Şimdi Ara

Windows 7 Yavaş Açılıyor Yardım Eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben forumda yeniyim inşallah doğru yere açmışımdır...
    Ben ultrabook kullanıyorum(HP).
    Öncelikle Aldığımda Windows 8 64 Bit Yüklüydü.Gayet hızlıydı fakat sonradan beni tatmin etmedi.Yavaşlamaya başladı.
    Daha sonra Windows 7 Professional 64 Bit yükledim.Yüklediğimde çok yavaş açılıyordu. Bende dedimki heralde windows 7 professional yavaş.Sonra ultimate 64 bit yükledim.Ama yine yavaş yine yavaş acaba bir sebebi varmı bunun bir yardım edermisiniz.
    Pcnin Özellikleri:
    Nvidia 630m(En güncel Sürümü)
    Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130828-1532)
    Processor: Intel(R) Core(TM) i5-3317U CPU @ 1.70GHz (4 CPUs), ~1.7GHz
    Memory: 8192MB RAM
    Windows Dir: D:\Windows
    DirectX Version: DirectX 11
    Display Devices
    ---------------
    Card name: Intel(R) HD Graphics 4000
    Manufacturer: Intel Corporation
    Chip type: Intel(R) HD Graphics Family
    DAC type: Internal
    Device Key: Enum\PCI\VEN_8086&DEV_0166&SUBSYS_18FD103C&REV_09
    Display Memory: 1696 MB
    Dedicated Memory: 64 MB
    Shared Memory: 1632 MB
    Current Mode: 1366 x 768 (32 bit) (60Hz)
    Monitor Name: Genel PnP Monitör
    Monitor Model: unknown
    Monitor Id: CMN15AB
    Native Mode: 1366 x 768(p) (60.026Hz)
    Şimdiden Teşekkürler...

• xxsanxx5 X kullanıcısına yanıt
    yavaş dediğiniz açılma ve kapanmadamı? eğer o ise kaç saniyede aşılıp kapanıyor?
  • windows 8 windows 7 den daha hızlı açılmaktadır sizin yavaştan kastınız 1 dakikadan fazla ise kurulumu biosta hard disk ayarlarında ahcı modda deneyin eğer zaten öyle ise bilemeyeceğim
  • xxsanxx5 X kullanıcısına yanıt
    Pek çözümüm yok fakat format atarken biosta hdd yerine 1. olanı dvd room yapıyoruzya işte orası dvd room olarak kaldıysa açılışta dvd bekliyor bir süre ondan sonra açılıyor eğer düzeltmediyseniz ondan da olabilir.

Bu arada forumda yenisiniz bizim mesajımızın üstündeki "Cevap" butonuna basarsanız yazdığın mesajdan haberimiz olur eğer yapmazsanız yazdığınız mesajdan haberimiz olmaz ve konuya girmediğimiz sürece göremeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 5 Mart 2014; 16:31:36 >
  • kardes bildiğim kadarıyla bir kaç program bunu düzeltebilir bir googleden arastırın bence yada dier arkadasların dediği gibi bilgisayar cd bekliyodur ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.