Merhabalar. Oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Sadece oyunda ses kasmak için de değil. Müzik,film,üni canlı derste de kullanabileceğim bir kulaklık tavsiyeniz var mı ? Bütçe max 280 |
200-250 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi
-
-
benzer bütçelerle (350ye kadar maksimum zorlarım ben de) aynı kullanım amacıyla ben de bi kulaklık arıyorum yeni başlık açmak yerine bu konuyu uplayayım dedim..
bu fiyatlarda genelde gamepower rampage gibi markalar var şu an ben de james donkey 710 kullanıyorum ondan çok memnun kalmadığım için bi upgrade düşünüyorum.
Corsair HS35 fiyat performans olarak epey öneriliyor kullanan varsa yorumunu yazabilir farklı bi kulaklık önerisi olan varsa önerisi sunarsa arkadaşla beraber ben de memnun olurum, teşekkürler :)
-
Hocam, bende bu fiyat aralığında bir kulaklık arıyorum. JamesDonkey 710 ile Rampage Rm-K3 Cashe arasında kaldım. Sizin kullandığınız kadarıyla James Donkey nasıldır? Tizleri yüksek denmiş. Ben daha dengeli bir kulaklık arıyorum. Ama rahat ve kulağı ağrıtmaması da önemli. @xGlorfindel
-
Ben de aynı şekilde bu soruya yanıt arıyorum. -
kablolu mu kablosuz mu?
-
bassları beni memnun etmiyo. sesi fulleyince arkada çok bariz bir dip gürültüsü var. onun dışında pc kapalıyken de ışığı yanmaya devam ediyor, her defasında usb bağlantısını söküyorum.
Bu fiyat segmentinde Rampage RM-K1 Pulsar 7.1 Surround RGB Işık Efektli Titreşimli Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) bunu kullanan arkadaşım var o çok memnun, tavsiye ediyor.
-
eğer sade bir şey istiyorsanız
buna bir bakın derim. tabii bütçeyi 100₺ arttırmak gerekir ama değer.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X