Şimdi Ara

200 TL civarı SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar rx 570 ekran kartı siparişi vereceğim. Pc geç açılmaya başladığı için 240gb civarı bir ssd de almak istiyorum. Bir çok kişi adata önerecek ama bir çok kişide sıkıntı çıkmış ssdlerde o yüzden onu eledim. Sizden 200 tlyi geçmeyecek ssd onermenizi istiyorum. Herkese iyi bayramlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalhero -- 11 Ağustos 2019; 14:4:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu tavsiye verecek forumdaşlar?

• James donkey al 200 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.vatanbilgisayar.com
    Crucial 240GB BX500 Serisi Sata 6.0Gb/s 3D NAND SSD (Okuma 540MB / Yazma 500MB) - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-240gb-bx500-serisi-sata-6-0gb-s-3d-nand-ssd-okuma-540mb-yazma-500mb-.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutj33 -- 11 Ağustos 2019; 16:19:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ben 240GB SanDisk Plus SSD kullanıyorum. memnunum tavsiye ederim. hız 557mb/s olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impostoryw -- 11 Ağustos 2019; 17:0:33 >
  • BX500 240GB
    akakce.com
    Crucial 240 GB SSD ve Solid State Disk Fiyatlar�, Modelleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/ssd,1,2.html/135363,24439

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 15 Ağustos 2019; 19:59:53 >

• 1 aydan fazladır Crucial 240GB BX500 kullanıyorum, fiyat performans olarak 10 numara. Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100bin TL Civarı Laptop
    9 ay önce açıldı
    2000 TL SSD TAVSİYESİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

1 aydan fazladır Crucial 240GB BX500 kullanıyorum, fiyat performans olarak 10 numara. Tavsiye ederim.
    Dizüstünde kullanacağım, sıcak çalıştığını söyleyenleri gördüm.. Boşta ve yük altında kaç derecede çalışıyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Dizüstünde kullanacağım, sıcak çalıştığını söyleyenleri gördüm.. Boşta ve yük altında kaç derecede çalışıyor acaba?

Alıntıları Göster
    35 derece sabit diyebilirim.

+-5 derece hava durumuna ve yük durumuna göre değişiyor.
  • ***Respect*** kullanıcısına yanıt
    Yine bir kullanıcı boşta 39', yükte 65-70 dereceleri gördü diye belirtmiş. Siz kullanıcı olarak 35 derece olarak belirtiyorsunuz, diğer kullanıcı yorumlarını benden daha çok görmüşsünüzdür, sıcaklık konusunda şikayet eden kullanıcılar ne kadar fazla? hdd 40 derece altında çalışırken, ssd'nin daha sıcak bir güncelleştirme olmaması lazım. (Sizin mesajınızı görene kadar Crucial'dan vazgeçmiştim sıcak çalışıyor diye ama şimdi kafam karıştı, ay bitmeden bir ssd alacağım.)

Oda sıcaklığı ~28 derece bulunduğum noktada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.