Şimdi Ara

200-300 TL Arası Fotoğraf Makinesi Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben fotoğraf makineleri ile ilgili olarak pek fazla bilgi sahibi değilim. E araştırma yapmak içinde fazla zamanım yok şu an. Başlıkta da belirttiğim gibi 200-300 lira arasında şöyle işimi görecek kaliteli bir marka önerebilir misiniz......

• selamlar
    bende bu fiyat aralığında bataryalı bir makine almak istiyorum. tavsiyelerinizi sunarsanız sevinirim.
  • Bir de şu linkteki Sony ile :

http://www.hepsiburada.com/sony-cybershot-dsc-w115-7.2mp-2.5-lcd-dijital-fotograf-makinesi1gb-hafiza-karticanta-hediyeli-/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=bd99533

Yukarıdaki Canon'u karşılaştırabilir misiniz acaba?

Sony, fiyat biraz fazla ama güzel gibi geldi bana.

200-300 TL Arası Fotoğraf Makinesi Tavsiye

• tipe bakmayın siz boşverin şekli şemali.. işini iyi yapsın yeter.. a580 daha iyi
  • a570
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar... sanırım biraz daha düşünmem gerekecek

daha tam karar veremedim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum ve 300tl limitim var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Bence eğer az para harcamayı düşünüyorsanız iyi olmayan sıfır bir makine yerine iyi olan ikinci el makine alın. Bende sınırımı 225 ytl değerlemiştim yakın zaman önce ve ikinci el canon A570IS aldım.
    Bence sizde böyle düşünün.
  • http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=1508
    Fiyat oldukça iyi gözüküyor. Forumdan araştırdığım kadarıyla fotozeynep sitesi de oldukça güvenilir.
    Yarın siparişi veririm büyük ihtimalle.
  • panasonic lumix fs3
  • Sony Bencee SONY DSC - W115 güzel makina
  • İyi akşamlar arkadaşlar;Ben bütçeme uygun,güzel bir makina almak istiyorum.Bu son haftamı piyasa araştırması ile geçirdim.Hangi marka,hangi model,lensler,megapixeller hepsini araştırdım.Fakat yinede kendime güvenemediğimden siz üstatlara da danışmak istedim.GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR!!

ÖNCELİKTE DUYDUKLARIMI DANIŞAYIM 3 MARKA ARASINDA KALDIM.

1-CANON
    2-SONY
    3-NİKON

CANON BİLDİĞİMİZ GİBİ BU PİYASANIN LİDERİ DURUMUNDA.FAKAT BENİM BÜTÇEM EN EN FAZLA 350 TL OLDUĞUNDAN DOLAYI BU 3 MARKA ARASINDA KARARSIZ KALDIM.
    İLK OLARAK CANONLARI ELE ALAYIM.BU MARKA NEREDEYSE KUSURSUZ AMA 350 CİVARI MODELLERİ YANİ A SERİSİNDE PİL SORUNU ÇIKIYORMUŞ.(HIZLI BOŞALMA/ÇÖZÜMÜ YÜKSEK AMP.PİLLER DEĞİL 2700)
    SONRA BUNDAN DOLAYI BİRAZ CAYDIM.NİKON A BAKTIM AMA DANIŞTIĞIM KİŞİLER NİKON DİGİTAL OLARAK SONY DEN DAHA GERİDEYMİŞ.SONY TERCİH ETSEN DAHA İYİ OLUR DEDİLER
    BİLDİĞİMİZ GİBİ CANON VE NİKON KENDİ LENSLERİNİ KENDİLERİ ÜRETİYORLAR.AMA SONY CYBERSHOT TA CARL ZEİSS MARKA LENS KULLANIYOR Kİ BU DA EN KALİTELİ LENSLERDEN BİRİDİR PİYASADA BENDEN DAHA İYİ BİLİRSİNİZ.ZATEN MEGAPİXEL ÖNEMLİ DEĞİL BENİM İÇİN AMA KALİTELİ LENS VE GÜZEL ÖZELLİKLERİ OLSA DAHA İYİ OLUR.DEDİĞİM GİBİ FİYAT ARALIĞI 350-360 CİVARI FLN ÇOK AŞMAK İSTEMİYORUM.SİZE MODELLERDEN BAZILARINI VERİRİM SİZ ONLARA GÖRE TERCİH EDİN;
    1-CANON POWERSHOT A560 249 TL
    2-CANON POWERSHOT A580 279 TL
    3-NİKON S51 399 TL (ÇOK ZORDA KALMASSAM TERCİH ETMİCEM.)
    4-NİKON S210 349 TL(BELKİ BU OLABİLİR TİTREŞİM ÖNCELİYİLİ AMA LENS OLARAK EMİN DEĞİLİM)
    5-SONY CYBER SHOT W110 299 TL
    6-SONY CYBERSHOT W120 (TİTREŞİM ÖNLEYİCİLİ) 349 TL

