Şimdi Ara

200 GB -> 130 GB GÖZÜKÜYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün yeni bir bilgisayar topladık güzel hoş fakat sata 2 samsung 200 gb lık harddisk 130 gb gösteriyor. kurulumu ntfs dosya biçimi ile yaptım. windows xp ile biçimlendirdim. fakat service pack değildi. sorun nedir sizce? yardımlarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler..

• SP2 yüklersen düzelir
  • formatlayayım diyorsunuz mu?
  • format at da sata hdd lerin kurulumları farklı ama kurulum yaparken anakartdan sata driver ı alman lazım diskete öle kur SP2 kurarsan olur bence.
  • yardımlarınız için teşekkürler. anakart gigabyte 8i955 fakat diskete kurmaktan bahsettiğiniz klasörü vb. ni bulamadım. yardım ederseniz çok sevineceğim..
  • Bu bildiğim kadarıyla samsung hdd den kaynaklanıyor.Buyuk boyutlu samsunglarda bu sorun çıkabilyor.Samsung un sitesini bi ziyaret et orda driver ı olması lazım onu kurunca düzeliyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krexx -- 20 Şubat 2006 20:47:39 >
  • Bir disk programı ile bakabilirmisin. mesela partition magic. Diskin geri kalanını orada görüp kullanıma açabilirsin.
  • Windows'unda Service Pack yoksa hdd'nin en fazla 130gb'lık bölümünü görebilirsin !!!

SP2 yükle sorun kalmaz
  • teşekkürler arkadaşlar yarın ilk işim sp2 almak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scotland

teşekkürler arkadaşlar yarın ilk işim sp2 almak

Eğer bağlantın hızlı ise İnternetten de indirebilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_5156357/tm.htm

Bu link'te bulabilirsin

• ne gereği var bir daha windows kur yanlız içine sp2 entegre olanlardan olsun bitsin. çünkü sp2 sonradan yükleyince 130 gb kalan kısımla birleştiremiyorsun. yanlız sp2 li windows kurarken 200 komple görürmü bilemiyorum çünkü benim deneme fırsatım olmadı.
  • 200 komple görmez bence de fakat 130 da görmemeli
  • aynı sorun bende de var saçmalık resmen böle hdd nin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.