Şimdi Ara

200 TL civarı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 200 lira civarında günlük kullanım için bir makina arıyorum. +/- 50 TL bir makina öneriniz olabilir mi? Ben biraz gezindim forumda, Panasonic FS16 modeli tavsiye ediliyor mesela, buna benzer birkaç öneri bekliyorum.
    İyi forumlar.

• canon a 2200 var memnunum 220 tl idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

canon a 2200 var memnunum 220 tl idi

Bu model öne çıkıyor evet, yorumlar genelde olumlu sizinki gibi. Teşekkürler.
  • a2200 tavsiye etmiyorum gündüz kaliteli resim çekebilirsin fakat ev içinde düşük ışıkta titreşim engelleyici olmadığı için bulanık çeker
  • quote:

Orijinalden alıntı: şubat

a2200 tavsiye etmiyorum gündüz kaliteli resim çekebilirsin fakat ev içinde düşük ışıkta titreşim engelleyici olmadığı için bulanık çeker

bulaniklik azaltma vs. ayarlari iyice incelediniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

a2200 tavsiye etmiyorum gündüz kaliteli resim çekebilirsin fakat ev içinde düşük ışıkta titreşim engelleyici olmadığı için bulanık çeker

ayarla alakası yok cihazda entegre titreşim engelleyici olmaması almamak için sebeb
  • quote:

Orijinalden alıntı: schopen

200 lira civarında günlük kullanım için bir makina arıyorum. +/- 50 TL bir makina öneriniz olabilir mi? Ben biraz gezindim forumda, Panasonic FS16 modeli tavsiye ediliyor mesela, buna benzer birkaç öneri bekliyorum.
    İyi forumlar.

200tl max dersen daha ucuza böyle bir cihaz var..
    http://www.hizlial.com/u03.003.1230.0117/olympus-d-700-12-mp-4x-optik-zoom-27-lcd-dijital-fotomakinesi-olympus-canta-hediye
    Vg-110 ile aynı model sanırım.. nette arama yapınca vg-110 d-700 beraber çıkıyor.. nette incemele falanda bulabilirsin.. tercih senin tabiki.. üzerine 50-60 lira koyup canon da alabilirsin.. kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.firat -- 15 Haziran 2012; 23:30:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    30 bin TL notebook tavsiye
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

ayarla alakası yok cihazda entegre titreşim engelleyici olmaması almamak için sebeb

Pek bilgim yok ama haklisiniz elim cok titriyor benimde ama fiyatina gore daha iyisi varsa onu alsinlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canon A2200 alıcam galiba, biraz dikkat ederiz artık titreme sorununa. Muadil bulursam diye de beklemedeyim bakalım artık.
  • a2200 biraz inceledim bugün güzel makineye benziyor eşdeğer samsungla karşılaştırdığımda daha canlı çekiyordu resimleri ama tabi detaylı incelemedim en çok da üstünde elimizle çevirdiğimiz dönen ayar olayını sevdim
  • Kendi kullandığım a3200is var düşünürseniz pm atabilirsiniz. Kozmetik olarak tek bir çiziği bile yok.
  • Merhaba,

Panasonic Lumix S3 de benzer özelliklere sahip. Optik görüntü sabitleyicisi de bulunuyor.

Kararınız şimdiden hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.