İŞTE ÜSTATLAR GENEL OLARAK BU AMA ÖNERMELERE DE AÇIĞIM.SONSUZ SAYIDA ALABİLECEĞİMİZ MARKA VE MODEL VAR AMA ÖNEMLİ OLAN BİZE UYGUN OLANINI ALMAK.AYRICA BELİRTMELİYİM Kİ MANZARA,YAKIN ÇEKİM,GECE MODU OLARAK DA DEĞERLENDİRİSEK HANGİSİ DAHA İYİ OLUR.GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR ACİL!!! TEŞEKKÜRLERRRRR

• Öncelikle canon un çok yanlış modellerini seçmişsiniz. Sadece canon A570 IS yeterli olur sizin için.
    Manuel ayarları, titreşim önleyicisi, uygun fiyat 300 ytl. Sizin beğendiğiniz canonlardan çok çok daha iyi.
    Bu fiyata bu ürünün yanında ne sony ne de nikon u konuşmaya hiç gerek yok.

http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=33407
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=84695
    2 sitede güvenilir ve ürünler stoklarında var.

quote:

Orjinalden alıntı: Tommy216

İyi akşamlar arkadaşlar;Ben bütçeme uygun,güzel bir makina almak istiyorum.Bu son haftamı piyasa araştırması ile geçirdim.Hangi marka,hangi model,lensler,megapixeller hepsini araştırdım.Fakat yinede kendime güvenemediğimden siz üstatlara da danışmak istedim.GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR!!

ÖNCELİKTE DUYDUKLARIMI DANIŞAYIM 3 MARKA ARASINDA KALDIM.

1-CANON
    2-SONY
    3-NİKON

CANON BİLDİĞİMİZ GİBİ BU PİYASANIN LİDERİ DURUMUNDA.FAKAT BENİM BÜTÇEM EN EN FAZLA 350 TL OLDUĞUNDAN DOLAYI BU 3 MARKA ARASINDA KARARSIZ KALDIM.
    İLK OLARAK CANONLARI ELE ALAYIM.BU MARKA NEREDEYSE KUSURSUZ AMA 350 CİVARI MODELLERİ YANİ A SERİSİNDE PİL SORUNU ÇIKIYORMUŞ.(HIZLI BOŞALMA/ÇÖZÜMÜ YÜKSEK AMP.PİLLER DEĞİL 2700)
    SONRA BUNDAN DOLAYI BİRAZ CAYDIM.NİKON A BAKTIM AMA DANIŞTIĞIM KİŞİLER NİKON DİGİTAL OLARAK SONY DEN DAHA GERİDEYMİŞ.SONY TERCİH ETSEN DAHA İYİ OLUR DEDİLER
    BİLDİĞİMİZ GİBİ CANON VE NİKON KENDİ LENSLERİNİ KENDİLERİ ÜRETİYORLAR.AMA SONY CYBERSHOT TA CARL ZEİSS MARKA LENS KULLANIYOR Kİ BU DA EN KALİTELİ LENSLERDEN BİRİDİR PİYASADA BENDEN DAHA İYİ BİLİRSİNİZ.ZATEN MEGAPİXEL ÖNEMLİ DEĞİL BENİM İÇİN AMA KALİTELİ LENS VE GÜZEL ÖZELLİKLERİ OLSA DAHA İYİ OLUR.DEDİĞİM GİBİ FİYAT ARALIĞI 350-360 CİVARI FLN ÇOK AŞMAK İSTEMİYORUM.SİZE MODELLERDEN BAZILARINI VERİRİM SİZ ONLARA GÖRE TERCİH EDİN;
    1-CANON POWERSHOT A560 249 TL
    2-CANON POWERSHOT A580 279 TL
    3-NİKON S51 399 TL (ÇOK ZORDA KALMASSAM TERCİH ETMİCEM.)
    4-NİKON S210 349 TL(BELKİ BU OLABİLİR TİTREŞİM ÖNCELİYİLİ AMA LENS OLARAK EMİN DEĞİLİM)
    5-SONY CYBER SHOT W110 299 TL
    6-SONY CYBERSHOT W120 (TİTREŞİM ÖNLEYİCİLİ) 349 TL

