Şimdi Ara

[+200 KİŞİ] Dövüş sporlarıyla ilgilenenler buraya!...DH Fight Club (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.474
Cevap
35
Favori
327.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah izin verirse Capoeira ya başlayacağım.Çok ilgimi çekiyor.
  • Hoşgeldiniz.

@AlwaysAndForever

Hayrılısı olsun hocam spor yapmak güzeldir.
  • daNGe® hoşbulduk.

Ekledim waRRioR.

Always ekleyeyim mi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 14 Temmuz 2008; 15:16:37 >
  • beni de yaz hocam Muay Thai 2sene
  • Ooo Muay Thaiciler çoğalıyor.

Yeni üye olanlar imzaları ekleyelim lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 14 Temmuz 2008; 16:16:09 >
  • Konu aşağıda kalmasın up.
  • quote:

Ooo Muay Thaiciler çoğalıyor.

Yeni üye olanlar imzaları ekleyelim lütfen.

ekliyorum birazdan
  • Tae kwon do ve karate yapıyorum Wu shu hayranıyım. Ama Wu Shu yok.

Klübe eklersen sevinirim.
  • Boks hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa görüşebilir miyiz pek tatmin edici bir bilgi bulamadım nedense boks ile ilgili

şimdiden teşekkürler
  • KwonHo Kore oyunudur ya.

Google'da Türkiye JiuJitsu, Türkiye Submission Fighting, Türkiye Sambo yazmama rağmen birşey bulamadım. Ben arkadaşlarımla ve kardeşimle bazen akrabalarla güreş falan yapıyorum eğlencesine kardeşimle de yasaklı vuruş olmayacak şekilde herşey serbest takılıyorum. İnternetten takip ediyordum bir zaman öncesine kadar işte oradan birşeyler biliyorum ve uygulanışı kolay. Mesela şu zinciri oldukça beğeniyorum:
    1-Double Leg Takedown (Karşı tarafı kalçadan, belden ve ya iki bacağının arkasından sıkıca tutarak ayaklarını yerden kesip sırtüstü yere bırakmak)
    2-Kollar bacağa dolanmışken bir bacağı bırakıp tekme atmasına fırsat vermeden Achilles kilidine almak tuttuğumuz bacağı
    3-a-Bunu yaptıktan sonra karşıdakinin kaskatı olmasını umut ederek vücudu kendi ekseni etrafında çevirmek (böylece kendini sıkan rakip yüzüstü kalacak ve biz ters yöne dönük olacağız) achilles kilidindeki pozisyonla bacak hala koltukaltında yüzüstü yatan rakibin kalçasına oturup ters yönce bacağı çekmek. (Boston Crab)
    3-b-Eğer adam bir türlü yüzüstü dönmüyorsa içeri bir adım atılır ikinci el de bacağı arkasından sarmalar ve geriye doğru yatarız, bacaklarımızı çaprazlayarak kilide alırız böylece bütün kaslarımızla karşı tarafın bacağını yakalamış oluruz ve bu kaslardan destekle bacak terse bükülür. (Knee Bar)

http://judoinfo.com/images/earlyjudo.gif
    http://kombatarts.files.wordpress.com/2008/04/sambo.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamingExpert -- 14 Temmuz 2008; 18:39:42 >

• Ekledim kenex. Sen de imzayı ekle lütfen.

reason666,

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
  • Merhabalar öncelikle bu sporun risklerinden başlasak başıma gelebilecek olayların türlü türlüsü abartılarak mı bilmiyorum anlatılıyor,en basiti burun kırılması..
    baştan belirtmek isterim ki amacım profesyonellik değil yani ringlere çıkıp altın kemere sahip olayım gibi bir niyetim yok kendimi geliştirme amaçlı düşünüyorum
  • reason666 bence yapmamalısın zaten profesyöneller parasını tomarla kazandığı için fazla sert girmez de amatör paraya çok ihtiyacı olan bi' anadolu çocuğu falan çıkarsa kötü olabilir. Olmasa bile beynine yazık kaç tane yumruk yersin kafana Muhammed Ali gibi olursun. Ben güreş tekniklerini tercih ederim vuruşlara fakat dar alan riskine karşı vücut yapıyorum vücut yapan adam hantallaşır bunun için de kum torbasında boks yapıyorum yani çeviklik için. Bence sen de öyle yap ama çok istiyorsan tabii ki karar senin. Riskler abartılarak anlatılmıyor beyin hücreleri öldü mü yenilenmiyormuş diye duydum bir biyoloji öğretmeninden. Kickbox bile belki daha az risklidir çünkü orta hedefler daha fazla bacaklar giriyor işin içine.
  • benide yaz 1.5 yıl judo yaptım lisansım vardı

şu an da kişisel savunma ile uraşıyorum
  • doğru söylüyorsun ben body de yaptım ama bodynin geleceğini iyi görmediğim için devam etmedim..dediğin yöntem gayet uygun bana aslında kum torbasında çalışmak ama bilemiyorum hep kum torbası da sıkıcı olmaz mı dersin?Diğer dövüş sanatları da olabilir tam da karar veremedim açıkçası
  • Sıkılabilirsin bir süre sonra ama hemen sıkılacağını zannetmiyorum eğer zevk alıyorsan. Kum torbasının etkisi sana klavyede yazı yazmak gibi olur nasıl bir insanın önüne klavye geldi mi tuşların yerini bilmez zamanla öğrenir sonra 10 parmak yazmaya başlar seri bir şekilde, yumruklarında kum torbası buna benzer bir etki yaratır.
  • (@yberk) ekledim fakat imzandaki Karate resmi?
  • Yaz benide SHOTOKAN KARATE
  • __GHosT RiDeR__ seni de progman'i de ekledim. Siz de imzaları ekleyin nolur.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.