Şimdi Ara

[+200 KİŞİ] Dövüş sporlarıyla ilgilenenler buraya!...DH Fight Club (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.474
Cevap
35
Favori
327.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şşşt uyumayın hüüoop!!!

• Ben Sinan Şamil Sam'ın boksunu hiç mi hiç beğenmiyorum. Ağırsikletsin tamam da bi tötünü kaldır be adam.
    O dövüşün yayınlandığı gece Çek Cumhuriyeti'nden bir adam vardı bence onun gibi iki tanesini getir karşı karşıya boks budur işte. Daha piskopat ve/veya uzman bir adam lazım bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamingExpert -- 17 Temmuz 2008; 16:05:55 >
  • Gürkan Özkan gayet güzel ama.
  • Gürkan Özkan mı? A1'de işin içine Türk girdi mi bence zıçılıyordu. Son dövüşünde yuh diye bağırdım TV karşısında bu kadar da dandik yalandan yere yatılmaz ki! Amerikan güreşinde gördüğümüz sahnelerden farkı yoktu. Gürkan Özkan'ı da beğenmiyorum. Serkan Yılmaz güzel Türkiye'den benim gözümde. Patrice sayılmaz o çeyrek Türk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamingExpert -- 17 Temmuz 2008; 16:14:26 >
  • Valla tekmeleri gayet güzel. Stiline pek bakmıyorum ama potansiyel var yani herifte. Oldukça güçlü birisi.

Boks maçları izlemem. O yüzden Sinan hakkında yorum yapamayacağım.
  • Serkan Yılmaz mı? Potansiyeli aşmıştır o K-1'de bile güzel şeyler yapmıştır. Gürkan Özkan'ın aksine yurtdışında da hayranı ve prestiji yüksektir.
  • Yok Gürkan'ı kastediyorum.

Serkan'a pek bakmadım ona da bakayım eğer dediğin gibiyse.
  • Vallahi dövüş sporlarından hiçbiri ile ilgilenmedim ama vücut geliştirme yaptım bir süre,ben kodumu oturtanlardanım,aslında böyle bir club oluşsaya,''KODUMU OTURTANLAR'' FUN CLUB
  • İstiyorsan kızabilirsin ama sıfır teknik sadece vücutla kodun mu oturtamazsın gibime geliyor. Birkaç ay kum torbasında çalıştın mı oturtursun. Kendimden biliyorum bunu ha eğer ben sen değilim dersen sen bilirsin.
  • d@rksoul ukalanın teki olduğu gerekçesiyle ve yaptığı hareketler dövüş sporlarıyla uğraşmayan isteyen bir insanla ters düştüğü için üyelikten çıkarılmıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GamingExpert

İstiyorsan kızabilirsin ama sıfır teknik sadece vücutla kodun mu oturtamazsın gibime geliyor. Birkaç ay kum torbasında çalıştın mı oturtursun. Kendimden biliyorum bunu ha eğer ben sen değilim dersen sen bilirsin.

Şimdi sen de bana kızacaksın.

Ama kum torbasına çalışmak, lanet olsun ki yetmiyor.

Muay Thai'ye başlamadan önce Wing Tsun'la uğraştım. Fakat gönlümde hep Muay Thai vardı.

Bahsettiğim yarı profesyonel () arkadaş bana low kick atmayı öğretmişti. Kum torbasında çalışırdım, çalıştığımı sanardım...

Muay Thai'ye başlayalı çok olmadı. Artık low kick'ten ziyade high kick de atabiliyorum. Tekmelerim daha güçlü, daha hızlı, daha esnek. Kum torbasında çalışmayla olsaydı herkes yapardı maalesef. En iyisi işi bileninden öğrenmek.

Ve bir de dipnot düşeyim, çok body yapanlar çok hantal oluyor. Body'yi seviyeli yapmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 17 Temmuz 2008; 16:44:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GamingExpert

İstiyorsan kızabilirsin ama sıfır teknik sadece vücutla kodun mu oturtamazsın gibime geliyor. Birkaç ay kum torbasında çalıştın mı oturtursun. Kendimden biliyorum bunu ha eğer ben sen değilim dersen sen bilirsin.

Kaç kere kavga ettin,kaç kere dayak yedin,kaç kere kodun ve oturttun.(cidden soruyorum dalga geçmek maksatlı değil,yanlış anlama) Bide yaşın kaç dostum?
  • 16-17 yaş. Çömezken çok kavga ederdim her çocuk gibi yani hiçbirşey bilmediğim zamanlarda onların da bir tanesinde dayak yedim. Sert kayaya çarptım çocuk karateciydi yanlış hatırlamıyorsam göğsümün ortasına bileğiyle vurdu. Oturttu da. Bu 7 seneye yakın zaman önce oldu ve kompleks yaptım, vücut geliştirdim. Ama şiddete eğilimim yok oldu sonradan. 3,5 sene önce de amele stili yapan biri bana yanlış yumruk attığımı söyledi. 2 sene önce yumruklamaya başladım etrafı bunu da yediremeyip, 1 sene önce kum torbası aldım vay ne güzel vuruyorum falan diyordum daha sonra 1 sene önce vurduğumu beğenmez oldum belki daha da gelişir ihtiyarlayana kadar. Koyup oturtma sayım hafızam beni yanıltmıyorsa 2. Yeni yeni pişiyorum inşallah.
  • El diablo'ya cevap

Ben de vücut geliştirme yapıyorum ama hantal değilim sadece ağırlık çalışıp başka işler yapmayanlar hantal oluyor ben ayrıca kickbox yaptığım için hantal değilim mesela her vücutçu hantal değildir onu demek için yazıyorum örneğin Ronnie Coleman, Flex wheeler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih_BaKeR

El diablo'ya cevap

Ben de vücut geliştirme yapıyorum ama hantal değilim sadece ağırlık çalışıp başka işler yapmayanlar hantal oluyor ben ayrıca kickbox yaptığım için hantal değilim mesela her vücutçu hantal değildir onu demek için yazıyorum örneğin Ronnie Coleman, Flex wheeler

Tabi ki, fakat benim kastettiğim şu ve türevleri idi:

Şimdi buradan bakılınca "oooha adamın kaslarına bak, bu Muhammed Ali'den de güçlüdür, herkesi döver, eder" görüşleri ortaya çıkar. Fakat orta siklet bir Kung Fucu bile bu adamı perişan eder.

Ayrıca görünüş ile vuruş gücünün alakası yoktur.

Bu laflarım sana değil Fatih böyle düşünen arkadaşlar varsa yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim.

Yalnız şu Ronnie Coleman'ı biraz araştırdım oldukça hantal birisine benziyor?

Şu formülü de unutmayın:

Kilo güç ile doğru, hız ile ters orantılıdır.

Ek not: Resimler biraz abartı olmuş sanırım ama yine de 2-3 yıl sırf body yapmış oldukça kaslı birisi maalesef ki hantal olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 17 Temmuz 2008; 20:30:57 >

• Ronnie hantala benziyor ama çok esnek biri ayrıca boks yapıyo ve bacaklarını tamamen açabilen 8 kere Mr Olympia olan birisi bu arada o resimler fake zaten öyle değil o adamların vücutları normalde
  • Dostum tamam da, esneklikle çevikliğin ilgisi yok ki? Esnek olabilir laf etmedim ona. Fakat atik, darbelerden çabuk kaçabilecek biri asla olamaz.

Ayrıca inan bana öyle adamlar var.
  • 2004 den beri boks (ara vererek)
  • Hoşgeldin, imzayı ekle lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.