Şimdi Ara

Windows Xp yi Windows 7 ye Dönüştürebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mehaba arkadaşlar benim 2005te aldıpım bir PHILIPS pc var.Windows XP Pentium 4 512mb RAM ve 128 mb ekran kartı var.Windows XP çok yavaş olduğu için ekran kartı falan alayım dedim bu pc eski olduğu için uyumlu ekran kartı falan yokmuş.Bende windows 7 ye çevirsem kasar mı merağı içine girdim.Windows 7 nin sistem özellikleri bu pc yi kaldırmıyor.Acaba dönüştürsem ne olur?
    Yardımlarınızı Bekliyorum. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxsanxx5 -- 22 Mart 2014; 19:36:37 >

• Merhaba;

Windows 7 sizin sisteminizde sağlıklı çalışmayacaktır. Windows 7 daha fazla kasacaktır sisteminizi ki sürüclerinizin çoğunun windows 7 sürümü yoktur.
  • sana tavsiyem yeni ana kart al daha sonra orta derece ekran kartı ve ram alırsın
  • Hocam windows xp çok kasıyor.Ben bunu böyle kullanamam ki.Daha yeni format attım sürücüleri kurdum ama yine aynı.
    Hocam bu pc eski olduğu için hiç bir şey uyumlu değilmiş sordum.
  • format at kasma gider virüs vs vardır yada ikinci elden sat bence 500 tlye güzel pcler oluyor onu al Windows 7 senin bilgisayarını feci kasar benden söylemesi
  • Hocam zaten format attım virüs taraması vb hepsini yaptım ama yine çok yavaş.Bi hızlandırma formülü falan varsa söleyebilir misini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxsanxx5

Hocam zaten format attım virüs taraması vb hepsini yaptım ama yine çok yavaş.Bi hızlandırma formülü falan varsa söleyebilir misini?

Bu kasayla bilgisayarda neler yapmak istiyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu pc windows 7 yi kaldırmaz.. İşlemcin xp için yeterli senin problemin ram..
    512 mb nin yanına 1 gb ram takviysi yap xp için gayet yeterli ve performanslı bir sistemin olmuş olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben bu bilgisayarı sadece internet ve az çok oyun için kullanmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxsanxx5

Hocam ben bu bilgisayarı sadece internet ve az çok oyun için kullanmak istiyorum

sırf internet için bile yinede yetersiz ,bu ram ile win 7 de oyun falan oynamak ise zaten hayal..
    zira win7 kendi işlem dosyalarını çalıştırabilmek için belli bir ram miktarına ihtiyaç duyacağından ki bu miktarı 512 mb ram lik bir pc ile karşılaman zor bunun yanında kuracağın bir antivirus ve netteki flash uygulamaları bile bu pc nin donmasına sebep olması muhtemeldir o nedenle mutlaka ram takviyesi gerekiyor..
  • O bilgisayarı adam edecek tek işletim sistemi LINUX'tur. Yalnız ram'in Linux için bile biraz az kalıyor.

Ben Zorin OS 6 Lite tavsiye ederim. Hem ben de eski laptopumda kullanıyorum hem de nisan 2017'ye kadar destek verilecek en uzun süre destekli işletim sistemidir.

Eğer başka işletim sistemi tavsiyesi de almak istersen Linux bölümünü inceleyebilir ve destek isteyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.