Şimdi Ara

[+200 KİŞİ] Dövüş sporlarıyla ilgilenenler buraya!...DH Fight Club (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.474
Cevap
35
Favori
327.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _Dragon

quote:

Orjinalden alıntı: Kaos131

Koca forumda benden başka hapkido yapan yokmu yani?

Alınma ama hapkido = aikido + tekvondadan alınmış hareketler

hapkido = aikido + taekwondo dan alınmış hareketlerden ibaret değildir. Yani öle küçümsenecek bişi deil ve de hiç kolay deil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Türk Oğlu

quote:

Orjinalden alıntı: daNGe®

quote:

Bu akşam saat 23'de FOX TV'de maçlar var!

Ramazan Beyazkaya, Wasko Dünya Şampiyonluk Kemeri için Hollandalı Miadema'yla karşılaşacak.

Ve Hamza Kendircioğlu, Muzaffer Gemici, Şevket Biçer, Mehmet Aygün, Süreyya Ağıl ve Halis Avşar da yabancılara karşı ringe çıkacak.

Muhteşem maçlar bu akşam 23.00'da Ankara'dan canlı yayınla FOX'ta!

Kaynak:http://www.fox.com.tr/program/programdetay/49/wasko_akin_dovus_arenasi_%96_2

İzlenmesi gereken bir maç bu arada ekle diye belirtmediğin için eklemedim seni istersen ekleyebilirim.

Eklenirim ama imzamı değişmem. Yoksa ekleme

Zorunlu değil imza eklemek istersen tamamen ekle ister sadece isim ekle istersen hiç ekleme, sadece eklenirse daha güzel olacağından bahsetmiştim.

Bu arada hangi spor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu akşam saat 23'de FOX TV'de maçlar var!

Ramazan Beyazkaya, Wasko Dünya Şampiyonluk Kemeri için Hollandalı Miadema'yla karşılaşacak.

Ve Hamza Kendircioğlu, Muzaffer Gemici, Şevket Biçer, Mehmet Aygün, Süreyya Ağıl ve Halis Avşar da yabancılara karşı ringe çıkacak.

Muhteşem maçlar bu akşam 23.00'da Ankara'dan canlı yayınla FOX'ta!

Kaynak:http://www.fox.com.tr/program/programdetay/49/wasko_akin_dovus_arenasi_%96_2

İzlenmesi gereken bir maç bu arada ekle diye belirtmediğin için eklemedim seni istersen ekleyebilirim.

Eklenirim ama imzamı değişmem. Yoksa ekleme

Zorunlu değil imza eklemek istersen tamamen ekle ister sadece isim ekle istersen hiç ekleme, sadece eklenirse daha güzel olacağından bahsetmiştim.

Bu arada hangi spor?

İlk 11 yaşımda Taekwondo sonra Shotokan Karate-do sonra tekrar Taekwondo ve son olarak KickBoks'a yeni başladım. Dersler, sınavlar, özel birtakım sebepler...vs engel teşkil ettiği için bu sporlarda uzun süre kalamadım. Bu aralar boksa başlamayı düşünüyorum. Valla hangisi uygunsa onu yazabilirsin.

• Tamam hacı ekliyorum hepsini.
  • Türk bence kickbox'tan sonra boks sarmaz seni, valla...

Türkiye gibi bir yer için tekme şart, tamam 4 kişiyi ekarte edebilecek boksörler var ama öyle olmak kolay birşey değil.

Bence kickbox devam.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _Dragon

quote:

Koca forumda benden başka hapkido yapan yokmu yani?

Alınma ama hapkido = aikido + tekvondadan alınmış hareketler

hapkido = aikido + taekwondo dan alınmış hareketlerden ibaret değildir. Yani öle küçümsenecek bişi deil ve de hiç kolay deil.

Hapkido onların temel hareketlerini içerip kendi hareketlerinide içerir.Kaos bende hapkidocuyum Türk Tiger Teamdeyim ayrıca :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ElDiablo

Selam herkese,
    Selam usta, ossss.

