Şimdi Ara

200 tane gun powders bomb toplama görevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu Görevde Bir Taktik Varmış Galiba 1 Kere Bitirdikten Sonra Bişeyler Yapıp O Görevi 3 Kez Yapabiliyormuşsunuz Bunu Bilen Varmı ?

• white tiger gorevinde tekrar konusunca veriyordu, bundada bir dene muhtemelen aynıdır.
  • Kardeş görevi bitir. Sonra tekrar konuş ödülünü al. Sonra tekrar konuş sana bi fire crickery (galiba bööle yazılıyordu), bi de big win görevini tekrar verecek. Big win olan işte o bomb toplama görevi. Toplamda 3 kere yapıyorsun o görevi. Her konuşmada start to converse den sonra big win kelimesini ara alırsın görevi.
  • waai Deadly :DD
    kardeş piyasada Bot var sen ona da bi bak önce
    ama bu bomba işini oyuna girince ben saa solerim ok veya Measaj atarım
    hadi ii oyunlar
    Eagle_Watch
  • Arkadaşlar Yorumlar İçin Saolunda Siz Dedigimi Tam Anlamadınız Galiba Bi silkguide(Eagle_Watch) anlamışO Görevde Hani 200 Tane Topla Diyor Ya Ondan Sonra Bidaha Toplamaya Gerek Kalmadan 3 Kere Verebiliyorsun O Görevi Onun Bi Taktigi Varmış Neyse Ögrenince Sizede Sölerim
  • Onceden bunun gibi quest itemlarinin hepsini topladiktan sonra storage'a koyup ya da bir arkadasiniza verip, gidip quest veren adama bitirdim deyip, yeni gorevi alip, storage'dan 200 item'i alip, bi tanesini yere atip tekrar kaparak yeniden complete yapma gibi bi numara soz konusuymus. Ama artik olmuyor. En azindan ben hic bir quest itemi ne yere atabildim, ne storage'a koyabildim ne de baska birisine verebildim.

EvliyaCelebi
  • kasaya sakla ilk görevi yaptıktan sonra görevi al bombalarıda al git bi tane kes bu yaratıtan sonra git tekrar kasaya koy ve görevi teslim et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet Arkadaşım Öle Yaptım Ve Oluyor Eagle_Watch Saolsun
  • ya bankaya atmiyo questleri bi sey soyluyo bi yardimmm ediinn
  • beyler harbıden ole bısey varsa nasıl oldugunu
    soleyınde herkes ogrensın sankı kımsenın bılmemesı gereken bır konuymus gıbı neden solemıyorsunuz anlamadım
    ayrıca bu forumda guclu bır turk guıldı konusunda konusmustum orda da soledım ıste bazıları bıldıklerını solmezlerse bırlık beraberlık olmassa hıc bır zaman guclu bır turk guıldı olmaz
  • bu gorevden toplanan bomplar bankaya konulabiliniyor
    şimdi elimizde 200 tane bomp var atın bunu bankaya
    q harfine basın bakalım gorey tamamlanmış gorunuyormu
    gorunuyorsa bomplar bankada kalsın
    gorevi teslim etmeye gidin teslim edip tekrar alın
    benkadan bompları alın

gorev tamamlandı yazısı cıkınca
    tekrar bankaya koyun
    ve boyle devam edin

diger gorevlerde oluyormu diye sorarsanız genellikle olmuyor
    sadece bankaya konulabilinen gorevler boyle yapılabilkiniyorlar
  • oncelıkle duyuyarlılıgın ıcın tesekkur ederım belkı bunlar basıy seyler olabılıler fakat bazen basıt seyler bıle ınsaları one gecırebılıyorlar oyuzden forumlar var zaten bıldıklerımızı paylasmamız ıcın herkes bıldıgını kendıne saklamanın yanı sıra bunu paylasırsa burdakı herkes ıyı bır oyuncu olabılır dıye dusunuyorum
  • Oooh zaman kaybından kurtuldum ii bişeymiş bu vallaha herşeyin ilesini buluyonuz yaw ama iiki de buluonuz deadly bana ver bombları arka vercekmişin ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: _THE_

oncelıkle duyuyarlılıgın ıcın tesekkur ederım belkı bunlar basıy seyler olabılıler fakat bazen basıt seyler bıle ınsaları one gecırebılıyorlar oyuzden forumlar var zaten bıldıklerımızı paylasmamız ıcın herkes bıldıgını kendıne saklamanın yanı sıra bunu paylasırsa burdakı herkes ıyı bır oyuncu olabılır dıye dusunuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Black_Flower

Oooh zaman kaybından kurtuldum ii bişeymiş bu vallaha herşeyin ilesini buluyonuz yaw ama iiki de buluonuz deadly bana ver bombları arka vercekmişin ya

sunuda soyliyeyim bomb lar trade yapılamaz
    sadece bankaya konulabilinirler
    valla oyle bişi olsa ben şimdi köseyi dönmuştum
  • alın buda ss si
    dosya cok buyuk dedigi için kestim

• waLLA ii miş ya ben hiç denemediydim saol kardeş
  • walla güzel oldu öğrendiğimiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.