Şimdi Ara

200 BİN TLYE ARAC ALSANİZ DİZEL OTOMATİK SECİMİNİZ NE OLURDU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
4.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Taş olsa vw yapistir satar diyosun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada şunu da belirteyim Insignia’daki Cdti motor Vag grubundaki Tdi muadiline göre ortalama 1,3/1,4 kat daha fazla yakar.

Benim 25.000 km karma ortalamam 7,5 litre civarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fordfocusopelww F kullanıcısına yanıt
    Satar.

• nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Sanzimandan oturu tam otomatikler fazla yakiyor diye biliyorum

• Fordfocusopelww F kullanıcısına yanıt
    Hem şanzıman hem ağırlık hem de cdti ünite kendisi biraz daha fazla tüketir.

• Aynen motor olarak passattan guclu olmasina ragmen hem agirlik hem sanziman olarak performans olarak ayni neredeyse zaten

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Motor olarak passattan guclu olmasina ragmen agirlik ve sanzimandan alakali sanirsam performanslari hemen hemen ayni

• Hocam şu kadar söyleyeyim birçok etmene bağlı evet. Ancak 136 bg 320 nm kağıt üstünde görüp de nispeten çok yakıyor fişek gibi gidiyor zannedilmesin. Şanzıman hariç sadece ağırlığa bağlı bir uysallıkta var arabada çok yakmasına rağmen.

Diğer varyasyonlar fişek gibi ama 10 lt’den aşağı yakmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear_61 -- 9 Mayıs 2020; 23:20:22 >
  • Mazda ya da Toyota alırdım.
  • bunların içinde dizel motor-şanzıman olarak en sorunsuz insignia'dır. vag grubu 1.6tdi motorların erken zamanda enjektör sorunları çıkıyor, renoda 1.6dci (R9M kodlu) dizel motorun turbo vs. sorunları çok baş ağrıttı hatta bu motoru kullanan mercedes araçlar yolda kalmaya başlayınca mercedes vazgeçti renonun dizel motorundan. şanzıman olarakta tam otomatik şanzıman her zaman daha sorunsuz ve uzun ömürlüdür yarı otomatiklere göre.

insignia'da zayıf kalan yönler iç hacmi dar hepsine göre, burda passat ve superb çok geniş iç mekana sahip.

passat az değer kaybı yaşaması ve bilinirlik-kolay satılması anlamında avantajlı.

superb ilk alımda aynı paraya daha fazla donanım alınabilir, içi bagajı zaten yayla gibi.

talisman piyasası çok zayıf, ilerde satması zor olur. talisman yerine megane icon alıyorlar genelde.

hafif SUV (suvcuk) tarafında qashqai'yi boşverin. 3008, C5 Aircross yada Grandland X bakın. gerçi psa grubununda dizellerinde adBlue deposu sorunu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 9 Mayıs 2020; 23:33:2 >

• 1 yıl önce 2. El araç alacağım zaman ben de bu araçlar arasında kalmıştım. Tercihim Qashqai skypack oldu ve bagajının küçüklüğü dışında bir sorun yaşamadım. Ayrıca 2. El piyasası da çok iyi...

• Kesinlikle 2014 Chevrolet Captiva seçerdim. Performansı iyi, yakıtı iyi, içinde at koştur öyle geniş, 7 koltuk, ağzına kadar donanım, işçiliği çok iyi, konforu süper, çok sağlam, piyasası gayet yerinde, çok güvenli, masrafları bir VW'den ne az ne fazla, çok yakışıklı ve kaslı, ek olarak turbo sesi beni benden alıyor :) Tek kusuru MTV.

• Eski bir Passat şuan talisman kullanıcısi olarak kesinlikle talisman derim. Malzeme kalitesi, masajlı ısıtmalı soğutmalı koltukları, sorunsuz şanzıman, ekonomik yakıt, dış tasarimin kişiye göre değişir bana göre albenili oluşu, bagaj hacmi ve yaşattığı konfor. Örneğin eller cepte kapılar aynalar açılıyor kapanıyor. Bagaj ayak hareketiyle açılıyor. Arkada dahil 4 USB var. Sürüş modları renkli ambiyans aydınlatma. Yedek parça maliyetinin uygunluğu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Degerlendirmelerin icin tesekkur ederim hocam ayrintili yazmissin baya agzina saglik

• quote:

Orijinalden alıntı: Fordfocusopelww

Anladim ilginiz icin tesekkur ederim bende passata bakiyorum ama dsg cidden goz korkutuyor bu yazilanlarida iyice okuyunca ne yapacagini sasiriyor insan
    2015 passat 1.6 tdi dsg highline kullaniyorum 1 yildan fazla.. 63 binde aldim arabayi su an 89 binde.. Passat alinacaksa kesinlikle yetkili servis bakimli almalisin.. Kavrama ve mekatronik serviste degistim toplam 1000 tl iscilik verdim.. Iyi niyet dedikleri zimbirtidan.. Ayrica insigniayi direk elerdim yerinde olsam.. bi 10 gun felan kullandim nefret ettim o arabadan.. Bildigin takoz..

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Ama sifira yakinlari ikinci elde bulunuyor

• y.e.c. kullanıcısına yanıt
    Evet iste passat sifira yakin olmali ve iyi niyet garantisi kesinlikle olmali

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.