İŞTE ÜSTATLAR GENEL OLARAK BU AMA ÖNERMELERE DE AÇIĞIM.SONSUZ SAYIDA ALABİLECEĞİMİZ MARKA VE MODEL VAR AMA ÖNEMLİ OLAN BİZE UYGUN OLANINI ALMAK.AYRICA BELİRTMELİYİM Kİ MANZARA,YAKIN ÇEKİM,GECE MODU OLARAK DA DEĞERLENDİRİSEK HANGİSİ DAHA İYİ OLUR.GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR ACİL!!! TEŞEKKÜRLERRRRR

• "MicroCube" üstte yazdığım ürün senin içinde geçerli.

Ayrıca pil sorununa takılmayın. Ben kaçak ve ikinci elini aldım mesela daha ucuza getirmek için.
  • arkadaşlar bana çok acil tavsiyede bulunabilirmisiniz .

mersin media marktta indidirm varmış

canon a580 233 ytl ye

kodak m893 277 ytl ye

düşmüş bence fiyatlar güzel ve stoklarla sınırlı sizce bu ikisi arasından hangisini tercih edeyim çok acil cevaplarınıza ihtiyacım var
  • vazgeçtim arkadaşlar herkeze teşekkürler
  • arkadslar aman dıkkat bende aradım arastırdım aynı tur 300 ytl lık urunlerı canon is590 aldım...memnunum manuel ayarlarıda cabası..manuel ayar cok onemlı hepsınde yok bole bır ozellık.. pil sorunu ole anlatıldıgı gıbı degıl...dıjital makınalar flas sırsaında cok pıl harcarlar...bu nedenle 2700 lık pıl ısınıız gorur..normal sarj edılenlerde flasha fazla dayanamıyor ve 1 yıl sonra sar tutmamamya baslıyor..bole durumdada yedek pıl bulamassınız..
    o nedenle eger manuel ayar ve pil ıstıyorsanız canon is 570 yada 590 (580 de manuel ayar ve tıtremını onleyıcı yok dıkkat)
    yok ınce olsun ucuz olsun sarj edılebılır dıyosanız panasonıc fs3 yada uygun bulursanız fs20
    yok ben bıraz daha ıyı olsun sarjlı olsun dıysanız sony cybrlar fıyatı hangısı uygunsa.
    yok ben iso su ıyı olsun 500 600 ytl lerde olsun ıstısanız fujıtsu fd serisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 28 Ocak 2009; 0:41:33 >
  • sakin ol heyecanlanma.

quote:

Orjinalden alıntı: reko

ıstısanız fujıtsu fd serisi..

• sen akıllı bı ınsana benzıyosun eleman anlamıssındır umarım ...
    quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

sakin ol heyecanlanma.

quote:

Orjinalden alıntı: reko

ıstısanız fujıtsu fd serisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 28 Ocak 2009; 10:54:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.