Şimdi Ara

[+200 KİŞİ] Dövüş sporlarıyla ilgilenenler buraya!...DH Fight Club (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.474
Cevap
35
Favori
327.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Up"

Dejavu?

• Bu kadar spor yapan bir üstadı eklemiz miyim?

Yalnız yanlış anlama da neden hem Brazilian Jiu Jitsu hem Jiu Jitsu?

Hocam eğer İstanbul'daysan bu işin gerçekten üstadları var bu şehirde.

Burhan Felek'e gidebilirsin, benim tanıdığım 1994 Dünya Ağır Siklet Muay Thai şampiyonu bir hoca vardı onun yakında açacağı yere gidebilirsin, böyle yerler dolu.

Yani Kickbox'tan farkı kalmamış demek şu an için zor.

Jiu Jitsu resimleri de ayarlayacağım senin için, fakat hangi sporun imzasını koyacaksan bana söylemen gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 15 Temmuz 2008; 22:15:35 >

• Merak ettim bu kadar spora nasıl vakit ayırabiliyorsun? Yoksa işin mi bu? Peki kaç yıldır yapıyorsun bahsettiğin sporları? Sorular biraz fazla oldu kusura bakma.

Bu arada bulunduğun şehirlere göre güzel Muay Thai adresleri verebilirim.
  • Ninjutsu,Aikido Yazarmısın İlgileniyorum Aikido,Ninjutsuya Da Başlıyacağım
  • _uLuC_ ekledim.

Siz de beğendiniz bir imzayı ekleyin lütfen.

Esperagos kaç yıldır yapıyorsun hocam bu sporları?
  • Anladım.

İzmir'de gayet güzel Muay Thai salonları var bakmayı düşündün mü hiç?
  • Abi 7. Dan ise müthiş birşey.

Yalnız sitede öyle bir yanlış olması çok kötü eğer dediğin gibiyse hemen düzeltmeleri gerek.
  • Dediğin siteyi biliyordum ya.

Ama ben İstanbul'da sanıyordum onları.

Merak ettim Ninjutsu'dan bahseder misin bize biraz, yumruk ve tekme dışında ne tür ataklar var mesela?

• Youtube videoları falan sağolsun dediğin hareketleri biraz biliyorum.

Dirsek, kaval kemiği, kol kemiği, diz, kafa, bunlar kullanılıyor mu? Bloğu nereyle ve nasıl alıyorsunuz?
  • İmzayı eklemişin teşekkür ederim.

Yalnız güzelmiş bayağı kullanılıyorsa her yer de, sırf blok için mi yoksa saldırı şekli olarak da kullanılıyor mu dediğim yerler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

İmzayı eklemişin teşekkür ederim.

Yalnız güzelmiş bayağı kullanılıyorsa her yer de, sırf blok için mi yoksa saldırı şekli olarak da kullanılıyor mu dediğim yerler?

Soruma cevap?
  • Abi kaval kemiği, diz, dirsek, kol kemiği sırf blok alma için mi kullanılıyor yoksa oralarla vuruş da yapıyor musunuz?
  • Ben de mi başlasam?

Antremanlar nasıl yorucu mu, höynk höynk diye nefes nefese kaldığınız anlar oluyor mu?
  • Ya benim bir kuzen var da, dövüş sporlarına meraklı hem de biraz kilo vereyim diyor o açıdan tatmin olur mu demek istemiştim.
  • 32 yaşında.

Sormam gerek ama pek sanmıyorum.
  • Ama İstanbul'da adam.

Burdakilere bakacağız bulursak güzel (evine yakın yani) bir yer başlayacak.
  • Bir up da benden.
  • Yok mu arttıran up!
  • Sinan Samil Sam' ın 4 Temmuz' daki maçta İtalyan rakibi Vidoz' a karşı berabere ilan edildiği maç yapılan itiraz sonucu Sinan' a tescil edildi. Böylece Sinan Avrupa AğırSıklet Şampiyonu ünvanını aldı. Maçı seyretmiş biri olarak Sinan' ı oldukça zayıf ve durgun gördüm. Daha iyi rakiplere karşı daha güzel dövüşmüş Sinan bu şekilde devam ederse hiç bir ekstra ünvan alamaz!... Öncelikle antremanlarda çok daha iyi çalışması lazım. Savunması zayıf kalıyor ve çok yumruk alıyor buna yönelik gelişmesi lazım. Çoğu yumrukları isabet sağlayamıyor. Çok yumruk değil nitelikli ve neticeye yönelik yumruk sallaması lazım!...Neyse yinede hayırlı olsun Avrupa Şampiyonluğu?...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.