Şimdi Ara

200-250 TL arası Tablet Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, forumda çok eskiyim ama ilk defa bu konuya mesaj atacağım. Yardımınız gerek arkadaşlar...

200-250 Liralık tablet bilgisayar için ayırdığım bir bütçem var. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum... Tableti genellikle oyun oynamak için alacağım. Bu yüzden oyunlardan iyi bir performans alacağım, marketteki tüm oyunları çalıştırabileceğim bir tablet istiyorum. Batarya süresi ve ekran çözünürlüğü çok harika olması gerekmiyor fakat donma olmamasını bekliyorum... Daha önce tablet sahibi olmadığım için, her türlü öneriye açığım.

Ciddi anlamda desteğini bekliyorum.
    Teşekkür ediyorum, saygılarımla.

• Artes D708 İncelemeni tavsiye ederim
  • Çok teşekkür ederim önerin için. Açıkçası aklımda olan model zaten Artes d708 ve Mobe net s900 idi. s900'den vazgeçmiştim. Artes d708'den başka öneriniz var mı?
  • PolyPad 7208 HD teknosada 269 dan satılacak o benim kafamı karıştırdı bende D708 e karar vermiştim. Konu filanda açtım ama cevap yok halen
  • PolyPad 7208 HD'nin çok harika bir tasarımı var. Ben de kararsız kaldım kardeş ne yapacaz şimdi :)
  • casper in 7inc lik tabletinin ekrani 1024x600 yani boyutuna gore cok iyi onu onerebilirim benim,arkadasta var cok memnun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PolyPad 7208 HD'nin çok iyi özellikleri var tavsiye ederim
  • ben 2 gundur artes d708 kullaniyorum tablet hosuma gitti... Tavsiye ederim... Polypad ile ozellikleri cok farkli degil herhalde... Ama polypad beyaz gorunus acisindan cok hos...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ediyorum önerileriniz için. Bu tabletleri kullananlara (Polypad 7208 ve artes d708) şöyle bir sorum daha olacak;

Artes d708 ve Polypad 7208 HD'nin özellikleri fiyatına oranla gayet güzel. Oyun ağırlıklı kullanacağım için tableti sorum şu yönde; bu tabletler marketteki bütün oyunları sorunsuz çalıştırabiliyor mu? Yani takılma/donma vs. olmaksızın. Çalıştırmıyorlarsa eğer 250 lirayı çöpe atmak da istemiyorum.

Teşekkür ediyorum, cevap veren arkadaşlara da vermeyen arkadaşlara da.
  • Yurt dışı için en çok tercih edilen Ainol markasından oluşan bir inceleme ve aksesuar listesi yolladım.

Yurtiçinden de temin edilebilir ama bütçenizi aşacaktır. Ayrıca yurt içinden almanın da esprisi yok satıcılar yine Çin'e bağımlı nihayetinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.