Şimdi Ara

200 BİN TLYE ARAC ALSANİZ DİZEL OTOMATİK SECİMİNİZ NE OLURDU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
4.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim gibi biri daha işte iyi niyet garantisiyle felan çözeriz belki o şüpheyi okadarda karamsar olmamak lazım :)
  • Bi kısmıyla broadway kalanıylada dolar alırdım
  • İnsignia en güzel seçim olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa katılıyorum. Aklınız kullanırken şanzımanda olacaksa nerede kaldı sürüş keyfi? Üstelik donanım anlamında kırpılmış araçlarla (VW) uğraşacağıma en dolu model Insignia alır geçerim. Talisman hiç tutulmadı. Listeden çıkarılmalı
  • Fordfocusopelww F kullanıcısına yanıt
    Hayır tabiki hocam ben genel olarak fikrimi beyan ettim sizin öncelikleriniz farklı

• İnsignia > Talisman > SuperB > Passat. Ben insignia alırdım çünkü aralarındaki en sportif olanı o. Arkada 2 kişiyle uzun yol yapılacaksa superB çok mantıklı, hepsinin arası olsun dersen Talisman alırsın, passat overrated bir araba asla almam.

• O paraları DSG ye kesinlikle vermem. Şahsen 4 yıldır Fluence kullanıcısıyım, amcaoğlu zamanında 1.6 CDTI insignia almıştı yeni kasa ilk çıktığında. Kendisi biraz fazla takıntılıdır, arabadan hep ses geldiğini iddia ederdi ama ben duymadım. Fluence ile bir kere kalkış yaptık, bırakın yetişmeyi göremedim bile :) Yakıtı da azdı, içide kaliteli. Öneririm

• Konu baya canli 200 bin lira parayi araca verecek olsam dsg arac alip bi kere rezil olmam ne yaparim sifir 2008 alirim yada 1-2 yasinda 3008 alirim diger araclara hic bakmam 👍

• mantıklı olan tabiki passat olur ama ben binici olsam ilk seçeneğim insignia olurdu. belki biraz daha biriktirmeye çalışıp 508 bakardım.
  • Konu sahibi viraj performansını sormuş. Bana göre önerilen modeller içinde standart en iyi viraj performansına sahip olan model insignia ama bu konfor konusunda dezavantaj olarak geri dönüyor kullanıcıya. Vag grubunun süspansiyonları daha konforlu opele göre ha bütçe dahilinde flex ride şasili bir insignia düşürebilirseniz ne ala o zaman onu tercih ederim.

Yukarıda insignia kullandığımı belirtip superb önermiştim. Sebebi insignia’nın yalnızca dışarıdan d segmenti bir araç olması. Konfor, fonksiyonellik ve yalıtım gibi konularda diğer rakiplerinden geride malesef. Passat’ta fazla abartılan sırf piyasası sebebiyle yüksek paralara satılan al sat arası gibi geliyor bana ne alana ne satana güvenemiyorum. O sebeple superb her anlamda daha cazip bir araba bence.

Bu arada yukarıda bir arkadaş kuzeninin aracının trim sesi yaptığından ama kendisinin duyamadığından falan bahsetmiş. Aynı durumu bende yaşıyorum binen arkadaşlara bir türlü kabul ettiremediğim sesler duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear_61 -- 9 Mayıs 2020; 21:37:1 >

• 1-2 yaş daha eski premium düşünülmez mi o fiyatlara peki?

• individual İ kullanıcısına yanıt
    Düşünülür ama ne varki 50-60 bin km yi gecmemis premium

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Evet yol tutus olarak astramda cok basariliydi ama bir yerden sonra insan dediklerinizi ariyor sonucta surekli son gaz viraja girmiyoruz superbyi cidden goz onunde bulunduracagim

• frknsysl F kullanıcısına yanıt
    Dsg surusu kesinlikle cok guzel bir sanziman ama iste tek sorun uzun omurlu olmayisi

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Talismani forumda oven tek insan olabilirsiniz size gore artilari neler diger modellere gore piyasasi tutulmuyor cunku

• Evet dsg anlaminda superb zorluyor acikcasi donanimi gayet yeterli ama dsg iste

• quote:

Orijinalden alıntı: Fordfocusopelww

Dsg surusu kesinlikle cok guzel bir sanziman ama iste tek sorun uzun omurlu olmayisi
    Daha iyilerini de kullandım merak etmeyin. 2.el ise seçiminizi tam otomatik şanzımandan yana kullanırsanız sağlamlık konusunda kafanızda her hangi bir soru işareti kalmayacaktır bence. Ama tabi ki para sizin zevk sizin, en sonunda yine içinize sinende karar verin.

Piyasası tutulmuyor sende iyi arabaya ucuza biniyorsun. 1.6 dCi motor tüketimi az ve çekişi iyi. İcon paket zaten dolu bir araç. 4Control varsa 4 teker de direksiyon hareketlerine cevap veriyor ve gerçekten işe yarıyor. Özetle donanımı bol fiyatı ucuz konforu iyi ek olarak yürütme maliyetleri de düşük. Tam ortak paydada buluşan bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanEmir411 -- 9 Mayıs 2020; 22:26:17 >
  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Evet o konuda haklisiniz ama dedigim gibi iyi olmasi kesinlikle onemli ama turkiye sartlarinda piyasasinin hizli olmasida okadar önemli

Arabayı alırken satmaya önem veriyorsanız üzerinde VW logosu olmasına özen gösterin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.