Şimdi Ara

200 GB SATA hdd alıyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün samsung 200 gb sata hdd alıyorum ama pek bir bilgim yok. Anakartım p4p800s-x i848 chipset ve sata girişleri var. Kurmam için bir sürücü filan gerekkiyor mu? Birde sata 2 olan diskleri rahatça sata 1 girişlere takabilir miyiz?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saçaklıda -- 29 Nisan 2006; 16:40:35 >

• bazen sata destekli kartlara sata2 takılıdığında sorunlar çıkabiliyor biraz şans işi herhangi bi sürücü falan lazım değil
    quote:

Orjinalden alıntı: saçaklıda

Bugün samsung 200 gb sata hdd alıyorum ama pek bir bilgim yok. Anakartım p4p800s-x i848 chipset ve sata girişleri var. Kurmam için bir sürücü filan gerekkiyor mu? Birde sata 2 olan diskleri rahatça sata 1 girişlere takabilir miyiz?
    Teşekkürler

• anakrtın sata 2 yi destekliyorsa takarsın ama
  • sata 1 destekliyor.
  • gene de sata 2 takabilirsin ama bi çok kişiden duydum sorun çıkarıyormuş,çok yawaş çalışıyormuş falan diye..hatta bazı patch'ler falan çıkmıştı..aslında sata2 alıp geleceğe yatırım yapmak çok daha iyi olur ama sorun çıkarsa bişi diyemem
    quote:

Orjinalden alıntı: saçaklıda

sata 1 destekliyor.
  • hiç gerek yok dostum samsung hddler arkasında SATA I jumper var sorun olmaz
    Bende kullanıyordum hemde jumper ayarı yapmadan hiç sorun yaşamadım
  • samsung sata 2 sorun çıkarmaz tavsiyemdir.
  • Bence samsung alma

Western Digital WD250KS modelini alabilirsin 16mb cache var çok farkeder fiyatı da uygun

Bu saatten sonra 8mb cache harddisk alma

Unutma ki bilgisayarın en yavaş parçası hard disktir
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

Bu saatten sonra 8mb cache harddisk alma

Saat daha 9 buçuk
    Yavaş parça konusuna gelince SATAIde RAID yapınca uçuyo aletler
    SATAII de RAID kim bilir nası olur
    Ama bende samsung önermem Seagate al kesinlikle hem 5 yıl garanti hemde 7200.9 serisi çok sessizmiş samsungdan daha sessiz diyo kullananlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.