Şimdi Ara

200 BİN TLYE ARAC ALSANİZ DİZEL OTOMATİK SECİMİNİZ NE OLURDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
4.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 200 bin tlye kadar arac arastirmasi icerisindeyim seceneklerde
    1.6 Cdti 136 ps İnsignia Excellence paket
    1.6 Tdi 120 ps Superb style paket
    1.6 Tdi 120 Ps Passat Comfortline
    1.6 Dci 130 ps Talisman İcon paket
    Ve farkli bir sinif olarak aklimi celen 1.6 Dci 130 ps Qashqai Skypack 2017 model aklimi celiyor
    Vag grubunun dsg sorununu duymasam guzel secenek olarak duruyor ama bu kadar verdikten sonra 10 binde dsg arizasina vermek insani uzer
    Opel insignianin ise piyasada ki yerinden tam emin degilim
    Renault Talisman ise guzel duruyor ama belli bir sure sonra deger kaybi cok olurmu
    En son olarak nissan Qashqai guzel duruyor ama sorunlarini bilmiyorum ve acikcasi o fiyata d sinifi varken bu arac tercih edilirmi sizin tercihleriniz ne olurdu sebepleriyle birlikte ogrenmek isterim simdiden hepinize tesekkur eder saglikli gunler dilerim..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 200 bin tl’min hem hakkını versin hem de değer kazansın diye PASSAT’ı seçerdim.
    Talisman diye bir modeli olduğunu Renault bile unutuyordur bazen.
    İnsignia, sahibi olarak hiç tanıdığım yok hepsi filo vesilesiyle kullanıcı.
    Superb’de, Passat’ın olmadığı yerde abdurrahman çelebi metaforuna bir gönderme misali ikinci tercihim olur.

Tabii bunlar şahsımın görüşleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladim ilginiz icin tesekkur ederim bende passata bakiyorum ama dsg cidden goz korkutuyor bu yazilanlarida iyice okuyunca ne yapacagini sasiriyor insan

• 3008
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fordfocusopelww

Anladim ilginiz icin tesekkur ederim bende passata bakiyorum ama dsg cidden goz korkutuyor bu yazilanlarida iyice okuyunca ne yapacagini sasiriyor insan
    Hocam, gönlünüzde hangi araç varsa inşallah sorunsuz, sıkıntısız ve huzurlu bir şekilde binersiniz. Sizde biliyorsunuz ki ikinci elde talih faktörü çok çok önemlidir. İnşallah iyi araba denk gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su zamana kadar yuzum hep guldu insallah bundan sonrada allah nasip ederde sikintisiz bineriz

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Buda guzel bir secenek ama dedigim gibi bu tipte Nissanida dusunuyorum yol tutuslari nasil oluyor virajlardaki guveni bir sedan kadar veremeyecegini dusunuyorum kafami kurcalayan kisim o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu paraya sedan alacağıma 2.0 altı suv bakardım üstad passat şahin gibi oldu farkın olsun yatırım olarak düşünürsen başka

• Mazda 3

• 200 BİN TLYE ARAC ALSANİZ DİZEL OTOMATİK SECİMİNİZ NE OLURDU

Bu cx-3 Bin git 178 bin çıkabilirsen dahada cx-5 efso

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbey86 -- 9 Mayıs 2020; 3:24:13 >
  • Evet cx-3 de guzel bi secenek ama dedigim gibi bu araclarin yol tutuslarini hic bilmiyorum surmedigim icin surekli sedan surdum ama.yuksek arabayida severim kafami kurcalayan o viraj performanslari cok salinim olurmu

• Mesela ornek verebilirmisin ustad benim icin oncelik dizel otomatik ve 2.0 litre alti olmasi yani ne cok guclu olsun yaksin nede cok performanssiz olsun istiyorum orta ayar orta yaksin normal gitsin konforlu olsun istegim bu

• malkolingesas M kullanıcısına yanıt
    Sizce soylediklerim D sinifi araclar mazda 3 c sinifi bir arac buna ragmen onerirmisiniz

• Passat sahibiyim ama İstanbul trafiğinde araç kullanırken gözüm hep yeni 508lerde. İnanılmaz hoşuma gitti tasarım. Tabi sizin limitinizin üzerinde ama yine de değerlendirin derim çünkü imkanım olsa hiç affetmez sıfır alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 9 Mayıs 2020; 3:35:22 >
  • Bende bakiyorum araclar cok guzel olus ama dedigim gibi 100 bin ustunde nerden baksaniz butcemin siz passat sahibi olarak ne derdiniz kullanici yorumunuz ne olurdu dsg denildigi gibi sorun yaparmi aniden simdi olsa birdaha alirmiydiniz passati

• Fordfocusopelww F kullanıcısına yanıt
    Bu sınıfta Passat ilk sırada gelir tabiki ama dediğim gibi aklım 508de. Dsg’de hiçbir sorun yaşamadım yaşasam da iyiniyet garantisi devam ediyor. Vw dsg araç alacaksanız yetkili serviste bakımları yaptırılmış iyiniyet garantisi devam eden araç alacaksınız. Ayrıca birdaha passat alır mıydınız sorusuna ben bindiğim bir marka model araca birdaha binmiyorum, farklı marka model olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 9 Mayıs 2020; 3:42:59 >
  • 200 BİN TLYE ARAC ALSANİZ DİZEL OTOMATİK SECİMİNİZ NE OLURDU

• Anladim iyi niyet garantisi herhangi bir dsg sorununda karsiliyormu yoksa belli bir kismini mi karsiliyor 508 guzel arac insallah alabilirsiniz

• Bir passat comfortline 2018 kullanicisi olarak kesinlikle Passat DSG sorunu b7 kasalarda cogunluktaydi b8 kasalarda sıkıntı yok varsa da tek tük Passat al pişman olmazsın.diger araclari da burda gommenin bı anlamı yok.Ben her anlamda Passat

• Diyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.