El_Karus_midyat ile olan tartışmadan dolayı banlanmışız, halbuki konuyu da tatlıya bağlamıştık. Neyse, adamı yanlış anlamışız. Sorma biçimi yanlışmış meğerse sadece. Kendisi başlarsa spora üye yapacağım buradan söyliyeyim belki okuyordur.

Amele-jutsu ve Odun-do konularında ders veren değerli Sifu'm Robinson_Crusoe'a buradan teşekkürler.

3 gün sonra ekleyeceğim hepinizi.

Gelelim Odysseus'un sorusuna, yanıtlayamadım kusura bakma.

Kendimce bir araştırma yaptım, Muhammed Ali gibi olmak isteyenler Muay Thai, boks, kickbox gibi sporlara, Bruce Lee gibi olmak isteyenler ise Kung Fu, Karate, Tae Kwon Do gibi sporları daha çok seviyorlar.

Karate çok güzel spordur. Severim şahsen. Ama yumruk çeşidi az diye biliyorum (2 tane, yamuluyorsam düzeltin lütfen), bulabilirsen Kung Fu yap, Shaolin olur Wushu olur Wing Tsun olur artık hangisi denk gelirse, yoksa Karate de çok güzel bence.

Ya Birkan vallahi öyle güzel resimler koymuşun ki Karateye bir an gidip aşağıdaki salona başlıyasım geldi.

Kardeşim kısa bir not:
    Bruce Lee Hapki Do ve Taekwondo eğitimi almışlardır...

• Biraz daha açar mısın bu konuyu?
  • Hadi la son 1 gün banın açılmasına.

• Ben resimlere bakayım şimdiden.
  • Bu akşam önemli bir maç:

WLADIMIR KLITSCHKO - TONY THOMPSON

Şampiyonlar Şampiyonu Ukraynalı Wladimir Klitschko, Amerikalı Tony Thompson karşısında!

Mücadele IBF, IBO ve WBO Federasyonları'nın 3 altın kemeri için...

Bu tarihi maç bu akşam 21.45'te Almanya'dan canlı yayınla FOX'ta!

Kaynak:http://www.fox.com.tr/program/programdetay/38
  • Güncel
  • Vladimir Klitchko ünvanını korudu ama benim aklıma takılan Vladimir salona girerken bir şarkı çaldı. Bir türlü bulamadım o şarkının ismini.
    Can't stop me kombineyşın (combination) falan diyordu. Bilen var mı?
  • Benim bi bildiğim kombineyşınlı şarkı "my secret combination" o olmasın sakın.
  • quote:

Benim bi bildiğim kombineyşınlı şarkı "my secret combination" o olmasın sakın.

Hayır o yunanın yurovizyon şarkısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaba

Vladimir Klitchko ünvanını korudu ama benim aklıma takılan Vladimir salona girerken bir şarkı çaldı. Bir türlü bulamadım o şarkının ismini.
    Can't stop me kombineyşın (combination) falan diyordu. Bilen var mı?

red hot chili peppers-californication
  • Ben seyretmemiştim sadece combination dediğinde aklıma o geldi ilk.

Rhcp'ın - californication şarkısıda güzeldir.
  • Reklam serbestmı?

www.marmariskickboks.com

Klüb Antrenörümüz:Terkan ERCAN
  • Herkese selam.

Yöneticiler eski hesabımı silerlerse sevinirim.

Hepinizi ekledim, her spora bir sürü yeni resim eklendi, alfabetik sıraya göre düzenlendi. Banlıyken bana resimlerde ve konu hakkında çok yardımcı olan daNGe®'a huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.

daNGe®,

Teşekkürler dostum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

Herkese selam.

Yöneticiler eski hesabımı silerlerse sevinirim.

Hepinizi ekledim, her spora bir sürü yeni resim eklendi, alfabetik sıraya göre düzenlendi. Banlıyken bana resimlerde ve konu hakkında çok yardımcı olan daNGe®'a huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.

daNGe®,

Teşekkürler dostum.

Rica ederim ne demek elimden geldiği kadarıyla birşeyler yapmaya çalıştım.Yardımcı olduysam ne mutlu.

Hoşgeldin yeniden.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.