Windows 11'de İnternet Yavaşladı
Merhaba iyi günler. Monster Abra A5 laptopum var. Windows 11'e geçeli 2-3 ay oluyor. Son 1 haftadır internette acaip yavaşlama var. Diğer Windows 10 yüklü bilgisayarda ve telefonlarda yaptığım testlerde internet hızı 30-36 Mbps arasında değişirken. Windows 11 yüklü bilgisayarda 2-6 Mbps hız alıyorum. Sebebi ve çözümü nedir? Şimdiden teşekkür ederim.
Kpss için tekuzem önerir misiniz?
Merhaba. Hayırlı günler. Ben bu sene mezun oluyorum. Ve seneye KPSS b yani genel kültür genel yetenek sınavına gireceğim. Ve 95 almam lazım. Tekuzem adında Online dershane mantığında bir site duydum. Ve açıkçası beğendim. Duydunuz mu duyduysanız nasıldır? Önerir misiniz?
Muhabbet kuşum agresif ve sürekli kafesten çıkmak istiyor?
Merhaba. Ben 1 hafta önce muhabbet kuşu aldım. 1.5-2 aylık erkek. Dışarıda durması için tünek standı var. Kendisi hiçbir şekilde kafese girmek istemiyor. Parmağıma alıp kafese götürmeye meyillenince hemen anlıyor ve kaçıyor. Kafese karanlığı kullanarak koyuyorum. Bu sefer sürekli kafesten çıkmaya çalışıyor. Tünekte hiçbir şekilde durmuyor. Ya tabanda ya da tellerde dolaşıp duruyor. Dışarı çıkınca kendini nadir zamanlar hariç pek sevdirmiyor genelde parmağıma konduğunda 2 3 saniye sonra kaçıyor. Kaçarken de bazen birseye sinirlenmiş gibi normal ötme sesi dışında garip bir ses çıkarıyor.Yardımınıza ihtiyacım var. Ne yaparsam kafesine ve bana alışır?
200-250 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi
Merhabalar. Oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Sadece oyunda ses kasmak için de değil. Müzik,film,üni canlı derste de kullanabileceğim bir kulaklık tavsiyeniz var mı ? Bütçe max 280
Windows 10 Mavi Ekran
Selam arkadaşlar. Benim bir Ultrabook PC var. 8 yıldır kullanmaktayım. Her şey iyi gidiyordu fakat son aylarda mavi ekran hataları vermeye başladı. İnternetten birkaç çözüm denedim. Şimdi de hem mavi ekran hatası var hem de görev yöneticisini açtığımda falan durduk yere bir anda kilitleniyor ve reset atmak zorunda kalıyorum. Ekran kartı(Nvidia Geforce 630M) son sürüm, işletim sistem Windows 10 tüm güncelleştirmeler yapıldı. Lütfen yardımcı olun.
Mini dump dosyalarım: https://drive.google.com/file/d/1T8_zNeFtVig-9oCvnx58oToXxXYh4nf8/view?usp=sharing
Windows 10 Mavi Ekran
Selam arkadaşlar. Benim bir Ultrabook PC var. 8 yıldır kullanmaktayım. Her şey iyi gidiyordu fakat son aylarda mavi ekran hataları vermeye başladı. İnternetten birkaç çözüm denedim. Şimdi de hem mavi ekran hatası var hem de görev yöneticisini açtığımda falan durduk yere bir anda kilitleniyor ve reset atmak zorunda kalıyorum. Ekran kartı(Nvidia Geforce 630M) son sürüm, işletim sistem Windows 10 tüm güncelleştirmeler yapıldı. Lütfen yardımcı olun.
Minidump Dosyalarım: https://drive.google.com/file/d/1T8_zNeFtVig-9oCvnx58oToXxXYh4nf8/view?usp=sharing
Windows 7 çok yavaş açılıyor ve yavaş çalışıyor!!!
|
Windows Xp yi Windows 7 ye Dönüştürebilir miyim?
|
Samsung Galaxy Ace 2 Açılmıyor Yardım Eder misiniz :(
|
Windows 7 Yavaş Açılıyor Yardım Eder misiniz?
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.369 (Bu ay: 288)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware