Şimdi Ara

200 BİN TLYE ARAC ALSANİZ DİZEL OTOMATİK SECİMİNİZ NE OLURDU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
4.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-)Talisman(160)
    3-)Superb
    4-)passat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • y.e.c. kullanıcısına yanıt
    Sanırsın 2.0 passata biniyosunuz 120 lik passatla insigniaya takoz demek te en hafif tabirle fanatiklik.

Bitmedi wv loverlar

• Piyasada ki sürüm icinde ayni siralamayi yazarmiydiniz benim icin bu tarafida onemli

• 200.000 ve araç. Vay sahlanan ülkeme bak. Fiyatlar dip yapmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 200 bin bandında 160 lik bulabilirsiniz kaldi ki diger versiyonu göz önünde tutsakda yine ikinciye yazarım.
    Cevremde cok fazla dsgsi patlayan var 0 alıp bakim aksatmadan normal sürdüğü halde.

Sen passati büyük yazan fanatikleri okuma bile hele 2. elde dsg almak tamamen risk almak demek.

Değer kaybi arabalarda eskidendi hocam ha passat size 10 birim kazandircaksa talisman 7 kazandırır ama dsg icin telefon telefon arayıp 20 bini 18 bine dussunler diye uğraşmazsın.

Bu fiyat bandinda ben corolla hybrid ve chr hybridde düşünürdüm.İkiside motor sanziman kalitesi olarak passattan iki gömlek ilerideler.

Kötü yanlar;
    İnsignia son kasa ic mekan olarak onceki kasaya göre bir tık daha az kalite hissi veriyor.
    Trim sesi onceki kasada duyamazken bu kasada mevcut.

Talisman renault musteri memnuniyetinde vag tan ve opelden cok daha iyi yalnız reanult hep elektronik arızayla meşhurdur.

Superb ic malzeme kalitesi bir tık passattan altta fakat o fiyat farkina kesinlikle passattansa superb alinir.Dsg zaten en buyuk sorun.

Passat fiyatlari premium araclarla kapisiyor .Dsg

Yerinizde olsam 2015 2016 cosmo insignia dizel düşünmüyorsamda chr hybrid alırdım.

Tabi bu yapi meselesi ben f/p insanıyım paramın karşılığını almak isterim.Kimisi de babasinin markasi gibi savunur bazi markalari.
    Umarım yardimci olabilmisimdir 🙂

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4236FE4D1

Sanırsın 2.0 passata biniyosunuz 120 lik passatla insigniaya takoz demek te en hafif tabirle fanatiklik.

Bitmedi wv loverlar
    Forumda senin gibiler cok dostum hukumetle alakali biside dediğinde trolsun diyen tiplerdensin belliki..
    2.0 motorla takozlugun ne alakasi var..
    Eminim ne passat ne insignia surmedin..
    Distan tiplerine bakıp yorumluyorsun..
    Takozdan kastımız sert konforsuz araba demektir ki yukarda da insignia sürenler bu yorumu yapmis konforsuz diye..
    Yok fanatikmis bilmem neymis.. Fanatik olsam direk al passat sole bole derdim.. Alacaksan ne demişim dsgden dolayi servis bakimli olsun demişim..
    Dsg kullanmis birini al bindir insigniaya bak bakalim ne diyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Önyargı yapmadan keske baska konulara mesajlarimi da goz gezdirseydiniz iste sizin olay bu.İsinize gelmeyince cocuk hiç sürmemiş bilmiyo.Ben 12 yasindayken araba dergileri okurdum sen counter oynarken.Sen kafede mocha icerken ben test sürüşüne çıkıp lansmanlari takip ediyordum.Viraj alamayan tenekeye binip arabadan anlar kesildiniz başımıza.İnsigniayi 10 bin km ye yakin kullandım.Cok şükür bmw den audiye insignia dan passata, corollaya gti a land rover a s350 ye sürme şansım oldu.
    Gelip buraya 16 inch jantli passat konforu övmeyin o jantla market arabasıda konforlu.
    İki aractada ayni inch ve ayni kalite lastik kullanip öyle yorumlayın.Bindiginiz ilk arabayi takim tutar gibi savunmayın.
    Zaten biraz arastirsak biraz öğrensek neyse siz yine burda uzun buzdolabınızı övün iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4236FE4D1

