Şimdi Ara

[+200 KİŞİ] Dövüş sporlarıyla ilgilenenler buraya!...DH Fight Club (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.474
Cevap
35
Favori
327.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

avrupadan gelenlerle maçlar falan oluyomuş işte ama bir türlü yenemiyolar tayvanlıları sonra hollandalılar çok zorluyolar bi adam vardı unuttum adını kendi ekibini oluşturup gidiyo tayvana onlarda dayak yiyolar sonra bakıyolar olucak gibi değil dirsek ve diz kaldırılıyo ve kick boks çıkıyo diye biliyorum

Bide Muay thainin orjinalinde eskiden tayvanlıların kullandığında kafa serbest diye biliyorum..
  • Tamam hocam, o dediğin ileriki kısımları işte.

O dediğim Sensei Karate tekmeleri güzel ama yumrukları zayıf der, bunu geliştirelim diye bir fikir atar. Boksun yumrukları uygun görülür, böylece Kickbox doğar.

İlk A1 karşılaşmaları yapılır. Daha sonra Tayland'dan Muay Thaiciler gelir. Taylandlılar Kickbox'cuları diz ve dirsek ile nakavt edince bu sefer Full Contact Kickbox ortaya çıkar. Bu Kickbox çeşidin de dizler de kullanılır. Fakat dirsek hala yoktur.

Muay Thai maçlarında kafa yasak evet ama Tayland'ın başkenti Bangkok'da eldivensiz maçlar yapılır, orada kafa serbest, ama ölüm oranı da en fazla o maçlarda oluyor.
  • bu konularda bilgili bir insanla karşılaştığım iyi oldu :)
  • Ben de bilmiyordum aslında bir kaç ay önce o bahsettiğim Kaan adındaki Muay Thaici arkadaş anlatmıştı.

Onu da bu foruma üye yapalım. Sanırım maça çıkmıştı, bizi bilgilendirebilir dövüş sporları hakkında.
  • iyi olur valla tecrübelerinden yararlanırız :)
  • Herif Antalya'da bir arkadaşıyla tatilde (hangi arkadaş olduğunu anlamışındır), gelince üye yapmaya çalışacağım buraya söz.
  • bizim kuzende muay thaici onunla da görüşüyüm ben :D

Ama o takılmıyo ki pek beni de o özendirdi muay thaiye zaten
  • Gelsin hocam o da buraya ne kadar çok kişi o kadar iyi.

Vallahi iyi oldu bu topluluk be Donanımhaber'de bu kadar ilgili çıkacağını bilmezdim.
  • bugün gidiyim derse bakalım neler görcez daha :D

gerçi yürümeye halim yok ama
  • E sen gene iyisin, benim de birazdan çıkmam gerek ve 4 tane vasıtayla oraya varabiliyorum.

Bir de kıç ve baldır ağrılarına terfi ettiğim için hafif penguen gibi yürüyorum bazen, sokakta gören yellenecek zannediyor.
  • Capoeiranın imzasını beğenmedim ya Daha belirgin birşey olabilirdi ama neyse eline sağlık
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oldcomputer

bende izmirdeyim bu dün maç yoktuki ne maçı bu ?

Resmi maç değil

hangi kulüptesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ru3acava

Capoeiranın imzasını beğenmedim ya Daha belirgin birşey olabilirdi ama neyse eline sağlık

Hocam haklısın biraz sade oldu ban bir kalksın söz veriyorum güzel resimler ayarlayacağım her spora.
  • Elimde güzel resimler var(daha doğrusu capoeira arşivi var ) ona göre upload edebilirim
  • Neden olmasın hocam tabi ki isteriz.
  • Bu da Hapki-do imzam olsun ama önce hapkido hakkında bilgi kısa bir bilgi:
    Hapkido taekwon do vs vs savunma sanatlarının temel hareketlerini içeren sanattır.
    Türkiye'ye hapkidoyu bir taekwondo hocası getirmiştir.Konuşması:
    Taekwondo da hareketler kilitleniyor ama Hapki-do bütün savunma sanatların yücesidir çünkü fizik ile hapkidoda hiç birşey bitmez..!
    HapKido selamı nasıldır:
    Kişi kuşağını tutarak aya üstünde eğilerek Hap Ki diyerek selam verir.Hapkido da öncelik saygıdır..!
    Hapkido imzam:

DH FIGHT CLUB
    [image]http://img225.imageshack.us/img225/9687/hapkidoux8.jpg[/image] 
    [link=http://resim.donanimhaber.com/m_24542115/mpage_1/key_/tm.htm][color=#FF0000]DH FIGHT CLUB[/link][/color]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 12 Temmuz 2008; 7:07:59 >

• Bu akşam saat 23'de FOX TV'de maçlar var!

Ramazan Beyazkaya, Wasko Dünya Şampiyonluk Kemeri için Hollandalı Miadema'yla karşılaşacak.

Ve Hamza Kendircioğlu, Muzaffer Gemici, Şevket Biçer, Mehmet Aygün, Süreyya Ağıl ve Halis Avşar da yabancılara karşı ringe çıkacak.

Muhteşem maçlar bu akşam 23.00'da Ankara'dan canlı yayınla FOX'ta!

Kaynak:http://www.fox.com.tr/program/programdetay/49/wasko_akin_dovus_arenasi_%96_2
  • quote:

Orjinalden alıntı: Türk Oğlu

Bu akşam saat 23'de FOX TV'de maçlar var!

Ramazan Beyazkaya, Wasko Dünya Şampiyonluk Kemeri için Hollandalı Miadema'yla karşılaşacak.

Ve Hamza Kendircioğlu, Muzaffer Gemici, Şevket Biçer, Mehmet Aygün, Süreyya Ağıl ve Halis Avşar da yabancılara karşı ringe çıkacak.

Kaynak:http://www.fox.com.tr/program/programdetay/49/wasko_akin_dovus_arenasi_%96_2

İzlenmesi gereken bir maç bu arada ekle diye belirtmediğin için eklemedim seni istersen ekleyebilirim.

• ya spora baslanı yasın 24 olsun istersen.yolda gelip 2 tane caksalar sonra 30 yasında bile baslarsın.onun sen basla
  • quote:

Orjinalden alıntı: daNGe®

quote:

Orjinalden alıntı: Türk Oğlu

Bu akşam saat 23'de FOX TV'de maçlar var!

İzlenmesi gereken bir maç bu arada ekle diye belirtmediğin için eklemedim seni istersen ekleyebilirim.

Eklenirim ama imzamı değişmem. Yoksa ekleme

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.