Şimdi Ara

200 BİN TLYE ARAC ALSANİZ DİZEL OTOMATİK SECİMİNİZ NE OLURDU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
4.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnsignianin en full paketinden alabiliyoruz bu paraya ama dedigim gibi eski kasaya nazaran sanki fazla tutulmadi ve yeri geldimi aracimi satan bir insanim isimden oturu geri kalan olarak eski astra 1.6 dizel kullanicisiyim insignianinda iyi olacagini dusunuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fordfocusopelww F kullanıcısına yanıt
    Bende Mazda 3 var ve Ankara'da Mazda grubumuz var. Sürekli arkadaşlarımız alıyor satıyor. Satış sıkıntısı özellikle yeni kasalar kesinlikle yaşamıyor. Ayrıca servis ücretleri de diğer firmalara göre ucuz. Direkt Japonya üretimi araçlar. Çoğu marka gibi işçiliği ucuz ülkelerde toplanımyor. Bence Mazda'yı bir arastir. İkinci eli yok gibi laflara pek inanma eski kasalarda bu sorun vardı ama yeni kasalar çok iyi

• malkolingesas M kullanıcısına yanıt
    Dikkate alicam arastiricam bir marka fanligim yok zaten her goruse acigim

• Fordfocusopelww F kullanıcısına yanıt
    Birde şu var daha uygun fiyatlara daha temiz daha donanmli bir araba alıyorsun.

• Rastgele sectigim bir ilan

• quote:

Orijinalden alıntı: Fordfocusopelww

İnsignianin en full paketinden alabiliyoruz bu paraya ama dedigim gibi eski kasaya nazaran sanki fazla tutulmadi ve yeri geldimi aracimi satan bir insanim isimden oturu geri kalan olarak eski astra 1.6 dizel kullanicisiyim insignianinda iyi olacagini dusunuyorum
    Karar sizin hocam :) Ama İnsignia bence elinizde kalacak bir araba değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qashqai almayın diğer seçeneklerin yanında duramaz.Insignia’nın piyasadaki yeri pek belli değil.Ben olsam Superb alırdım.Ya da 230 civarına Peugeot 508 alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malkolingesas M kullanıcısına yanıt
    0 araç alacak olsam ilk tercihim Mazda olur.
    Malesef bizim ülkemizde yeterince değer görmüyor ama değer görmemesi onu kötü yapmaz aksine benim gözümde daha değerli bir araç.
    Orta-doğu zekalı ülkem insanlarının tek dersi araç alım satim olduğu için böyle saçma sapan arabalar satış patlaması yaşıyor bu ülkede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW 320d alırdım büyük ihtimalle.

• BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Tabiki zaten opele hiç bir zaman kötü bakmadım ama yollara bakınca insignianın yeni kasasını göremez oldum bu da az da olsa ürkütüyor :)
  • evet işte Qashqai kalitelimi bu beni düşündürüyor İnsignia cidden çok güzel duruyor özellikleri yol tutuşunuda biliyorum ama piyasa konusunda bir vag grubu olamaz bu acı gerçek malesef malesef 200 bile zorlanarak veriliyor 230 u göremem bu şartlarda o yüzden 508 hayal oldu
  • evet işte Qashqai kalitelimi bu beni düşündürüyor İnsignia cidden çok güzel duruyor özellikleri yol tutuşunuda biliyorum ama piyasa konusunda bir vag grubu olamaz bu acı gerçek malesef malesef 200 bile zorlanarak veriliyor 230 u göremem bu şartlarda o yüzden 508 hayal oldu
  • Tabi mazda cidden son zamanlarda guzellesti ama su kafami kurcaliyor mazda 6 olsa ve dizel otomatik secenegi olsa olabilir ama bu butceyle d sinifi bir araç alabilirken vazgecip c sinifi mazda 3 almak iyi bir karar olur muydu

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Malesef ya eski kasa alirsiniz bu fiyata temiz olarak yada yuksek kmli f30 alinir

• quote:

Orijinalden alıntı: Fordfocusopelww

Tabiki zaten opele hiç bir zaman kötü bakmadım ama yollara bakınca insignianın yeni kasasını göremez oldum bu da az da olsa ürkütüyor :)
    Sanki çoğu aracın yeni modelleri aynı durumda. Ülkenin ekonomik durumu ve yeni araç fiyatlarından dolayı 'bence' böyle.

Bu arada qashqai de düşünüyorsunuz sanırım. 2016 model en dolu paket qashqai vardı yakın bir akrabamda.
    Ara sıra binme fırsatım oluyordu. Beni tatmin etmedi pek nedense.
    Özellikle içine binip şöyle bir sağa sola bakınca bomboş geliyordu araba. Teknik açıdan yorum yapamayacagım.

• BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Evet cogu arkadas Qashqai nin kalitesizliginden bahsetmis sizde oyle sogudum bu modele karsi artik d sinifi bir sedana yonelmek daha iyi olacak heralde

• Dizel yerine 0 Passat 1.5 150 TSI Impresion DSG bakardım. 212.000₺ civarına alanlar vardı geçen haftalarda.

• spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Güzel bir araç ama hocam yılda 25000-30000 km yapan birisi olarak turbo benzinin yakıt tüketimini kaldıramam malesef
  • DSGye guvenebiliyorsaniz superb derdim. ama ben dsgye guvenmiyorum. o nedenle insignia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 9 Mayıs 2020; 17:51:24 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.