Önyargı yapmadan keske baska konulara mesajlarimi da goz gezdirseydiniz iste sizin olay bu.İsinize gelmeyince cocuk hiç sürmemiş bilmiyo.Ben 12 yasindayken araba dergileri okurdum sen counter oynarken.Sen kafede mocha icerken ben test sürüşüne çıkıp lansmanlari takip ediyordum.Viraj alamayan tenekeye binip arabadan anlar kesildiniz başımıza.İnsigniayi 10 bin km ye yakin kullandım.Cok şükür bmw den audiye insignia dan passata, corollaya gti a land rover a s350 ye sürme şansım oldu.
    Gelip buraya 16 inch jantli passat konforu övmeyin o jantla market arabasıda konforlu.
    İki aractada ayni inch ve ayni kalite lastik kullanip öyle yorumlayın.Bindiginiz ilk arabayi takim tutar gibi savunmayın.
    Zaten biraz arastirsak biraz öğrensek neyse siz yine burda uzun buzdolabınızı övün iyi forumlar
    Highline passatda 18 jant var genc arkadasim.. Madem biraz okusaydin baksaydin diyosan önce highline passatda kac inc jant var bi baksaydin ya canını yedigim :) sen 19 yasinda eminim bu dediğin tum arabalari dergilerden youtubedan arastirmissindir.. Hee sen 12 yasinda dergi okuyodun ben 12 yaşında kapıdaki broadweyi kaciriyodum.. Bindiğiniz ilk arabayi demis yaaa :)))

Benim anlamadığım kafanizin neden binmis olmama ikna olmadığı.
    Arkadaşlarinizla birbirinizin arabasini surmuyo musunuz ?
    Gerci sizin arkadaslarinizda vag fanatiğidir o yuzden baska arac surmemis olabilirsiniz.
    Babanizin arabasını kaçırmak sizin arabadan anladığıniz anlamina gelmiyor ki bunuda belli ediyorsunuz.
    İnsanlarin bi seyler bilip deneyimlemis olabilmesi bile sizde niye bu denli kabullenememe oluşturdu ?
    İki mesaninizda bile fanatik ve düşüncesi sabit biri olduğunuz burdan da belli degil mi sizce ?
    Beni ilgilendirmez gidin binin istediginiz tenekeye yalnizca fanatikliginizle insanlari yanlış bilgilendirmeyin.
    Bana binmedi etmedi diyorsunuzda sizin baska araca binmediginiz bi arabaya tapmanizdan belli 🙂

• Guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar tartismaya hic gerek yok konu cok guzel ilerledi burdan hem bana hemde bu fiyata bu segment arac arayan insanlara guzel tavsiyeler cikiyor tabiki herkesin gozunde her marka farkli fanatikte olsak kotu yanlarını soyleyebilmek guzel oluyor hepinize saglikli gunler dilerim

• 3008 ile passat arasında bir yerdesiniz bana göre..
  • Ben hala Superb diyorum. 1000 km bir uzun yol maceram oldu kendisiyle gerek konfor gerekse de sürüş dinamikleriyle beni kendisine hayran bıraktı. Hiç abartmıyorum arkası evdeki kanepe gibi çekyat niyetine kullanılabilir. Liftback bagaj da bir diğer artısı göz ardı etmeyin bazen hayat kurtarıcı olabiliyor.

Kendi aracım ile 300 km mesafede dayak yemiş gibi inebiliyorum araçtan. Ha evet Insignia belki daha dinamik ve sportif sürüşe izin verebiliyor. Ancak hoş ülkemizdeki trafik ve yol şartları nedeniyle zaten performanslı kullanacağınız alanlar kısıtlı ve kullanımızın ne kadarı bu şekilde olacak kendinize bir sormanız gerekiyor.

Aracımı değiştirebilecek durumda olsam Superb’ten başka bir modele bakmam. Passat falan çok abartılıyor kanımca kullanıcı arabası değil tam galerici al satçı arabası üstelik aynı paraya daha az opsiyon sunuyor.

Not: 2016 1.6 Cdti AT6 Cosmo Insignia kullanıcısı (İlk sahibiyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear_61 -- 10 Mayıs 2020; 6:54:57 >

• Hocam sen en iyisi Passat al zaten kafana onu koymuşsun buradaki yorumlar fikrini değiştirmeyecek.

• Arkadaş 2017 passat dan Skoda Octavia geçti sıfır
    İkisinde üst paket dizel
    Sattığı Passat arar oldum dedi octiva memnun değilim dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Hocam kafamda illa passat diye birsey yok hatta sedanlarda insigniayla superb arasinda gidip geliyorum passati bana cazip kilan taraflariysa piyasa tarafindan cok hareketli olmasi

• Fordfocusopelww F kullanıcısına yanıt
    Tamam işte piyasası iyi al sen onu arabayı satman çok önemli, binerken ki özelliklerini boşver piyasası çok folksfagın.

İlk alirkende belirttigim bir sey var forumdada isim geregi aniden arabami satma gereksinimi duyuyor sizin onerileriniz icin tesekkur ederim

• Fordfocusopelww F kullanıcısına yanıt
    Passat al işte

Sizin icin passat aliriz caniniz sagolsun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.