile gidiyo..Nası gidiyo bilmiyorum ama onu çok seviyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 11 Aralık 2008; 0:10:56 >
  • 20 ytl ile gitmek büyük risktir. Bir yemek yersiniz ancak onunla sonra es kaza bir sinemaya gidelim derse ne diyeceksin. İlişkinizi bilmiyorum ama her şeyi senin ödemen zaten bir hata. Eğer böyle yapmıyrsan oturun bir çay için anlayışla karşılamalı
  • ne yüzsüz kızlar varmış ya:S hesabı size mi ödettiriyorlar:S vay be.. valla benim arkadaşlarım kendileri öder.. bazen ben onlara ısmarlarım bazen de onlar bana ısmarlar.. anlamıyorum yani.. illa hesabı erkek mi ödemek zorunda?
  • Bilmem arkadaşlar sadece ben mi böyleyim ama ben hiç çekinmeden param yok derdim. YAni yoksa yoktur arkadaşım neyini saklıyacaksın ki birazda o katsın bişeyler yaparsınız anlayışla karşılamıyosa sağa geç ve soldan yol ver gitsin.
  • Bu durumda Fedakar ARK lardan baska kimse kurtaramaz seni!!!!

Bu arada yolda yürürken dikkatli ol
    Belki para bulursun
  • Yapacağın şu, 5 lirasıyla 1'er liradan iddia oyna. 5 lira 10 lira ne gelse kardır. Garanti kuponlar yap.

Olmadı biri bile tutmadı mı? Diyeceksin hep aynı şeyleri yapıyoruz biraz farklı şeyler yapalım, gideceksin sahile kağıt helva alacaksın kıza akşama kadar oturacaksınız

Oda olmadı dedem vefat etti de kız seni teselli etsin akşama kadar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.