Şimdi Ara

200 BİN TLYE ARAC ALSANİZ DİZEL OTOMATİK SECİMİNİZ NE OLURDU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
4.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabiki hic bir markayi gommek amacim degil sadece bilgi sahibi olmayi amacliyorum passatinda dsgsi aklimi kurcaliyordu ama yazilanlari gordukce aklimda birseyler beliriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fordfocusopelww F kullanıcısına yanıt
    Dsg yarı otomatik olmasına rağmen vites geçişlerini hissettirmez.

• Aynen vites gecislerinin iyi oldugunu goruyorum insignianin tam otomatik vitesiyle karsilasinca tek avantaji uzun omurlu olmasi insignianin

• Eski bi qashqai kullanıcısı olarak listeden çıkartın diyebilirim. Malzeme kalitesinin düşük olması, yol tutuşunun zayıf olması ve servisin yüksek maliyeti beni soğutan sebeplerdi. Şimdi 3008 kullanıyorum. Segment değiştirirseniz ve bütçeniz elverirse bi bakmanızı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    nissan iç kalitesi düşük diyorlar, 2017 makyaj sonrası düzelmiş diyen de var ama ben dış görünüşü de sevmiyorum artık, eskiden beğenirdim. 3008 çok daha güzel duruyor. zaten çok yüksek araçlar değiller, hafif yükseltilmiş hb araç gibiler. çok sorun olacağını sanmam. arkadaşta eski kasa sportage var ve yüksek hızda viraj döndüm gayet sağlam gidior dedi. 135km hızla falan diyordu.
  • bluerdem kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum 3008 cidden guzel bir arac peugeot son araclarinda guzel is cikardi ama en full paketleri cok guzel duruyor benim butcem buyuk ihtimal bos paketlerine anca cikar onlarda cidden bakinca goze hitap etmiyor gibi duruyor disardan

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Dogru diyorsunuz zaten ralli yapmiyoruz sonuç ta ama azda olsa performansli sürüşü seven bir yapiya sahibim 3008 guzel bir arac ama dedigim gibi butcem bos paketlerine yetiyor ve bos paketleride biraz disardan cirkin gibi duruyor sirket araci gibi biraz

• Talisman in 1.6 160 ligi yok mu o fiyata. Talisman güzeldir.

• Insignia tek at geç sakın dolandırıcı hilekar kendi anavatanında bile tescilli doğa katliamcısı iki harfi malum markanın ceza sahasında pas atması beklenilen aracından alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 9 Mayıs 2020; 5:59:15 >
  • Ya tok kapı passat ya tok kapı superb ama dizel olduğu için superb daha hesaplıya gelir
  • 1.6 CDTI Cosmo Insignia kullanıcısı olarak ben Superb diyorum. Passat’an çok daha fonksiyonel ve konforlu olduğunu düşünüyorum.

Sizin yaptığınız listeden ilk eleyeceğim araç da Talisman olurdu. Hatta hiç aklıma dahi gelmezdi şöyle bir listenin içine almak.

Active Prime Edition diye bir paketi var, orta paket ama baya dolu, zamanında liste fiyatı 240 bin yazarken millete 190 binden dağıttılar. En son birkaç ay önce 210 bine veriyorlardı.

Bu paketi bulsam ben alırdım. Gayet dolu bir paket, bence yeterli yani.

Anahtarsız giriş çalıştırma ve cam tavan oluyor en basitinden, yani hiç boş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 9 Mayıs 2020; 9:33:10 >
  • Sürüş zevki istiyosaniz insignia. aldığım araba değer kaybetmesin anında satarım diyorsanız passat. Yok ben geniş ve ferah bi araba istiyorum derseniz de suberb alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolyonn -- 9 Mayıs 2020; 11:22:31 >
    Bence kalitesi görünüşü motoru şanzımanı her açıdan çok iyi araba. Tek olayı millet mazda'yı tanımıyor

• 1.6 Qashqai Skypack 2017
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Benim kullandığım paket de prime edition. Ama artık ikinci elde biraz yüksek km’li olanları 200 civarındadır heralde. Hem sıfır hem de ikinci el fiyatları korkunç bi hızla arttı son aylarda.

• bugatti1907 kullanıcısına yanıt
    130 luklar bulunuyor o fiyatlaraa

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Oyle bir yorumunuz var ki telif yiycekmisiz gibi hissettim 😂 emisyon skandalini revize etmediler mi

• ReiseReise kullanıcısına yanıt
    Aynen ikisi arasinda pek fark yok superb daha uygun fiyata daha iyi donanimi bulunuyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.